Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: vlastiti vodomjer i placanje prema vlastitioj potrosnji u zgradi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne znam zašto dobivaš jedan račun. Mi u zgradi dijelimo na osobe i svatko dobije svoj račun iako je jedan vodomjer.
    Ja bi se dala u investiciju ugradnje svog vodomjera, ali imam kompliciranu situaciju s cijevima (dvije vertikale u stanu).

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam zašto dobivaš jedan račun. Mi u zgradi dijelimo na osobe i svatko dobije svoj račun iako je jedan vodomjer.
    Ja bi se dala u investiciju ugradnje svog vodomjera, ali imam kompliciranu situaciju s cijevima (dvije vertikale u stanu).
    Nije Zgb, nego Osijek u pitanju. Mi isto imamo dvije vertikale, ugrađena dva vodomjera (otplaćivali ih na 24 rate) i od tada su nam računi za vodu poprilično smanjeni. I nije cijela zgrada odjednom ugradila, nego na nekoliko puta. Prvo je išlo nekih desetak stanova, pa onda polako i ostali jer su vidjeli da se ona razlika na vodomjeru dijeli na sve manje ljudi. Kad su svi ugradili vodomjere još uvijek ima neka mala razlika na glavnom vodomjeru u zgradu (razlika između naših vodomjera u stanovima i zajednički u zgradi), ali to se sada dijeli na sve stanove, pa ispadne nekoliko kuna više od stvarne potrošnje na svaki stan. i svi zadovoljni.
    Svaki mjesec svaki stan dobije svoj račun, zaseban, s točnom potrošnjom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •