-
I mali strip kako napraviti fine teleće šnicle u pet minuta.
Uključujući rezanje mesa.
Porežem teleće meso od buta u šnicele debljine oko pola centimetra i istučem batom s jedne strane.
Stavim na žlicu vrućeg ulje u keramičku tavu. Bez soli, bez brašna, samo meso.
Niti minuta treba da se zapeče s jedne strane, okrenem, posolim, za minutu izvadim na tanjur.
U tavu gdje su se frigali, odmah ulijem oko pola deca čiste, tople vode. Zakuha trenutno. Ugasim, polijem po mesu.
I to je to. Niti 5 minuta. Evo slika:
http://public.fotki.com/Beti3/telei-nicli/
Posljednje uređivanje od Beti3 : 14.09.2014. at 15:28
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma