Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: rođendan u zoološkom

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno rođendan u zoološkom

Zanima me je li tko slavio rođendan ili bio na kojoj proslavi u zoološkom?
    Kakvi su dojmovi?
    Naime, kćer uskoro slavi 5. rođendan i želi pozvati cca 15 djece iz vrtića. Stan nam je definitivno premali za toliku zabavu, a u igraonicu ne želi.
    Kako vi to rješavate?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj sin je slavio 8. rođendan u ZOO-u i bio je vrlo zadovoljan. U rođendan je uključena šetnja po vrtu, s time da se naglasak stavlja na temu koju je dijete izabralo među ponuđenima. Rođendan se nastavlja u kućici za edukaciju, gdje djeca igraju igre vezane uz temu, rješavaju kviz i imaju kontakt sa životinjom. Tamo se donosi torta, slatkiši grickalice i druga hrana, a sokovi i dio hrane mogu se naručiti i u susjednom kafiću. U pratnji djece stalno mora biti nekoliko odraslih osoba, uz edukatore iz ZOO-a. Pojedinosti imaš i na web-stranici ZOO-a.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

osim što je moja kći tamo slavila 7. rođendan, sve ostalo je kao kod Zdenke2
    i dijete i mi smo bili jako zadovoljni
    malo drugačije od klasičnih igraonica

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i jako važno
    mora se puno ranije rezervirati termin
    ako se nešto nije promjenilo, moglo bi se dogoditi da nema više termina za početak 4. mjeseca

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam pitala za našu vrtićku skupinu i totalno mi je jadno da nemaju ništa u ponudi za djecu mlađu od 5 godina. A samo sam htjela da ih netko kao skupinu provede malo zoološkim i ispriča im pokoju priču o "najzanimljivijim" životinjama tipa lava, tigra, mede i sl. Animatore imaju, ali volje ne.

Inače sam čula da su ljudi dosta zadovoljni tamo, ali velim - tek za djecu od 5 godina.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nećak je slavio tamo ročkas prošle godine i svi su bili ful zadovoljni!

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala na odgovorima.
    Izgleda mi da je to ipak primjerenije školskoj djeci. Ne znam koliko bi mali klinci bili zainteresirani slušati tetu kroz cijeli zoo. Ili bi ih morala loviti po cijelom parku .

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mitri prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda mi da je to ipak primjerenije školskoj djeci.
    I jest.
    Moj sin je bio nedavno na jednoj takvoj proslavi (6. rođendan bio je u igri), svidjelo mu se, ali od djece se tamo ipak traži određena razina discipline (između ostalog, i da ne poplaše životinje kad dođu tako u velikoj grupi). Kad sam ga poslije pitala kako mu se svidjelo, rekao je, dobro, ali da više voli igraonicu jer ondje ima tobogan. Djeci te dobi je skakanje i slobodna igra izgleda ipak važnija od "edukativne" proslave.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpisujem. Mi smo bili na jednom takvom rođendanu, P. je imao 2 i pol godine i čak je i njemu bilo zanimljivo, ali disciplinirano pratiti tempo koji su zadali animatori ne bi mogao ni u snu. Djeca su nakon obilaska imala i svojevrsni kviz znanja, u tome mogu sudjelovati tek djeca od 6 godina nadalje.

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moja deca su slavila rodjendan u zoo vrtu. Meni je iskreno to veliki smor, a pogotovu setnja kroz zoo koji su videli 100 puta. Extra sto zna i da smrdi.
    Nama je to bila neka povoljna varijanta pa smo koristili.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo u zološkom slavili četvrti rođendan po želji mog sina.
    Termin smo dosta ranije rezervirali.
    Izabrali temu i edukatorica je s njima prošla djelomično po zoo i bazirala se više na životinjama koje su bile "tema" rođendana.
    Klinci su bili oduševljeni i šećer na kraju dozvolila im je da diraju pravu zmiju (ja sam skoro pala u nesvjest).
    Taj se rođendan i danas prepričava među njegovim frendićima.
    Jedini minus po meni je šta ako želiš piće i hranu za klince i roditelje moraš kupiti u njihovom zoo kafiću što je skupa varijanta.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo slavili šesti rođendan u zoo vrtu. Nama je bilo jako dobro, djeca su bila zadovoljna. Treba se rezervirati puno ranije. Ja sam u prvom rezervirala za četvrti mjesec i to sam imala sreće jer je netko odustao. Nemojte kupovati hranu u kafiću jer je loša, jako loša, bolje kupite i donesite (jeftinije i bolje). Po meni je jedini minus što se mora rezervirati puno ranije i moliti se za lijepo vrijeme. Rođendani se održavaju i po kiši, ali nije to onda to.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa nas su uvjetovali prije dvije godine da samo torta smije biti naša a klopa i piće se obavezno kupuju u njihovom zoo kafiću ali ako se to promjenilo onda hvala Bogu nemam više niti jednu zamjerku!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi sutra slavimo 5. ročkas. rezervirala danas, netko odustao. dakle, imala sam fuuul sreću.torta mora biti s deklaracijom, sve ostalo možemo donijeti sami! javit ću dojmove kad proslavimo

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    mi sutra slavimo 5. ročkas. rezervirala danas, netko odustao. dakle, imala sam fuuul sreću.torta mora biti s deklaracijom, sve ostalo možemo donijeti sami! javit ću dojmove kad proslavimo
    Možeš i naručiti pizzu, edukatorica ti da broj od pizzerie. Mi smo tako i bila je čisto ok.
    Koja vam je tema?
    I da imali ste luduuuu sreću.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dijete još ni ne zna da slavi sutra jer sam danas zvala i odmah rezervirala :Dvjerojatno će biti sisavci jer su nam nedavno uginuli gerbili, pa je sva u gladavcima. vjerujem da će biti dobro, samo da kiša ne pada

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •