Jel k čemu vama ta hrana? Konkretno me torte zanimaju?Meni je ocat s brusnicama odličan, ali one haringe grozne! I namaz iod lososa i raka u tubi su grozni, uužaaaaasno slani! Nejestivi
Jel k čemu vama ta hrana? Konkretno me torte zanimaju?Meni je ocat s brusnicama odličan, ali one haringe grozne! I namaz iod lososa i raka u tubi su grozni, uužaaaaasno slani! Nejestivi
Meni je skupa.
Gledala sam haringe sa lukom. U Lidlu bude 500gr za 18 kuna a čini mi se da je teglica u Ikei manje pakiranje i skuplje.
Losos im je odličan, to moram priznati.
Torte su im super, pogotovo Daim torta, i ona od badema.
pekmez od brusnica onaj šaum preliveni cokoladom cips i ćufte
Posljednje uređivanje od pikula : 16.09.2014. at 14:54
ALi velika je razlika između hot doga kod nas i u Austriji. Tamo je hrenovka velika, sočna i "prsne" kad se jede, ovdje mala i mlitava.
ja sam jučer prvi put ušla u ikeu i morala sam probati jela po kojima su, ajmo reći, poznati. kuglice ok, neloše.
torta od badema je meni osobno toliko slatka da sam je jedva pojela. mlađa je uzela onu pitu od sira i borovnica i nije mogla pojesti. nisam ni ja, bacila sam je jer mi je preslatka.
ti se anci prezdravo hraniš, pa si se odvikla do šećera
blago tebi ako ti je ta torta preslatka i posljedično neprivlačna :zavidna:
Meni je sve tamo super. Barem ono sto sam isprobala.
Losos, smrznuti i dimljen. Samo je skup, ali skup je svugdje. A moja V. bi ga mogla jest svakodnevno za dorucak, rucak i veceru :finaguzica:.
Obavezno nakupujemo i smrznutih racica.
Zatim namaz od lososa i rakova. Netko je rekao da je preslan, mozda malo i je, ali stvar ukusa.
Torta od badema-super.
Cimet rolice isto fine.
Od slatkisa jako volim one rolice od marcipana, svemirsko zelene boje.
Probala sam i karamele i cokolade.
Jedino mi se ne svidjaju gumeni bonkasi, ali i inace nisam neki fan istih.
Ja inače obožavam ikeine mesne kuglice, ali ih u Zgb još nisam jela jer nismo bili u vrijeme ručka, pa smo jeli samo hot dog koji je bezvezan ali cijenom oduševljava i cimet rolice - preslatke, ali moje dijete se najviše oduševilo bezgraničnim natakanjem sokova![]()
Tortu od badema sam jela u Grazu i sjećam se da mi je bila dobra, iako je imala okus po karbofixu.
I te zelene marcipan rolice su mi isto uvijek bile fine.
u restoranu super, a iz trgovine nisam probala, nekako mi je skupo
Ja jedem slatko, ali mi je torta od badema isto užasno preslatka, jedva sam je pojela. Ni djeci nije nešto.
Više je ne bi kupila (niti jela).
Probala sam ju i niš specijalno.
Moji obožavaju onu od jabuka.
Jabuka je starijoj kceri bila fina. Nisam je stigla ni probati![]()