Pokazuje rezultate 1 do 50 od 380

Tema: domaći fast food

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    7,898

    Početno

    Tajna šnicli na naglo jest, staviti ih na vruće ulje i soliti na kraju pečenja jer vrućina stegne meso i ono ostane unutra sočno i ne ispusti vodu.
    Sol također izvlači vlagu iz mesa i zato se šnicli sole na kraju, nikako prije ili za vrijeme pečenja.
    Nikakvo podlijevanje s vodom ne dolazi u obzir jer je to onda dinstanje, a ne pečenje na naglo.
    Šnicli se peku po par minuta s jedne i s druge strane na jakoj vatri i gotovi su do max 15 minuta, ovisno o debljini mesa.
    Na ovaj način se uspješno na naglo mogu ispeći sve vrste mesa.
    I neće biti ni suho, ni žilavo.

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Tajna šnicli na naglo jest, staviti ih na vruće ulje i soliti na kraju pečenja jer vrućina stegne meso i ono ostane unutra sočno i ne ispusti vodu.
    Sol također izvlači vlagu iz mesa i zato se šnicli sole na kraju, nikako prije ili za vrijeme pečenja.
    Nikakvo podlijevanje s vodom ne dolazi u obzir jer je to onda dinstanje, a ne pečenje na naglo.
    Šnicli se peku po par minuta s jedne i s druge strane na jakoj vatri i gotovi su do max 15 minuta, ovisno o debljini mesa.
    Na ovaj način se uspješno na naglo mogu ispeći sve vrste mesa.
    I neće biti ni suho, ni žilavo.
    Pržiti na masti, ne na ulju. Bolji su rezultati.

  3. #3
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    7,898

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pržiti na masti, ne na ulju. Bolji su rezultati.
    Mast ne koristim. Ja to 25 g na suncokretovom ulju i super je. I nikakvo pacanje mesa ne dolazi u obzir, ni muljanje u brašno jer bi sve to samo zagorilo na jakoj vatri.

  4. #4
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Mast ne koristim. Ja to 25 g na suncokretovom ulju i super je. I nikakvo pacanje mesa ne dolazi u obzir, ni muljanje u brašno jer bi sve to samo zagorilo na jakoj vatri.
    I mi smo uglavnom na ulju, ali za pržiti jaja ili svinjetinu mast mi je nezamjenjiva. Isto i za kotlovinu. ALi to mi nije kategorija svakodnevne prehrane - svinjetinu zapravo jedemo jako rijetko i inače.

  5. #5
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,702

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pržiti na masti, ne na ulju. Bolji su rezultati.
    bravo Petrlin - sve ima bolji okus na masti - ja pokušavam skroz izbaciti suncokretovo ulje iz kuhinje ali se MM opire

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •