koliko ima cura na forumu koje su iz rijeke i sire okolice? 8)
koliko ima cura na forumu koje su iz rijeke i sire okolice? 8)
Imam ja u ljetnom periodu:D
Dolazimo 29.06![]()
Ja :D
sarasabina, graskic, kiki, kokolina, ja...(ali za nas sve vec znas)
I ja sam tu, odmah u tvom susjedstvu :D !
A zašto?
pripremamo akciju za 15.05vezanu uz vrtice - da li ima zainteresiranih pomagaca?
dorena nije kiki nego tiki![]()
![]()
![]()
![]()
Evo mogu ja pomoći, koliko Laura dozvoli! Šta konkretno treba??
Flower šta se odustalo od akcije, ili pomagači više nisu potrebni?![]()
Nije se odustalo, zahuktava se. Javit će ti se cure!
sabina![]()
![]()
. morat cu se tiki ispricati jer sam je krivo napisala, a znam da je Tiki a ne kiki
![]()
. stalno se nesto zurim pa pisem krivo
![]()
. a nisam ni skuzila dok me nisi spotala :wink:
tu smo i sve se zahuktava, mislim da Dorena ima tvoj mob pa cemo ti se javiti s info![]()
imam memoriran broj moba i fiksnog. bez brige winnie, javit cu ti se cim se dogovorimo u koliko sati, svaka nam je pomoc dobro dosla, pa ako budes mogla, nadam se da cemo se konacno i upoznati uzivo :wink:
a meni bi bilo neobično drago da se nađemo jedan od narednih dana ...svi zainteresirani, apa da malo sjednemo i popričamo o tome. Ja još nisam svoj dio riješila u smislu papirologije (jer teti punnno treba da napiše), ali usmeno imamo riješeno.
Ovih dana baš ne stignem na net, pa mi sve malo promiče :?
Ovdje još jedna Zagrebačka Riječanka. Ako što treba za Rijeku, uvijek![]()
pa na primjer, da li ćeš biti u Ri 15.5.?
Ja se slazem!sarasabina prvotno napisa
Ja nisam Roda i ne znam jel to samo za clanove, ali sam aktivna forumasica 8), mama, kompjutorski pismena, vozacica..., pa ako mogu kako pomoci - tu sam!
Kako bilo, doci cemo 15. vidjeti vas (i upoznati, nadam se :D). Gdje ce to biti organizirano?
bit cemo na Korzu, ne znam tocnu lokaciju (cekamo pismenu dozvolu koja se danas tek pise), pa cemo vas sve kontaktirati. nije uvjet da ste uclanjene Rode, uvjet je da ste voljni pomoci u akciji poboljsanja uvjeta u hrvatskim vrticima
![]()
radujem se da cu vas par forumasica napokon upoznati, a sigurna sam da dijelim misljenje i ostalih rijeckih Roda:wink:
je, je tako je........lokacija je između Kraša i vjesnika.....to je trenutna lokacija![]()
Radujem se sa dorenom što ćemo vas upoznati.....a možda se i znamo![]()
![]()
kako sad stvari stoje zasjedanjaneće biti ali ako imate neke telefone pa da se čujemo može na mail ili pm
Ja ipak vjerojatno i ne bih bila tada u Ri. Nadam se da ću upravo u to doba (oko tog datuma) isčekivati u ZG rezultate svojeg prvog transfera(napokon sam do doga došla !).
Pusa svima (a vi ste sve mamice - jao! Cool ! 8) )
Ria, iscekivati mozes u Zagrebu od 9 do 14 na Cvjetnom i od 16 do 20 na Jarunu![]()
evo cure informacija![]()
subota 15.05., izmedju krasa i vjesnika. dobili smo dozvolu od 09-14h, s tim da ce samo potpisivanje ici od 10-13h. cure koje su bez djecice mogu doci odmah u 09h za pomoc kod postavljanja i ukrasavanja standa, a one koje su s djecicom mogu doci kada hoce, moze i odmah kad i mi ako se hoce malo vise druziti s nama :wink: . mogu pomoci s idejama oko uredjenja.
to je to.
eto javite se hocete li moci doci, ako treba javite mi se s brojem telefona na pp pa cemo dogovoriti detalje ako je potrebno![]()
i ako neko ima MM koji bi dao jednu ruku prilikom prenošenja štanda isto neka se javi ovdje ili meni na pm
Ako nis neplanirano ne iskrsne - dolazimo!
sarasabina prvotno napisa
![]()
![]()
.... nek' ga vrati?
jooj...ko po običaju radim sve na brzinu.....dobro si primjetila![]()
![]()
da da ...nek ga vrati
![]()
![]()
htjedoh reći SM![]()
![]()
joj grozno![]()
![]()
Ma nije grozno!
Pa sve mi bismo ih ponekad dale na posudbu! Svekrvi :D
cure, bilo mi je drago upoznati vas :D , a opet i žao jer vam se nisam mogla pridružiti! Nadam se da je prikupljeno puuuuuuuuno potpisa, s obzirom na broj šetača ali i gurača kolica na Korzu!
Kada opet bude nesto trebalo, zovite me!!!
PS - znate li da li je ostalo negdje jos onih majica za djecu?
i nama je bilo drago upoznati tebe:wink: . bit ce jos prilika za druzenje, budi bez brige
.
za majice cu se raspitati ima li jos pa ti jevim, a dj maloj ljepotici OOOOOOOgromnu pusu!
bok Winnikoristim ovu priliku da zahvalim svima koji su svojim potpisom pomogli nasu akciju
![]()
nažalost, nisam u toku sa događanjima u mojem, tj. našem gradu.
nadam se da će i dalje biti takvih akcija jer su stvarno potrebne
I ja se nadam da ću drugi put biti tamo!
I tako nije bilo nikakvog transfera.
Žao mi je da nisam znala za datu akciju prije, (bolnica), no igrom slučaja u mojoj subotnjoj šetnji naišla sam na Vaš štand!!!!!!!!!! No, no sva sretna uspjela sam kupiti onu predivnu majčicu!!!! (na koju mi sada zavide kolegice) :wink:![]()
Za drugi put slobodno me možete kontaktirati kad Vam bude trebalo ljudi za rad na riječkom području!!!!![]()
Pozdav svim curama na štandu!!!!!!!!!!!!!
Hvala na pozdravima i svakako ćemo te kontaktirati, a ako si zainteresirana možeš se koji put naći na našem sastanku.
Vrlo rado!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
YES - više nisam crna,![]()
sad sam crvena
![]()
![]()
!!!
Malo za promjenu! :wink:
super, super.
za ljeto se svi malo moramo transformirati:wink:
nego šta,
meni i ta mala promjena puno znaći, odmah se bolje osjećam!... :D :D :wink:
i od mene boook, javimo se i prije akcije kad se sjednemo na Roda kavu 8)
NICE!![]()
Onda budemo "kafenisale" :D :D!!!
Nemojte ni mene zaboraviti!
Ja sam uvijek spremna za akciju!
i ja sam tu!:D
![]()
U međuvremenu sam se i ja pojavila! Samo što u Rijeku dolazim svake prijestupne (posao, klinaca komada 2, auto vozim samo utabnim krčkim stazama). Ali ako se može u Krku što učiniti, rado!
eto i mene nove! ako šta treba...