-
Ajme, smijem se sama sebi kako sam prvo potpisala sirius da hranu treba opet počet gledat kao hranu (a ne samo kao nešto zdravo, nezdravo, otrovno), a onda sam potaknula temu o otrovnosti nitrita. (Iako mi je cilj bio sasvim nešto drugo: ilustrirati da izvor koji proglašava aluminijsko posuđe neotrovnim ne odmahuje rukom na bilo koji spomen otrovnosti - dapače, i drugo, da i tvari koje su dokazano karcinogene ne rade štetu kad ih uzimamo u dovoljno malim količinama.)
Ovo što cvijeta kaže - i najdomaćije ima svoje ozbiljne rizike, neki od njih se i ukidaju baš aditivima. Zanimljivo je malo vidjet kako se umiralo i obolijevalo od hrane u dobra stara vremena.
Na kraju se sve svede na mjeru, po mom mišljenju. Ako jedeš malo i raznoliko, na konju si :D. I naravno da je dobro slijedit neke dokazano dobre prakse, ali ja tu sigurno neću bit isključiva, jer mislim da to nije potrebno.
Zato, cvijeta, saznaj šta je s tim prokuhavanjem i bacanjem vode :D
piukla, oprosti, razbucali smo ti temu (ne da je prvi put).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma