Pokazuje rezultate 1 do 50 od 380

Tema: domaći fast food

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tajna šnicli na naglo jest, staviti ih na vruće ulje i soliti na kraju pečenja jer vrućina stegne meso i ono ostane unutra sočno i ne ispusti vodu.
    Sol također izvlači vlagu iz mesa i zato se šnicli sole na kraju, nikako prije ili za vrijeme pečenja.
    Nikakvo podlijevanje s vodom ne dolazi u obzir jer je to onda dinstanje, a ne pečenje na naglo.
    Šnicli se peku po par minuta s jedne i s druge strane na jakoj vatri i gotovi su do max 15 minuta, ovisno o debljini mesa.
    Na ovaj način se uspješno na naglo mogu ispeći sve vrste mesa.
    I neće biti ni suho, ni žilavo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Tajna šnicli na naglo jest, staviti ih na vruće ulje i soliti na kraju pečenja jer vrućina stegne meso i ono ostane unutra sočno i ne ispusti vodu.
    Sol također izvlači vlagu iz mesa i zato se šnicli sole na kraju, nikako prije ili za vrijeme pečenja.
    Nikakvo podlijevanje s vodom ne dolazi u obzir jer je to onda dinstanje, a ne pečenje na naglo.
    Šnicli se peku po par minuta s jedne i s druge strane na jakoj vatri i gotovi su do max 15 minuta, ovisno o debljini mesa.
    Na ovaj način se uspješno na naglo mogu ispeći sve vrste mesa.
    I neće biti ni suho, ni žilavo.
    Pržiti na masti, ne na ulju. Bolji su rezultati.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mast ne koristim. Ja to 25 g na suncokretovom ulju i super je. I nikakvo pacanje mesa ne dolazi u obzir, ni muljanje u brašno jer bi sve to samo zagorilo na jakoj vatri.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Mast ne koristim. Ja to 25 g na suncokretovom ulju i super je. I nikakvo pacanje mesa ne dolazi u obzir, ni muljanje u brašno jer bi sve to samo zagorilo na jakoj vatri.
    I mi smo uglavnom na ulju, ali za pržiti jaja ili svinjetinu mast mi je nezamjenjiva. Isto i za kotlovinu. ALi to mi nije kategorija svakodnevne prehrane - svinjetinu zapravo jedemo jako rijetko i inače.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    bravo Petrlin - sve ima bolji okus na masti - ja pokušavam skroz izbaciti suncokretovo ulje iz kuhinje ali se MM opire

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •