Kukavice![]()
kate, nismo kukavice, nego kao moderator ne mogu dopustiti da se Forum pretvori u mjesto na kojemu se razgovara o redovitosti stolice i veličini traperica koje su nam u tom trenutku "taaa-man".
to se radi putem pp-ova ili mailing lista.
kakvu uplatnicu?tweety prvotno napisa
kad je vec tweety pocela; znam da nije mjesto ali i znam da su ovi topici vise citani nego oni o akcijama: u zadnje vrijeme dogadja se da ljudi uplate clanarinu za clanstvo u rodi jer su nasli broj ziro racuna na nasim stranicama. NE POSTAJE SE TAKO CLAN RODE.
sve je objasnjeno tu: http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=1&Tekst2ID=221
to mogu samo ja!tweety prvotno napisa
poslala sam sama sebi pp![]()
očito su se sve poplašile i otpočetka odustale od ovog topica jer su shvatile da nemaju što raditi u blizini ovih šlang-lejdica ...kate prvotno napisa
ili smo samo nas dvije s guzovima broj 46?!?!?!?
:shock:
Prvo vaganje:
74,0kg (start 75,5)
Dakle -1,5, valjda otisla vodurina...
Tko se vagao?
kate, rekoh da nećemo javno iznositi ovakve podatke.
Forum stvarno podnosi svašta, ne mora i naše gabarite.
Ako hoćeš, pridruži se na našoj mailing listi (pošalji mail na pp).
Vrijeska prvotno napisa
di ste prije nafrljile 5 stranica postova? ne gube se tako kalorije, drage moje slangice, trcat po jarunu treba, a ne lupat po kompjutorima![]()
uglavnom, pridruzujem se klubu 7+. 73 kg, plan mi je izmedju 65 i 67, al i 68 bi mi bio juhuhu!
kako mislite broj 46? ja fino svoje guze uguram u 42, bez beda. (di je onaj smajic koji raspa nokte...?)
budući da je topic otišao u kupus, molim zainteresirane za akciju "-5 do 12.6." da mi na pp pošalju svoje mailove. napravit ćemo mailing listu i tamo se bodriti za svaki izgubljeni ili špotati za svaki dobiveni gram.![]()
Ne mogu vjerovat! Pa ovo je stvarno ozbiljna stvar!
Cure, zakon ste. I molim da ovo nitko ne shvati kao provokaciju. Stvarno mi je cool
Joj!Problemi s kilama, vjerojatno doživotno! Nakon prve trudnoće imala sam tridesetak kila viška, vjerojatno oko stotke!Užas, dva zadnja mjeseca trudnoće sam preležala u bolnici pa mi je i bolnička hrana bila fina. Nakon prestanka dojenja počela sam sa skidanjem kila. To je bilo prije 5 godina ali se sjećam da se nisam tako puno patila, izbacila sam slatko, kruh samo ujutro i nakon 18 sati samo jabuka ili jogurt, I došla sam na 68 kila nakon 3 mjeseca. Nakon druge trudnoće imala sam 20 kila viška i te kile mi je puno teže bilo skinuti. Došla sam do 75 i onda ni makac. To se vuklo dvije godine i poslije nove godine ja odlučih još tih 5, 6 kila maknuti.![]()
A meni je sve tak fino! Ali čvrsto sam odlučila, a još uz to sam prestala pušiti! U principu sam imala jedan pravi obrok i to kad sam došla kući s posla, a do tada, neku voćku ili corn flakes i navečer samo jabuku.
Skinula sam ja tih 6 kila, a u biti potrebno je promijeniti navike jela.
Moj brat je nutricionist i rekao mi je da je za sjedeći posao kakav ja imam oko 1300 kalorija dnevno prihvatljivo da se ne izgladnjujem, ali moram imati 5 obroka dnevno da metabolizam stalno radi i onda će on ubrzano raditi. Ako gladujemo metabolizam će prestati raditi i onda smo na mrtvoj točki.Samo patimo i nakon nekog vremena vratimo kile.
što ste se dogovorile?
Nije me bilo nekoliko dana pa ne znam je li oformljena mailing lista?
je li zasebno za 7+ ili se možemo šlepati s vama koje ste 5+?!
bogme i ja sam se zaprepastila ...sandraf prvotno napisa
ma to je sigurno do proizvođača
jedva čekam nove hrvatske standarde
možda i ja jednom postanem 38![]()
s veseljem objavljujem gubitak jedne nesretnice!!! :D
ovim tempom cu do 1.7. izgledat kao 1989.