Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Porod kod kuce iskustva itd

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Šta je sigurniji porod - doma ili u bolnici, to je relativno i zavisi gde se trudnica oseća sigurnije.
    Za nekoga ko ima strah od bolnica i nema poverenja u osoblje je definitivno bolje da rodi doma. A tragedije su se dogadjale svuda i dogadjaće se i u buduće, na žalost. Moje osobno mišljenje je da je porod doma sigurniji, jer je prirodniji i babica gleda samo tebe i ima strpljenja, a u bolnici često radja istovremeno i po 10 žena i zato daju drip da ubrzaju porode, što je zaista tužno.
    Moja sestra je rodila u bolnici u SLO i bila je prezadovoljna, jer je porod bio 4 sata, s tim da su joj nalegali na trbuh i da su je rebra bolela još dugo - sa time ja ne bi bila zadovoljna da sam bila na njenom mestu. I rezali su je naravno. Imala je mušku babicu, koji joj je govorio da ima uzku zdelicu i da mogu probati u različitim položajima, ali verovatno neće ići - sorry, ne zvući baš ohrabrujuće. Inače, ta muška osoba je poznata kao jedna najboljih i najizkusnjih u rodilištu, što mi je isto pretužno. Sve zavisi od toga kakva su naša očekivanja u vezi poroda - treba ih preispitati pa onda odlučiti gde i kako roditi.

Ako budem radjala, to će sigurno biti ili doma ili u kući za porode. Većina mojih prijateljica je rodila u rodilištima i priče su onako dosta horor, bilo je i vakum poroda i oštećenja beba tokom poroda.
    Posljednje uređivanje od tinkilinkixyz : 09.07.2021. at 13:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •