Eh, da se prikrpam onima koji bi u Pariz po torbu... I ja bih isto. Taman ne našla, he he he....samo da mi rit puta vidi.
Eh, da se prikrpam onima koji bi u Pariz po torbu... I ja bih isto. Taman ne našla, he he he....samo da mi rit puta vidi.
Evo ideje: možemo zajedno.
Možda se vratimo s torbama, a možda i ne.
Croasane bumo si sigurno kupile.
he!he! znala sam da nemam ja jedina tu želju s Parizom.
Može, može, za sir i vino ćemo sigurno imati novca.
A iz Venecije imam torbicu za kazalište - Mandarina duck - koštala je kao prava a dienzije su joj otprilike kao današnje torbice za mobitele - ali kaj kada mi je trebala za kazalište - samo za novčanik i ključeve - no današnji novčanik pun kartica raznoraznih dućana sada niti ne stane u tu torbicu
ako je sir i vino, idem i ja
ali nemojte mene u šoping, majke ti
dok bi budete tražile torbe, ja ću lutati po uličicama
Takje! Nitko nije napisao da se moramo vratiti s torbama. Da nas ide deset, možda bi se jedna vratila s torbom, a možda nijedna.
sjetili ste me - prva stvar koju sam kupila kad sam otisla raditi u pariz - kozna torba paquetage i kisobran
prvu vecer
1000 franaka - 1100 kn :jao:
ponijelo me![]()
toliko o torbama da sam išla prosurfati za jeftinije načine dolaska do markiranih
evo stranica koja prodaje polovnjače original http://www.portero.com/bags/tote#p=2
pa kad si uzela hermes i celine.
ja sam sve svoje (osim jedne - aktovke) mandarine duck kupila na rasprodajama od ca. -50%
Bitno je da ne dijelimo iće, piće i muževa, a tirbu mozemo.
Tko ce u potragu za jeftinim avio kartama?
Ti?
Posljednje uređivanje od Tanči : 16.09.2014. at 21:58
Morati ce netko drugi. Toliko rijetko sam putivala avionom zadnjih godina da vise nista ne kuzim![]()
ne trebate u pariz po boršu. dođite u zadar i jadranko vam napravi unikatnuhttps://www.google.hr/search?q=jadra...er%3B465%3B619
inače, ja sam kupila desigual torbu zbog koje sam svojevremeno otvorila bila topic, a nosim je uglavnom kad imam na sebi jednobojnu i ne baš upadljivu odjeću. uz tu kombinaciju na nogama su uglavnom starke. sad ljeti sam nosila šarene haljinice pa sam imala jednu malu crnu boršicu iz c&a i još jednu kao pletenu od pruća. još imam jednu u petrolej boji i nosim je na crni kaputić i petrolej crni šal. i to je to što se torbi tiče. ja ne volim dati veliku lovu za torbu jer mi brzo dosade i volim onda je zamijeniti novom. ova desigual je najskuplja od svih torbi koje sam dosad imala, ali to mi je dugo bila želja pa ne žalim.
Posljednje uređivanje od Bodulica : 17.09.2014. at 02:20
i još nešto važno. torba mi mora imati dovoljno dugačak remen da je mogu nositi po poštarski jer mi je tako najzgodnije. zato mi masu inače lijepih torbi u startu otpadne iz kombinacije zbog ručke.
Meni je ova divna: http://www.ebay.com/itm/NWT-Furla-Cl...#ht_1701wt_995
ali ne usudim se niti gledati u našem dućanu.
Ja sam se totalno iblesirala jutros sa trenutnom torbom (onom zbog koje sam otvorila topic); uz sve to što su se u malo više od 2 tj. izgulile ručke, u vrtiću jutros mi se potrgao i remen za na rame... Mislim da ću je torpedirati čim se vratim kući.
Tanči, kako to da nisi onu Furlu koja ti se potrgala nakon 3 mj. nošenja odnijela reklamirati u dućan?
Upravo sam si za vrijeme marende kupila torbu
Prekrasna je![]()
od nekog vodopropusnog materijala, crna sa smeđim džepom.
U Masarykovoj je otvoren outlet dućan (drže La Martinu, Cavalli, Versace i još neke brandove) i ko za vraga baš moram onuda proći za marendu.
naravno, od vodoNEpropusnog materijala :doh:
Deaedi, pa baš sam je htjela naći na netu, ali zasad ne uspijevam. No, na ovom linku se vidi kako izgledaju La Martina torbe, uglavnom su sportskije, ali ima i onih koje idu uz elegantne kombinacije https://www.google.hr/images?q=la+ma...E&ved=0CBIQsAQ
Moja je meni za posao, ali ići će i na sve sportske varijante. Odmah sutra je stavljam u pogon
Baš sam tražila nešto što ću moći nositi cijelu zimu i na crno i na smeđe, to je to.
Ja imam dvije torbe, ljetnu platnenu i kožnu zimsku. Da imam hrpu para imala bi puno torbi i ormar samo za torbe, ali nemam pa kupim neku neutralnu koja mi ide na svašta.
Prije sam kupovala torbe ala mango, xnation i sl. od skaja, cca 250 kn i izdrži dvije sezone. Ove godine mi je mm donio za rođendan divnu iz Gulivera, predivnu kožnu ne pretešku i ne preskupu(kupljena na akciji). Boje petroleja je, može se nositi poštarski, dovoljno velika ali ne prevelika, par đepića. Ma divna je.
Nadam se da ću ju dugo nositi.
I mojoj prijateljici se Furla torba kupljena u Teslinoj sva ogulila i ofucala pa ju je fino odnijela natrag i reklamirala. Dobila je novu torbu, nije bilo doduše tog modela više ali si je izabrala drugu.A moguće je da koketiraju s replikama, čula sam to već s više strana. No onda im je vratiš natrag.
Meni su Furle lijepe, možda mrvicu pregospođaste.
Barbi, ja i jesam gospoja u najboljim godinama
Mada sam ja uvijek i kao mlada naginjala klasici.
Volim i Danijelu Bilić. Ima preslatke torbice. Kupila sam krem dahliu
http://www.itgirl.hr/newsflash/style...a-bilic-dizajn
i ja sam od nje kupila crvenu dahliu, kad je tek počinjala
i nikad je nisam stavila
nekako mi nije z amene![]()
Ne sviđa mi se.
Prekičasto i već viđeno i stoput prežvakano.
http://www.littlefashionparadise.com...4/mica-torbica
ja volim ovu curu. imam ovu drugu i još jednu njenu torbu. prava koža. fantastične su.
je, super su joj torbe
ali ja sam sebi za njih preniska
Bogati apri pa ja sam valjda najniza na forumu. Prilagodi ih ona.
znam
ali ja sebe ne vidim sa tako velikom torbom
ti nekak dobro zgledaš s njom
ja sebi ne bih
lijepe su, ali kao sto Apri rece not mine cup of tea. ja bi ih toliko natrpala, da bi nakraju pol kuce stalo u nju.
tko je ono kupio torbu u outletu u marsarykovoj - cijelo vrijeme si mislim kak ja ne znam za taj outlet i jučer prošećem - jednom sam slučajno tam ušla jer je pisalo outlet i to samo zato jer mi je trebao novčanik - mislim otlet!!!! izašla sam brzinski van.
A sada sam se sjetila gdje znam viđati zgodne torbe, iako mislim da isto nisu jeftine, ali znam da imaju sniženje barem 2 puta godišnje. mislim da je isto španjolska firma, Caleidios ili tako nekako. imaju dućan u Ilici između Frankopanske i Britanca, na sjevernoj strani.
Ja sam pisala
al trebaš vidjeti te cijene u redovnim kolekcijama
anyway, torba mi je i dalje predivna i sve mi paše u vezi s njom.
ova siva od sase na linku mi je isto mrak, samo mi reci sasa, jel se lako ošteti ta koža? čini mi se da se svaka crtica na njoj vidi, a ja često znam noktom zagrebati, ili orusati torbom o zid i sl., pa moram paziti da kupujem izdržljivije materijale...
Angie, čekamo sliku. Nisam gledala cijene torbi to prije par mjeseci, neg novčanika.
Ok, nikad nisam čula za sve to pa nemam pojma klkakve su inače cijene, ali prodavačica je o novčaniku pričala kao o ne znam čemu
javis se njoj na fejs pa se nadjes s njom, ili kad su neki modni bazari, gdje mladi dizajneri predstavljaju robu. ove koje ja imam su od baš takve kože da se vidi sve jer sam ja tako htijela- volim kad izgleda izlizano!
Koliko vidim nitko nije spomenu Artigo, meni su baš simpa njezine torbe i torbice. Od eko kože su.
Gita šik radi od prave kože, imaju pristupačne cijene i lijepe modele (dodušene tako šik kao kod ove sasine cure) https://www.facebook.com/41108450892...type=3&theater
Odlične su mi ove od Mice! Ne znam koja mi je bolja! Samo me strah da ću ja to brzo uništiti ako je koža tako osjetljiva jer sam totalno šlampava i nepažljiva.
Zadnju sam si kupila prekrasnu San Peter torbu od sive brušene kože, nakon mjesec dana je već bila sva zaflekana i ofucana ko da ju je krava žvakala
Inače volim kožne torbe, i klasične, i luckaste i infantilne, ali da su "na čisto" sa sobom, znači ako je klasika da su čiste linije i minimalizam, ako su luckaste da su luckaste do ibera itd. Moram priznati da mi je uvijek žao dati za torbu jer su one koje mi se sviđaju skupe, pa si onda uvijek radije kupim još jedne cipele, za to mi nikad nije žao dati![]()