Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Veći dečki (10-12 god) - gdje kupujete obuću?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    pratim temu jer imam desetogodišnjaka s nogom 39.
    prošlu jesen kupili smo nepropusne cipele u peku, poput crnih tenisica, i par mjeseci kasnije naša kuma je došla u goste u identičnim. nasreću filip se smijao (bojala sam se da će se naljutiti što sam ga prisilila da kupi na ženskom odjelu- iako se uopće ne vidi ništa ženskasto u tim cipelama)
    Ali to je normalno.... moja mama i dan danas nosi jedne ženske gležnjače koje je naslijedila od mog starijeg sina dok je imao nogu 36/37. Bilo je nemoguće naći nešto za njega na dječjem, a isto tako na muškom odjelu, pa smo posegnuli za ženskim cipelama. Nije to bilo jedini put - jedne godine je na nastup u glazbenoj školi nosio moje crne kožne gležnjače vel. 40 jer mi je bilo bedasto kupovati mu cipele samo za taj jedan dan. Ja isto nosim uniseks cipele pa nitko nije ni primijetio da su to ženske - obične crne jednostavne bez ikakvih ukrasa. Btw. i danas nosim tenisice i cipele za grunt koje sam naslijedila od njega u toj godini kad je nosio moj broj, a mm isto sad već ima njegovih cipela koje je dijete preraslo, he he he...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 17.09.2014. at 08:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •