vitekova mamuška prvotno napisa
![]()
vitekova mamuška prvotno napisa
![]()
Hvala svima na ugodno provedenom vremenu, a pogotovo Doreni koja me najela da do jutra nije bilo potrebno ubaciti ništa u moj dojilački želudac.
Ra, šaljem privatnu poruku!
beeeee,e,e,e,e,e,e... 8)
cure, morat cemo uskoro i ponoviti druzenje![]()
baš mi je žao šta nisamo i mi bile,nadam se drugi put da ćemo doći
Hajde, tko će predložiti slijedeći meeting?
Ja sam ispekla par devedeja pa da podjelim i vratim
![]()
lako za devedeje. tko peče kolače?? dorena?Sun prvotno napisa
Ajmo se naći jedan od ovih dana oko 19 sati, tada je malo manje vruće...što kažete? Kada vama paše?
Dorena, ovaj put ni slučajno da nisi došla s novčanikom![]()
Joj cure mi smo bubani prvi put u životu, koji užas! Već mi dva dana L kašljuca, a danas je to postalo nekako jako pa sam otišla do pedijatrice i sad smo dobili antibiotik. Ma joj sva sam u komi, nekako se osjećam šugavo, da nisam dobro pazila na svoje djete.. Eto tako da mi sad neko vrijeme dok ne ozdravi nemremo na druženje da vas sve ne zarazimo![]()
Malom Lukasu puno pusa za ozdravljenjeMa nema žurbe s kavicom, predlažem da čekamo da nam se i vas dvoje možete pridružiti.
Čekajte i nas i mi bi se družili s vama!![]()
Vraćamo se u subotu!![]()
Baš mi je drago da se jato povećalo!!!
ajoj, pusa ozdravilica lukiju... desi se, ne krivi sebe. noa je isto počeo kašljucati, stalno se znoji, pa uđemo negdje di je klima, pa opet na toplo. ako se ne pogorša, mi u petak odosmo na "godišnji" :D
mogu ja i to ako bas trebara prvotno napisa
.
ovako: ti ces hrenofke, ja kolacesad sam te i ja pocela zekati, obecavam - prvi i zadnji put
![]()
još najbolje da ću nekom drugom prepustiti hrenofke!!! ne dam!
joj curke super ste , očekujemo vas i na slijedećim akcijama, samo se vi družite :D :D :D
Jedna molba: pliz napišite mi sve ginekološke ordinacije (koje su i gdje se nalaze) u Rijeci koje znate (trebam podijeliti letke...)! Hvala!![]()
Radionica Male škole dojenja održat će se 27. 6. u 18 sati u prostorijama Smart-a (iznad Indexa). Ovaj put radionica je namijenjena trudnicama i budućim tatama pa dođite i/ili prenesite obavijest svojim trudnim prijateljicama Wink
Molimo vas i da svoj dolazak najavite, a broj na koji to možete učiniti napisat ću naknadno Embarassed
Jooooj, meni je termin 28. 06.vitekova mamuška prvotno napisa
Nadam se da ću moći doći, baš se nadam.
Najbolje da se thalia porodi za trajanja škole dojenja, pa svi trk u rodilište vidjeti kako će bebonj potegnuti prvi put![]()
Sun, tako sam ti se ja osjećala kada mi je dijete od sedam mjeseci zaradilo opekotinu na ruci. Bili smo zločesti i nismo dali antibiotik koji je prepisao doktor, mada je sestra rekla kako NIJE zagnojeno. Ali djeca na mlijeku ti brzo ozdravljuju, pa ne brini.
Vitekova mamuška, socijalne ili privatne ordinacije?
Broj za prijavu na radionice Male škole dojenja je: 098 436 186
Thalia, bilo bi super da uspiješ doći, javi se Sabini na navedeni broj, a mi ćemo navijati da dođeš![]()
Sutra, u četvrtak, u 19 sati na Kontu slijedi ispijanje druge po redu kavice u Rodinom proširenom sastavu!!! Tko može, dobrodošao je! Ovca i ja vas čekamo :D
i niste fer,i nas nema!![]()
Ma bit će još kavaOvca i ja se nalazimo zbog plakatića za radionicu dojenja pa smo se dogovorile sutra, a onda bi bilo šteta ne pozvati i vas ostale ako možete doći. Sun, hoćeš ti doći? Kako je Lukasu, jel bolje?
i nas nema,dajte neki dan,a da nije vikend ili praznik.
to su nam obiteljski dani
Mi isto nebumo došli jer još nismo ozdravili. Nadam se da bi mogli se onda dogovoriti idući tjedan jedan dan u tjednu da svima paše
![]()
sun, pusa ozdravilica mom malom vodenjaku![]()
a vi prasice jedne, pijte kavu same![]()
Prevelika je vrućina pa susret ipak odgađamo... vidimo se onda idući tjedan!![]()
podižem i pozivam trudnice i buduće tate na našu radionicu![]()
Jeep, podižem i ja![]()
Mi smo se vratili,slobodni za kave ,ali od 19-20.30![]()
A mi otišli...uživamo u čarima DalmacijeVidimo se na kavama kad se vratimo...uživajte bez nas
![]()
A ja bolesna ljudi, užas!! Po ovoj vrućini ja kurim.. Taman Lukas prizdravio i mene ulovilo i to onako pošteno! Pa sa ispričavam za one cedeje šta sam trebala donesti i razdjeliti vam, nadam se da će mi to brzo proći pa da se družimo..
![]()
moram i tebi poslati puse ozdravilice, doma se hladi i uzivaj. a cedeje ces im razdijeliti kad ozdravis![]()
Hvala draga, evo odmah mi je malo lakše![]()
![]()
Curke zakljucavam jer je topic postao predugacak i otvaram Vam novi istog naslova