Pokazuje rezultate 1 do 50 od 380

Tema: domaći fast food

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #38
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    zato sam u uvijek pirjala na malo vise tekućine i na malo nižoj temp u pećnici
    tako da ja stignem i vamo i tamo a da se nis ne zapali
    Ovo je trik koji koristim otkad sam rodila, mislila sam da svi tako

    Moja fast food tjestenina:

    Nasjeckati povrće na trakice i ploškice: luk, češnjak (slobodno više staviti, ja ubacim 2-3 česna, ovisno o veličini), mrkvu, korijen celera, tikvice, brokulu.

    Sve to kratko pirjati u malo većoj količini maslinovog ulja nego inače, ali ipak da ne bude duboko ulje, posoliti i popapriti. U isto vrijeme staviti tjesteninu mašnice da kuha. Pirjanje i kuhanje bi u isto vrijeme trebalo biti gotovo, tek toliko da oboje bude al dente.

    Usuti tjesteninu u tavu s povrćem, sve dobro promiješati (maslinovo ulje će biti kao šug), usuti u tanjur i obilno posuti parmezanom.

    Prepreukusno, zdravo i začas gotovo.
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 08.05.2015. at 16:44

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •