Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 380

Tema: domaći fast food

  1. #301
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Lokacija
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Postovi
    3,666

    Početno

    Seni, jel ti ostalo u pamcenju gdje si vidjela WMF i Fissler ekspres lonce na popustu?

    Ja obozavam kuhati i pripremati hranu i nisam spremna na kompromise kakve je Pikuli predlozila dobronamjerna prija.
    Zasad se stizem baviti svojom strasti, ali vec naustrb nekih drugih poslova, a vremena cu imati sve manje...
    Mislim da bi savladavanjem umijeca kuhanja uz pomoc ekspres lonca mogla ubiti dvije muhe jednim udarcem-ubrzati kuhanje i osloboditi si jos malo vremena, a ne odreci se onoga sto volim.

    Jos da mi je nadvladati okp i prepustiti sjeckanje kucanskim aparatima

  2. #302
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku

    Jos da mi je nadvladati okp i prepustiti sjeckanje kucanskim aparatima
    joj, uvijek se sjetim jednoga roštilja kod nas... više od 50 ljudi
    i ja krastavce režem na ribeš, na ploške

    i dvije vele: ja to neću jesti, to nema dušu
    ma mater i duši, daj mi vrijeme, lako ću za dušu

    i dalje krastavce režem na ribež; svaka ploška jednako tanka

  3. #303
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    ma ja sam kupila fissler jer je bio u Kiki, da je bio WMF kad sam kupovala kupila bi jeftiniji

    seni ti si zena od tehnike (mislim po obrazovanju ili grijesim); bolje je kuhanje pri visem tlaku, jer je krace, te hranjive termolabilne tvari se bolje ocuvaju. ovako mene ucilo na faksu. ali svasta su mene ucili pa mozda i oni grijese.
    Ja ne kuham koliko Apri u loncu ali ga koristim, mislim da cu sad i ja se poceti intnezivno druziti s njim i morala bi naci onaj topic gdje ima i recepata za lonce.

    edit: vidim da Apri samo mice digitalni dio, kod mene je ona guma od silikona ni ona ne ide u perilici sve ostalo osim ove dvije stvari ne ide.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 20.09.2014. at 10:55

  4. #304
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    i dvije vele: ja to neću jesti, to nema dušu
    ma mater i duši, daj mi vrijeme, lako ću za dušu
    bi ih ja poslala znas di?
    ma ustvari dala bi im da mi pomognu, pa nek gule i sjeckaju i unesu dusu dok svoju ispustaju

  5. #305
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ma naravno da ni guma ne ide
    ali ona ionako sama ispadne

  6. #306
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    volim ja biti sigurna da sam rekla, da ne bude poslije........
    od kad sam imala diplomante u labosu shvatila sam da se nista ama bas nista ne podrazumjeva

  7. #307
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Lokacija
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Postovi
    3,666

    Početno

    Ma neee, krastavci moraju na ribež, svaka fetica jednako debela i savitljiva.
    Ali su mi u varivu tako lijepe kockice mrkve, celera, peršina... U woku prutići...
    Tu imam problem.
    Vjerujem da će me drugo dijete uspješno izliječiti

  8. #308

    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    61

    Početno

    Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    trebam ideje za recepte koji se kuhaju jednom rukom i između dva cickanja, trčanja van, vješanja veša, a da sadrže nešto zdravo za dojilju i djecu...
    ja jako brzo napravim rižot od piletine i tikvica.
    evo- izrežem pileći (ili pureći) file na manje kockice ili trakice, popržim na malo ulja.
    dodam tikvice narezane na ploške ili kockice, na još par minuta, pa rižu. podlijem vodom ili temeljcem. i kuha se 20 minuta koliko treba riži.
    može se dodati i malo vrhnja za kuhanje i ribanog sira.

    imam raznih varijanti:
    s tikvicama se mogu dodati i kockice bundeve.
    ili umjesto tikvica poriluk.
    ili bez mesa, samo rižot od povrća.
    a može i kombinacija riže i prosa, jednako se kuhaju. ili orzo.

    brzi su mi i pureći ili pileći šnicele na naglo, ili pohani. to mi ide uz povrće, npr. blitvu, ili brokulu, krumpir, cvjetaču...jer se povrće samo kuha, nema puno posla oko njega dok se peče meso. vidim da sad ima veliki izbor zamrznutog povrća, pa može i to nekad biti opcija.

    juha mi je sad također brzo jelo, jer vikendom ranije (uz kavu) samo stavim meso, povrće redom, brzo ga očistim i ubacim i kad provrije kuha se na lagano 2,3 sata.
    a za to vrijeme mogu što god...nemam ekspres lonac.

    za brza, a ipak ok jela tokom radnog tjedna meni je nezamjenjiv zamrzivač. znam da neki ne vole jela iz zamrzivača, ali eto.
    jer uvijek napravim veliku juhu, pa dio zamrznem.
    i veći toč, saft od junetine ili teletine. za podlogu uvijek stavim puno raznog povrća, kojeg nekad trebam zamaskirati
    ili od mljevenog mesa, što je ok uz tjesteninu, pa za lazanje, canelone... pa uvijek imam pola ručka gotovo.
    Posljednje uređivanje od mama.st : 20.09.2014. at 15:22

  9. #309
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,705

    Početno

    Osim sto ga se bojim , fakat ne znam bih ga uopce koristila. Pa ja kuham ujutro prije posla i uopce nemam osjecaj da nesto dugo kuham. Sve lnak ide uz sprrmanje na posao

  10. #310
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,705

    Početno

    Ima Fisslerovih expres lonaca u Metrou. 6 l oko 760 kn, 8,5 l oko 1000. Valjda sam dobro zapamtila. To su cijene uz naljepnuce. Iste poklanjam ako netko treba - mislim da imam 20 komada

  11. #311
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    nisam znala da se toliko ljudi boji ekspres lonca

  12. #312
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    moja mama se užasno boji ekspres lonca i nikad ga nije imala
    i boji se plinske boce
    i kosa joj se diže na glavi jer ja kuham u ekspresnom na bocu

  13. #313

    Datum pristupanja
    Mar 2010
    Postovi
    3,004

    Početno

    Ja se isto bojim, ali čvrsto obećajem da ću ga kupiti i koristiti jer kad čitam koliko ste brže....

  14. #314
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,097

    Početno

    Ja imam visoki uski express od 9 l i to mi je koma...prevelik, teško ga perem (ne stane u sudoper), kuhala sam u njemu samo juhe za dva dana (za to nam treba max. 3 l čiste gotove juhe).
    Koliki mi onda lonac treba da toliko juhe dobijem? (postavljam zadatak jerbo ne znam koliko se max. smije lonac napuniti)

  15. #315
    Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    10,626

    Početno

    Ja koristim expres, ali mi se cini da mi je juha finija iz normalnog lonca.

  16. #316
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    moj je od 6 litara
    dobijem juhe za 9 osoba
    (gore sam nabrojala šta utrpam u njega za toliko juhe)

  17. #317
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,097

    Početno

    Znači ako je 6-litarski, smije se puniti do 4,5 l "visine", jesam li dobro shvatila? Moji ne vole lešo meso pa juhu kuham od rebaraca i kostiju s malo mesa, dakle moglo bi tu izaći 3 l?
    Posljednje uređivanje od čokolada : 21.09.2014. at 15:49

  18. #318
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    pa bi

    ali, ako ne žuriš, pričekaj da ja skuham po tvom receptu, pa ti kažem
    napiši mi sve točno što stavljaš, ja ću tako napraviti i izmjeriti koliko juhe ima

  19. #319
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Lokacija
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Postovi
    3,666

    Početno

    Apri kraljica

    Mislim da u Metrou na naljepke nemaju 8,5 l lonac nego 6 l i 6+2,5 l, mada bi ja radije ovu prvu opciju

  20. #320
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,097

    Početno

    joj, baš nemaš drugog posla nego mjeriti juhu po mom receptu. Zapravo, mogu izmjeriti koliko mi vode stane u standardni veliki lonac u kojem kuham juhu za 2 dana jer sam ovu godzilu od expressa zagurala u najdublji dio kuh.elementa i gotovo ga više ne koristim.

    a ako ti je baš jako dosadno

    - cca 40dag jun.rebaraca ili sve ono što od pileta ostane kad mu očerupaš krila, noge i prsa
    - srednji luk,
    - 4 nasjeckane srednje mrkve,
    - narezan korijen peršina ili samo malo zelenila,
    - fetu nasjeckanog korijena celera ili zelenilo,
    - 2 izrezane paprike,
    - 4-5 režnjeva česna,
    - ako imam izrežem pola korabice
    - list kakvog kelja ili kupusa
    - malo tekuće pelate ili 2 izrezane pomadore

    (svo povrće skroz protisnem kad cijedim juhu, ostane valjda sasušena šačica vlakana)

  21. #321
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    znači, isto ko kod mene

    dakle, imaš za dvaput juhu i to po dobar tanjur svakome od vas četvoro

  22. #322
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,097

    Početno

    Odlično , mogla bih onda kupiti pa se čak odvažiti i za druga jela osim juhe.

  23. #323
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    dođi k meni na obuku
    dovedeš cure da se igraju, a mi kuhamo

  24. #324
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,705

    Početno

    U cem je fora.? Juhu kuham u obicnom loncu. Stavim ju kuhati navecer . Ujutro imam juhu. Ak je "pregusta" - odnosno premasna razrijedim ju vodom kada ukuhavam rezance. Ne znam sto bih dobila eksores loncem - ili je to za vas koje imate radno vrijeme takvo da skuhana juha ide direkt na stol?

  25. #325
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    pa evo u čem je fora
    ja mesnu juhu kuham jednom tjedno
    subotom ili nedjeljom
    i ne da mi se zbog juhe cijeli dan ostati doma
    a nama je taj dan onda samo juha i lešada za ručak
    i salata, naravno

    pa onda skuham juhu za 40 minuta
    inače mi se kuha puno dulje jer mi baš volimo onu koncentiranu, punu okusa

    nikad nije masna
    i, mi ne ukuhavamo tijesto
    ni ništa
    juha sa komadićima povrća unutra

  26. #326
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Lokacija
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Postovi
    3,666

    Početno

    Pa, ja ne kupujem ekspres lonac prvenstveno zbog juhe, ali mi je juha poslužila kao dobar orjentir za izračunati koja mi veličina lonca treba.

    Juhu mi većinom nije problem skuhati jer se ona lagano kuha dok sam ja u điru, kupovini, kavi, na igralištu...
    Ponekad, kad se sjetim u 10-11 da bi danas baš juhu, bi mi ekspres juha super došla jer mi normalan proces kuhanja traje cca 3 sata.

  27. #327
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,705

    Početno

    Ok ti kuhas sve u ekspres loncu ali cokoladA, AK SAM DOBRO SHVATILA NE. Sorry za slova. Mislim, juha se nirmalno kuha i u obicnom loncu i to onak dugo na laganoj vatri.

    Fakat si reklama za ekspres lonac. A on je meni u kategoriji busilice -strah me i jednog i drugog

  28. #328
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,097

    Početno

    Meni je kuhinja spojena s dnevnim pa mi ide na živce da mi 2+ sata nešto kuha, pari i još uz to zvrnda napa.

  29. #329
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa evo u čem je fora
    ja mesnu juhu kuham jednom tjedno
    subotom ili nedjeljom
    i ne da mi se zbog juhe cijeli dan ostati doma
    a nama je taj dan onda samo juha i lešada za ručak
    i salata, naravno

    pa onda skuham juhu za 40 minuta
    inače mi se kuha puno dulje jer mi baš volimo onu koncentiranu, punu okusa

    nikad nije masna
    i, mi ne ukuhavamo tijesto
    ni ništa
    juha sa komadićima povrća unutra
    Ovako je i kod nas, s tim da juhu obično skuham navečer pa ohladim (da mogu skinuti masnoću zbog mm-a). Ponekad ukuham domaće rezance, ponekad ništa.

  30. #330
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Kuham tu juhu 2-3 puta mjesecno, tako da kad je sve skuhano, izrežem meso i povrće na sitno, procijedim juhu i onda to sve zakuham s griz knedlama ili domaćim rezancima. To bude glavno i jedino jelo.

  31. #331
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je kuhinja spojena s dnevnim pa mi ide na živce da mi 2+ sata nešto kuha, pari i još uz to zvrnda napa.
    x
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 22.09.2014. at 09:01

  32. #332

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    4,340

    Početno

    Ja ne znam gdje griješim, ali meni povrće iz juhe uopće ne valja, mislim na onu juhu gdje se kuha i veliki komad mesa.

  33. #333
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,705

    Početno

    ja volim miris juhe.

    A napa mi je naveći promašaj u stan koji sam napravila - bačen novac. Uvjeravali su me da svaka kuhinja mora imati napu. Meni ide toliko na živce taj zvuk da ju nikad ne uključujemo. Koristimo je samo za svjetlo . Kads e sjetim novca potrošenog na nju, dođe mi zlo. Napomena _ imamo prozor jako blizu špareta.

    Ne znam - valjda mi je miris juhe miris djetinjstva

  34. #334
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    ja ti to sve zmuljam u krem juhu, a gore posem paramezanom.

    i meni to dodje ko cijeloviti obrok, naravno ako uzmem desert iza toga :D

  35. #335
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    7,898

    Početno

    Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne znam gdje griješim, ali meni povrće iz juhe uopće ne valja, mislim na onu juhu gdje se kuha i veliki komad mesa.
    Vjerojatno zato jer se raskuha pa probaj povrće staviti kasnije jer mesu treba dulje kuhanje

  36. #336
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Točno, povrće ubaci dosta kasnije, kad je meso već skoro pa kuhano.

  37. #337
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    7,898

    Početno

    Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Ok ti kuhas sve u ekspres loncu ali cokoladA, AK SAM DOBRO SHVATILA NE. Sorry za slova. Mislim, juha se nirmalno kuha i u obicnom loncu i to onak dugo na laganoj vatri.

    Fakat si reklama za ekspres lonac. A on je meni u kategoriji busilice -strah me i jednog i drugog
    Gledaj na to iz drugog kuta; ušteda energije i vremena.
    Ja isto kuham u ekspres loncu. Moja mama nije nikada.
    Za taj famozni lonac sam prvi put čula od muža. On ga zove: pretis lonac.
    I kupili smo. Dva.
    Jedan manji i jedan veći.
    Kad sam se naučila kuhati u tome i savladala bezrazložan strah ja sam se preporodila.
    Kuhanje u ekspres loncu traje tri puta kraće nego klasično kuhanje pa probaj izračunati koliko je to manje utrošenog plina ili struje, a o tvojem vremenu da ne govorim.

  38. #338

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    4,340

    Početno

    znam da se povrće raskuha i da mi zato ne valja, no vidim da ostali pišu da im je o.k. pa reko možda ima caka.
    Obično prvi dan jedemo s rezancima, a drugi dan u njoj zakuham karfiol ili brokulu pa onda jedemo i povrće ili ako mi treba povrće i prvi dan dodatno ubacim karfiol ili brokulu na samom kraju.

  39. #339
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    On ga zove: pretis lonac.
    i ja ga zovem pretis lonac

    (a znaš otkud to? PREduzeće TIto Sarajevo)

  40. #340
    ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    928

    Početno

    Juha je puno ukusnija iz ekspresa.
    Ja radim najčešće bolonjez, juhe, lažnu pašticadu i sva moguća variva.

  41. #341
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    i u mene je pretis, viš nisam znala da je t tito
    nano, miriše i iz pretisa juha. cijeli portun, ne samo stan
    mi samo mrkvu od povrća iz juhe jedemo.
    stavim onako velike, u komadu, ne raskuha se.
    ostalo bacim, isto onako propasiram, dobro stisnem kroz cjediljku.
    mrkvu nareckam svakome u tanjur. tako da stavim dosta mrkve jer djeca ako im nije u juhi frnjaju nosom.

  42. #342
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    nego strucnjakinje od pretisa, reci te vi meni, koliko minestrone juhu krckam u tome. imam svijezi grah.

  43. #343
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    spajka, to ti je brzo gotovo i bez pretisa, pol sata uvrh glave.

  44. #344
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    zanm, ali mislila sam sutra prije posla, a pocela bi u 6, jel bi bilo gotovo u 6:20 da iskljucim i ostavim?

    il da ja to veceras kulinarim? to vise volim sa spahera u tanjur.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 22.09.2014. at 09:25

  45. #345
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    7,898

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    i ja ga zovem pretis lonac

    (a znaš otkud to? PREduzeće TIto Sarajevo)
    hahaa, umirem.
    Ni mužić nema pojma za to.

  46. #346
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,506

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    i ja ga zovem pretis lonac

    (a znaš otkud to? PREduzeće TIto Sarajevo)
    genijalno
    moram ovo mami reci
    i ona ga zove pretis lonac

  47. #347
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    7,898

    Početno

    Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    zanm, ali mislila sam sutra prije posla, a pocela bi u 6, jel bi bilo gotovo u 6:20 da iskljucim i ostavim?

    il da ja to veceras kulinarim? to vise volim sa spahera u tanjur.
    Desetak minuta u pretisu nakon što propišti uvrh glave.
    Ne znam kakav imaš lonac, ja imam Lagostina ne znam jesam li dobro napisala, i u uputstvima piše da se vrijeme kuhanja računa od trenutka kad propišti ventil i tada treba smanjiti vatru na najmanje.

  48. #348
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    na svim je to pravilo.
    eto danas imam sta gruntati, danas ili sutra kuhati. joj koje mi dileme napravise ove teme i nestatnak boravka

  49. #349
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,705

    Početno

    i kod mene je pretis iako ga nemam

  50. #350
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,506

    Početno

    ja sam pretisu dala sansu, nekoliko puta
    ali nakon sto sam grah kuhala satima, a slanutak mi 2 puta zagorio (nakon 2 sata kuhanja, i dolijevanja vode)
    svecano sam odustala
    i lonac dala sestri

Stranica 7 od 8 PrviPrvi ... 5678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •