Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 215

Tema: dijeta-ozbiljno

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cure drage, sutra krecemo u boj...Ujutro vaganje "na tašte" otvorenih očiju i samo u donjem rublju i po mogucnosti na digitalnoj vagi (da nema varanja), a kome se da moze se i izmjeriti metrom...

Ujutro prijava onih koji su ozbiljno krenuli na dijetu.....a sve "podrugljive" tipe ivarice molim da odu na drugi topik (recimo "debljajmo se zajedno")

Apricot tebi poseban pozdrav kao dokazanom cokoljupcu!

ZA LJETO SPREMNI!

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a možemo se i poslikat, pa da imamo "prije i poslije" za milu ili tenu

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

A kaj ti imaš za skinut

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Romina kog ti pitas?
    Ja imam za skinut 10kg da budem "ne debela". Nosim broj 40,a bome neke hlace i 42. Struk uopce nemam otkad sam rodila, a butine vrve celulitom i salom i strijama. Sad imam 74kg, ak dodjem na 67 bit cu presretna.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

To je trebalo ići ispod posta od ivarice

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    ja mislim da bi to bolje pasalo u moju tajnu ili moju sudbinu

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moja kcer kad vidi reklamu za celulit vice "MAMA"

Sorciere ne provociraj da ne zavrsis u Areni

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

e cure, svaka vam cast.

stavile ste temu , umjesto recimo pod zdravlje odraslih, u recepte, tako da valjda svaki put kad hocete nesto napisati ili procitati, vam prstici dodu u iskusenje da skrenu malo u krivo - kolac od kokosa, fina cokoladna torta, sto se danas kuha i slicno.. .

ali tako se valjda jaca volja.
    drzim fige.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mislim da je opasno puno mliječnih proizvoda, ali jabuke mozemo neograniceno
    Kruh dozvoljen samo ujutro i to jedna šnita
    jedna jabuka ima kalorijsku vrijednost jedne šnite kruha
    mliječni proizvodi su super!
    ja sam se nekad prejedala jabukama, a sad jedem puno sira, mlijeka, jogurta i ne pretjerujem s voćem: imam 5 kila manje!

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

I ja razmišljam što sa svojih 20kg viška? (Nije sve od sad, imam par od prije, nešto od Stelle i 10ak od Mie) Još ne smijem na dijetu, a mislim da je prerano i počinjati s vježbanjem zasad. Lagane šetnjice s Miom ali mi odmah završimo na nekoj klupi jer ona mora jesti. A problem je i što trenutno ne stignem ni kuhati ni jesti pa samo u letu tu i tamo gricnem nešto nezdravo i viskokokalorično, naručimo dostavu- opet nezdravo i pošteno se naklopam nezdravog u sred noći kad svi zaspu, a znam i rano ujutro prije nego se svi probude. Znam da bi trebala izbaciti 90% onoga što jedem i ubaciti nešto drugo

Tješim se što svi vele da uz dvoje djece brzo postaneš štapić...

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

Inače, meni je dragi strastveni biciklist i ja sam isto prije Leone jako voljela i trčati i biciklirati i svašta nešto...
    E, pa smo mi nekidan kupili preeeeekrasan trkaći bicikl (Battaglin Stealth za znalce ) i sjela sam sama sa sobom i sasvim ozbiljno razmislila kako da zorganiziram vrijeme da ga redovno vozim...

Zaključila sam da nema druge nego se dizati u rano jutro i tako sam se tri dana dizalau pola šest, napravila par ciklusa pozdrava suncu da se razgibam i vozila bajk od šest do pola sedam, trifrtalj sedam, istuširala se i došla na posao pršteći od energije dok su me kolegice mrzovoljno miješajući kavu gledale ko smrtnog neprijatelja

I onda je idilu prekinula crvena armija, mamicu joj njenu, užasno su mi bolne menge nakon poroda i sad pauziram s biciklom dok ne prođe, ali za koji dan Klo ponovo jaše...možete me doć gledat ujutro na Jarun i navijat ili mi se pridružiti :D

Osim svakodnevnog bicikliranja, planiram se u klopanju bazirat na UN-ki ali sa što više Montignacovskih preporuka, vode oduvijek pijem jako puno (pogodite otkud mi nadimak Kloklo), posao mi je živahan ali ne baš stresan, spavam manje nego što bi želela ali trenutačno tome nema lijeka...

Mislim da će sve bit ok sam ako se malo dicipliniram, sa svim je tako kod mene...
    nema što ne mogu napraviti ako čvrsto, zaista čvrsto i tvrdoglavo odlučim!
    Ak sam mogla prestat pušit, bogami mogu prestat i nekontrolirano jest, a možete i vi!....ajmooooooooooooo :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene je ovaj topic toliko istraumatizirao da sam pojela 8 Montea...ali stvarno su mali, zagrabiš jedanput žlicom i fajrunt!
    Danas sam zato popila samo pola litre cole.
    Ručala sam 3 home-made hot doga.
    Doručak - Čokolino čokoladne pahuljice (one nove) s mlijekom.

Dakle...junk day!

Evo, od sutra krećem...Zaozbiljno...

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pridružujen se :D

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Baš mi je trebala tako neka grupa podrške. Ja sam po prirodi timski igrač i baš se radujem mršaviti s vama.
    Otežavajuće okolnosti su što ću još malo na IVF stimulaciju (to me tako odvratno napuše :/ ) ali nema opravdanja i glupih izlika kao u depresiji sam i baš ovo nije dobar period za početi...
    Nije valjda tako teško skinuti nekih 5 kila :?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Cure evo i mene!
    Imam 67kg na 171cm.
    Cilj: skinuti jedno 6-7 kilica u 3 mjeseca, da mogu bezbrizno na plazu!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Mene je ovaj topic toliko istraumatizirao da sam pojela 8 Montea...ali stvarno su mali, zagrabiš jedanput žlicom i fajrunt!
    Danas sam zato popila samo pola litre cole.
    Ručala sam 3 home-made hot doga.
    Doručak - Čokolino čokoladne pahuljice (one nove) s mlijekom.

Dakle...junk day!

Evo, od sutra krećem...Zaozbiljno...
    cola DEBLJAAAAAAAAAAAA.........

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cola DEBLJAAAAAAAAAAAA.........
    Ma nemoj mi reći

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

LR, kalebu ne smeta?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj talia7 prvotno napisa
    Nije valjda tako teško skinuti nekih 5 kila :?
    Citiraj Mamasita prvotno napisa
    Cilj: skinuti jedno 6-7 kilica u 3 mjeseca, da mogu bezbrizno na plazu!
    Čini se da nas tri imamo gotovo isti cilj!
    Kako ćemo se dogovoriti?
    Talia, ti si iz Zagreba, Mamasita će biti za dvadesetak dana...
    Da organiziramo zajedničko vaganje cca 1.7. (ja moram i prije, na more idemo 14.6.)?
    Pa koja nije uspjela ostvariti cilj... spremimo neku gadnu kaznu!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Na dijete ne idem. Ne vjerujem u njih jer sam uvijek najvitkija bila kad sam jela sve što mi se jelo.

ALI...
    ...odlučila sam više vježbati.

Krenula sam 2x tjedno na callenetics, negdje tokom ovog mjeseca dragi i ja krećemo u teretanu (naša vizija romantičnog izlaska) i trudim se više hodati s AA. Moram još otfurati bajk na servis pa ću onda i na callenetics biciklom Uz taj tempo i ovu formu možda za koje desetljeće doguram na prijetrudničku brojku od 10-15h jače tjelesne aktivnosti tjedno.
    Btw, kila je ostalo 10.
    5-6 manje bi me jako motiviralo, a 10 bi me učinilo sretnom ženom s velikim izborom garderobe u ormaru.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

samo da kažem da mi je muž danas kupio bicikl.
    e, bicikl toliko "sliči" na mene, da ne možete vjerovati.
    ono... gledaš ga i vidiš mene...
    pa ćemo se vozati (do sada su njih dvoje biciklirali, a ja rolala, ali to je penzionerski - prateći Orkin ritam)

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Apri, daj sliku, baš me zanima liči li na ovo što sam zamislila u glavi (ima košaru naprijed i crvene je boje)!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Čini se da nas tri imamo gotovo isti cilj!
    Kako ćemo se dogovoriti?
    Talia, ti si iz Zagreba, Mamasita će biti za dvadesetak dana...
    Da organiziramo zajedničko vaganje cca 1.7. (ja moram i prije, na more idemo 14.6.)?
    Pa koja nije uspjela ostvariti cilj... spremimo neku gadnu kaznu!
    Kojih dvadesetak? Eto mene k vama za tjedan dana!
    Vi samo recite datum!
    Odoh sada smisljati neku opaku kaznu...joj, vec mi svasta pada na pamet.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    LR, kalebu ne smeta?
    Što, cola? Nisam primjetila, kako bi se to manifestiralo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vježbanje kod mene ne dolazi u obzir, mrzim to...Jedini oblik rekreacije koji sam uvijek voljela bilo je rolanje, a to sad otpada, ponekad vožnja biciklom... Možda me spase višesatne šetnje s Kalebom.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bi bila jako sretna da uspijem skinut još 9 kila, dakle da dođem sa sadašnje 63 do 54 (na 164 cm)...onda sam si baš lijepa - vitka - a imam i cice i dupe

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

LR, kalebu ne smeta?
    Što, cola? Nisam primjetila, kako bi se to manifestiralo?
    razdrazljivoscu, kratkim i/ili nemirnim snom.
    reagirala sam zbog ovog sto pises da si popila samo pola litre. pretpostavljam onda da bude inace vise, a toliko stimulansa za tako malu bebu moze biti previse

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

javljam se samo za ovo o coli...

sve znam o njoj. al sam je svejedno pila. i jela cokoladu u jos uvijek nenormalnim kolicinama...

nije smetala ni noi ni leu. valjda je moj organizam tako bazdaren. vise sizim kad ne pijem. i kad nema cokolade... ovo apsolutno nije za shvatiti da se cola moze/treba piti dok se doji!

a sad idem citat ispocetka. iako sam onako usput procitala nekih 74 na 171 i vec mi je slabo... (ja sa 85/170)...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

cure samo naprijed!! :D
    ja se ne prijavljujem, jer ja trenutno imam kilu manje nego što sam imala prije trudnoće, pa meni čak i koja kila gore ne bi bila zgoreg, ali ne javljam se da se hvalim svojim manjkom kila, već da kažem kako sam "tanka", a bez ikakvih dijeta, naravno iz moje perspektive meni to izgleda ultrajednostavno;
    - svaki dan jedem u isto vrijeme doručak, ručak i večeru. mislim da je to jako, jako važno. bolje pojesti nekoliko normalno raspoređenih obroka, nego čitav dan ništa, pa krkanje pred spavanje - e to je čisto debljanje. uvijek doručkujem.
    - jako puno se krećem, ali tako je oduvijek, ne vozim se uopće, pješke na posao, s posla, u šetnju, bilo gdje. stanujem "uzbrdo", a onda kad još moram i nosikati vrećice ili vidovih 13-14 kg uzbrdo...uf. e to je trening.
    -učim plesat salsu 2x tjedno po sat i pol, i to me jako veseli i zabavno mi je i opuštajuće, a k tome se i fakat umorim i oznojim.
    - kuham sve na maslinovom, dosta povrća na lešo, ribe i uopće "lagane" hrane, svaki dan juha obavezno. volim pojesti i ćevape i ostale debljajuće divote tu i tamo. ali s obzirom da je to tu i tamo, nema mi nekog uticaja na kilažu. slatko jako volim i jedem skoro svaki dan, ali po malo. recimo bajaderica-dvije poslije ručka, ili navečer par kockica čokolade.
    najviše pijem vodu, svježe iscijeđeni sok ili laganu bevandu, kupovne sokove nikada, to je čisti šećer, makar mi cola ponekad super paše..
    meni se nekako čini da sve možeš jesti ako si umjeren, i ako jedeš po malo kroz čitav dan.
    e, da, i LGG jogurtići su zakon

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

za početak planiram malo smanjiti stres, malo više spavati, :
    he, moja frendica tako nabila pet kila...
    al je sretna

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa

Inače, meni je dragi strastveni biciklist i ja sam isto prije Leone jako voljela i trčati i biciklirati i svašta nešto...
    E, pa smo mi nekidan kupili preeeeekrasan trkaći bicikl (Battaglin Stealth za znalce ) i sjela sam sama sa sobom i sasvim ozbiljno razmislila kako da zorganiziram vrijeme da ga redovno vozim...

Zaključila sam da nema druge nego se dizati u rano jutro i tako sam se tri dana dizalau pola šest, napravila par ciklusa pozdrava suncu da se razgibam i vozila bajk od šest do pola sedam, trifrtalj sedam, istuširala se i došla na posao pršteći od energije dok su me kolegice mrzovoljno miješajući kavu gledale ko smrtnog neprijatelja

I onda je idilu prekinula crvena armija, mamicu joj njenu, užasno su mi bolne menge nakon poroda i sad pauziram s biciklom dok ne prođe, ali za koji dan Klo ponovo jaše...možete me doć gledat ujutro na Jarun i navijat ili mi se pridružiti :D

Osim svakodnevnog bicikliranja, planiram se u klopanju bazirat na UN-ki ali sa što više Montignacovskih preporuka, vode oduvijek pijem jako puno (pogodite otkud mi nadimak Kloklo), posao mi je živahan ali ne baš stresan, spavam manje nego što bi želela ali trenutačno tome nema lijeka...

Mislim da će sve bit ok sam ako se malo dicipliniram, sa svim je tako kod mene...
    nema što ne mogu napraviti ako čvrsto, zaista čvrsto i tvrdoglavo odlučim!
    Ak sam mogla prestat pušit, bogami mogu prestat i nekontrolirano jest, a možete i vi!....ajmooooooooooooo :D

Evo da se i ja prijavim u klub mame Kloklo. Smrsala sam prije voznje bicikla, bez ikakvog drzanja dijete. Dobro, imam stomacic i nikakav struk, ali su kilogrami nestali.
    Biciklom pokusavam odrzat kondiciju. Sada imamo mogucnost vozikanja, jer mi mama pricuva djecu, ali kada ona ode... A bas mi godi sat-dva voznje

MM je bio uzasno mrsav dok se aktivno bavio biciklizmom. Medjutim, kako je prestao biti aktivan nabacio je itekako visak kilograma

Kloklo, znam ljudi koji biciklom po 18 km dolaze od kuce na posao i nazad. Inace, ovdje su svi ludi za biciklima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

razdrazljivoscu, kratkim i/ili nemirnim snom.
    reagirala sam zbog ovog sto pises da si popila samo pola litre. pretpostavljam onda da bude inace vise, a toliko stimulansa za tako malu bebu moze biti previse
    Ma malo karikiram.
    Najradije bih je pila svaki dan, ali se kontroliram maksimalno, u trudnoći je prvih 6 mjeseci uopće nisam pila, a kasnije sam tu i tamo prošvercala.
    Sad je pijem 2-3 puta tjedno, trudim se ostati na onoj limenci od 2,5 dcl, ali ponekad mrknem dvije (kao danas).
    Najviše popijem litru, ali to je jednom mjesečno.
    Osjećam se užasno krivom zbog toga, ali očito ne dovoljno da to ne radim.

Ali ne unosim kofein ni na jedan drugi način (nikad u životu nisam pila kavu), pa mu valjda ne smeta. Nema ni jedan od simptoma koje si napisala, srećom.

Probat ću se skulirati s tom colom, znam da mu sigurno šteti. MD šizi na mene zbog toga što je pijem i stalno mi nabija osjećaj krivnje zbog K.

Što se tiče kila, sad sam na 75 kg, 173 visoka. Cilj mi je prvo doći na ispod 70, a onda ćemo vidjeti dalje. Najbolje si izgledam sa 62, ali toliko nisam imala već godinama. Do trudnoće sam varirala od 65 do 69, ali nikad nisam prešla 70, to mi je bila magična granica. A onda sam s 68 zatrudnila i roditi otišla s 90 (bilo bi i više da sam dočekala termin...) - još je ovih 75 super u odnosu na to, ali je zeznuto što sam tih 15 skinula odmah po porodu, a ove ostale se ne miču, ni gram...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aaaa, karikiras.
    onda ok povremeno limenka nije razlog za tako lose osjecaje.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i ja se prijavljujem. na modificiranom sam Montignacu vec 2 tjedna, pase mi, nisam gladna, jedino mi nekad slatko fali, ali ne dam se i idem dalje.

mjere 73/173, cilj jos 5-6 kg!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ali je zeznuto što sam tih 15 skinula odmah po porodu, a ove ostale se ne miču, ni gram...
    ..a šta bi ti ženo, pa tek si rodila! meni jedno 5-6 kg viška nakon poroda nije išlo dolje sigurno 10-tak mjeseci, a onda je opće topljenje počelo nekako usporedno sa vidovim prohodavanjem.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Apri, daj sliku, baš me zanima liči li na ovo što sam zamislila u glavi (ima košaru naprijed i crvene je boje)!
    nije, narančasto-žuti s cvjetićima (ivka, nemoj bljuvati)
    košaru za sada nema jer su nudili samo crnu, a to mi se ne uklapa u životne navike. čekamo bijelu.

Citiraj Mamasita prvotno napisa
    Kojih dvadesetak? Eto mene k vama za tjedan dana!
    Vi samo recite datum!
    Odoh sada smisljati neku opaku kaznu...joj, vec mi svasta pada na pamet.
    mamasita, meni pada na pamet objavljivanje bikini-fotki na forumu

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mamasita, meni pada na pamet objavljivanje bikini-fotki na forumu
    Bogmeč, primjerena kazna

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e, da, mali trik&tip...

znate li da se najviše gubi tijekom ciklusa?
    u vrijeme ovulacije i 2-3 dana prije početka ciklusa najmanje, a onda... ko britvom
    zato, ako najviše možemo pripaziti na ishranu tih nekoliko dana... bit ćemo prezadovoljne.

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ja se baš onda obžderavam ko luda

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa normalno, metabolizam je ubrzaniji, više traži, pa ga treba... zeznuti!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    nije, narančasto-žuti s cvjetićima (ivka, nemoj bljuvati)
    a ja mislila s pomocnim kotacima.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ivarice,

evo moga bicikla:

Moj lijepi bicikl

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jooj. bicikl je totalno otkačen! I jako upadljiv, bit ćeš atrakcije gdje god se budeš vozikala!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Taman za tvoj uzrast, starije maloljetnice

Ma baš je zgodan, veseli

Moram i ja poslikat svoju ljepoticu

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Eh, da, samo da dodam, po mom iskustvu, kile najbolje idu dolje kad se ugljikohidrati i bjelančevine jedu odvojeno. Znači, ako za ručak imate meso, krumpir i salatu, onda pojedete krumpira i salate, a za večeru meso i salatu. Sir grickati sam, bez kruha.
    Stvarno je efikasno, nema napuhanog trbuha, ko kad se recimo nabubate mesa i krumpira zajedno. To za one koje kile žele skinuti nabrzaka i koji su lijeni za vježbanje.

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dobro jutro curke,

Apricot bicikl je super, baš mi se sviđa. Inače se ne volim voziti na biciklu (nekeko mi je teško ) ali ovaj bi mi mogo stvoriti volju da probam.

A di su rezultati jutrošnjeg vaganja ? Ak sam ja dobro shvatila jutros je vaganje i kreće se s djetom

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zar sir ne spada u neutralne namirnice koje se mogu kombinirati uz ostale skupine?

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

bikini fotka na forumu!!
    kreativna i zaslužena kazna, onako baš motivirajuća. Pa još s nekom dobrom digitalkom da se vidi svi ti "viškovi" i da sve cure vide

Prijavljujem svojih 63 na 1,66 visine, sve što bi počelo sa znamenkom 5 bilo bi mi ok. Uopće ne znam kako sam ih skupila, u uredu sjedeći po cijeli dan, isprobavajući sve moguće recepte koji mi se makar i učine zanimljivim .... ili da se opravdam i da me savjest ne grize baš toliko, stimulacija od zimus, pa deprsija zbog negativne bete??

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

talia, iste smo visine, ja kilu više...
    domet mi je ispod 60, pa makar i 59,9.
    vaganje... kad i gdje hoćete.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ivarice,

evo moga bicikla:

Moj lijepi bicikl
    ovo je totalno sminkersko biciklo. Vidi se da ga nigdje nisi vozila, nego stoji u ovom lijepommm vrtu ko u izlogu

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •