Pokazuje rezultate 1 do 50 od 380

Tema: domaći fast food

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ima i o glutamatima, ako se tko povremeno zaželi Vegete, da mu bude lakše :D
    (Moja mama je bila ispred svog vremena, prezirala Vegetu, margarin i uopće indstrijsku hranu. Zato danas, umjesto da učim kako je to loše, kao puno ljudi oko mene, ja učim kao to zapravo i nije toliko loše .)
    Istina , vertex, cini se da mi moramo uciti da je hrana -hrana.
    a ne djeliti ju na dobro-lose-otrov .

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Istina , vertex, cini se da mi moramo uciti da je hrana -hrana.
    a ne djeliti ju na dobro-lose-otrov .
    Tako se i meni čini.
    Zapravo sam na ovu stranicu Otrovno.com nišla opet jučer (netko je jednom linkao negdje jednu njihovu brošuru o aditivima), pokušavala sam naći može li se pretjerati s mahunarkama.
    Naime, meni su čorbe od mahunarki i povrća fast food - em mi je lako i brzo pristavit, em je za dva dana, em dečki vole (ili barem jedu, lol), lako im je baratati s time...pa sam sklona da mi to često bude rješenje. Ali nisam zasad naišla na odgovor.
    pikula, najbrža od tih juha mi je ova: crvena ili žuta leća (bolja mi je žuta), recimo šalica + malo prosa (trećina šalice, ili manje), maslinovo ulje. Ako možeš u ovo naribat na krupno malo batata, ili mrkvu na kockice, ili malo kapule, ili mlade kapulice kad je ima - još je bolje, naravno. Ili barem svežnjić peršina da se u komadu kuha. Ovu obično radim za večeru, jer je kuhano za 15-20 minuta.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo sam na ovu stranicu Otrovno.com nišla opet jučer (netko je jednom linkao negdje jednu njihovu brošuru o aditivima), pokušavala sam naći može li se pretjerati s mahunarkama.
    Aj, nisam baš na njihovom sajtu tražila, nego mi je google na upit o mahunarkama izbacio neki njihov članak o soji. Da ne ispadne da sam gledala jesu li mahunarke otrovne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •