Bolnička dijete je iznimno nezdrava (za osobu koja je provodi bez realne zdravstvene potrebe, jel'), nema se tu što dodati ali ovo s kostima me zaintrigiralo: jedna stručna osoba me davno prosvijetlila da je maksimalno odstupanje u težini kostura dvaju osoba istih dimenzija (visine, dobi, spola..) oko 2kg. Upravo izguglah da je kostur težak cca 14% ukupne tjelesne težine (bit će kod osobe normalne težine). Tako da je "teške kosti" spika debelo precijenjena...
Ovo sa zapešćem prvi put čujem, evo sad sam si izmjerila - 16,3 na 172 i Dukan kalkulator kaže da je to krupna građa. Ali ja sam mesnat tip, ne izgledam sićušno nit mi vire kosti ni sa 57 kila (davno bilo ali imam slike kao dokaz)...možda bi bilo drugačije da je omjer salo:mišić malo više u korist potonjeg![]()

), nema se tu što dodati ali ovo s kostima me zaintrigiralo: jedna stručna osoba me davno prosvijetlila da je maksimalno odstupanje u težini kostura dvaju osoba istih dimenzija (visine, dobi, spola..) oko 2kg. Upravo izguglah da je kostur težak cca 14% ukupne tjelesne težine (bit će kod osobe normalne težine). Tako da je "teške kosti" spika debelo precijenjena...
Odgovori s citatom