Pokazuje rezultate 1 do 50 od 380

Tema: domaći fast food

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    A ekspres lonac vec dugo mjerkam, ali ne bi raketu :D
    Ima li kakav provjereni u Ikei (da imam neki razlog ponovo otici u Ikeu)? E da, gornja cifra mi je 1000 kn, lonac za troje (ni to ne znam koliko mi litara treba).
    Ufff, nemoj raketu, to se rado kvari (apricot je pisala o tome negdje na topicu o ekspres loncima). Ja imam neki istočnonjemački, težak je ko 100 vragova i već star, ali radi. Ima poklopac na vijak, a ja više volim one s pernim mehanizmom. Imala sam nekoliko godina paralelno dva lonca i bome mi nije bilo viška.

Vidjela u Sparu nešto slično onome što sam imala prije (Lagostina - bio je savršen, ali me ostavio - raspao mu se poklopac).

Povremeno imaju akcije, pa ga se može dobiti za tristotinjak kuna, što je vrlo povoljno, a nema nikakvu elektroniku (samo takav bih kupila).

Evo, našla sam neki link na letak s popustima - ovo je super, dva lonca + jedan poklopac, za 349 kn. Imaš u istom katalogu i Tefalov lonac:
    http://issuu.com/kupac.hr/docs/inter...ovi_4_do_24-12

Bio je ovog ljeta na akciji i pojedinačni lonac (5 litara) za neku smiješnu lovu - 299 kn ako se dobro sjećam. Baš si mislim, ako opet naletim na takvu akciju, uzet ću ga.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 11.09.2014. at 08:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •