meni mjesto nije bed,može i u kostreni![]()
a i u vtc-u.
nije loše niti terasa od kauflanda ,velika,ima klupica.kafić sve...
meni mjesto nije bed,može i u kostreni![]()
a i u vtc-u.
nije loše niti terasa od kauflanda ,velika,ima klupica.kafić sve...
ra ako ti je zgodnije može i kaufland,a ako ne onda neka ostane viškovo
ne znam šta kažu druge cure, ja bih da to bude ipak kaufland...
jeeee, sutra :D
a šta nam je sa "šeficama"?
nemam pojma,ništa se ne javljaju,a ja nemam njihov br.,valjda će danas vidjeti pa dođu sutra
Super, samo postoje za sada dva vidljiva problema:
1. Kako ćemo između mora roditelja i djece prepoznati jedni druge...?
2. Mi stanujemo iznad Kauflanda, pa nam lokacija definitivno nije problem, ali ja tamo sa nikim ne uspijem prozboriti više od dvije rečenice- Laia je jako aktivno dijete...?![]()
uzivajte bez nas - D je na antibiotiku (streptokokna angina)
super!Mi ćemo kasniti jer Luka u 5 jede.
i onda cure kako je bilooo?
jeste ispucale koju slikicu? Pa da malo dočarate ugođaj nama koji zbog vodenih kozica ne možemoooo vaaaan???![]()
Prijavljujem nas kao Saru /ovca/ i Nevu /janje/. Vidim da smo propustili ovomjesečno druženje, no drugi put ćemo zasigurno doći.
Otkad imam moje janje živim u Rijeci, Gornja Vežica, no inače sam tvrdokorna Opatijka s petogodišnjim studentkim stažem u Zagrebu. Eto, rastegnuta sam, no ne više od Rodinog prosjeka.
Po Rijeci me možete prepoznati po bordo marami i dvije cice koje ne spremam ni po Korzu.
Pozdrav svima!
PS - posebno hvala la11 koja me sprašila u prijavak!
dobro došla ovčice!! i janje naravno![]()
dobrodošla ofca! ako te ne prepoznam na korzu, vidimo se na sljedećem druženju....
boookovca i janje
odlican nick...
Dobrodošla!!!
Nadam se da će cice postati trend na Korzu- ipak, ako zbog ničeg drugog onda barem zbog globalnog zatopljenja! Ako te mi ne sretnemo, sigurno će nam netko reći da te vidio u tom izdanju...
Po Rijeci me možete prepoznati po bordo marami i dvije cice koje ne spremam ni po Korzu.
Dobro nam došla :D
vito - sretan ti rodjendan![]()
Evo još jedne Riječanke koja se želi pridružiti. Danas sam prvi put na trudnoće i tu sam našla dosta zanimljivih informacija. Rado bi se uključila u aktivnost Riječke podružnice.
Vidim da mi fale neke riječi koje sam upisala u prethodnoj poruci, no nije važno, početnička pogreška. Pozdrav svima i nadam se da ću vas upoznat
Dobrodošla Kantrida!![]()
kantrida 8)
Beee, beeee!
Kaufland petak 02.06.2006 u 18.00 -kavicaaaaaaaaaaa
danas je dio nase celijena sluzbenom putu u Puli :D dobr su vijestiza sve nas da cemo i mi autosjedilicarke za trku imati...Ra, Lali i Dorena :D da vas nema trebalo bi vas izmisliti...
![]()
Još sam sutra slobodna za kavicu,pa ako je netko za.....!
La,majice??
V. mamuška gdje si jučer nestala? :/
Bilo bi super upoznati nove cure na kavici pa predlažem da one napišu odgovara li im koji od sljedećih dana...pa se onda mi "stare" prilagodimo...ha? :D Ajde cure javite se...kantrida, ovca i janje (tebe smo spominjale na zadnjem sastanku, zaintrigirala si nas imenom i pričom) i ostale, naravno,...
lali, mi smo za! danas u gradu ili ... kostreni?![]()
Evo i ja željno očekujem da netko predloži mjesto i vrijeme![]()
Evo u gradu,u 14.00 ispred r.k. RI
c ya![]()
u 14.00ovo je neradnicka kava...uzivajte
![]()
cjh, šta ćeš sonja, još jedno napravit pa ćemo i mi moći sa njima![]()
sto se mene tice tek u penziji8)
uf meni prerano, ne stignem to iskombinirati.. damn
Računajte da nas ima u štalicama na periferiji i da nemamo mrežu i da nemamo fiksni telefon i da nemamo mobitel jer prolijevamo kavu po njemu. Istina je da sam strasna, ali ne znate u čemu sve, pa ako me konačno želite upoznati mooooolim vas neka bude koji dan unaprijed objavljeno. Jednostavno ne stignem.
Može što se mene tiče, ali neka bude u neko nevruće doba dana!
prije podne?
9h???????????
Radnička vs. neradnička???????????
Kont??????????