-
Hitno mi je!
Riknula mi oba pojasa na stražnjem sicu i ne mogu montirat stolicu. Probala sam u sredini i sad mi nešto nije jasno. Razmak između utikača je uži od postolja stolice i zato mi je odmaknuta od naslona jedno 7-8 cm-a i ne stoji čvrsto. Da li se u sredinu montira s postoljem ili bez? Stolica je neka no name posuđena, a auto Clio. Molim pomoć jer mi nema ko drugi danas po dijete. Hvala unaprijed.
-
autosjedalica može na srednje sjedalo samo ako je ono dovoljno široko da autosjedalica dobro "sjedne" u njega, a kod vas to nije slučaj.
kako su ti pojasevi riknuli?
-
Izvučem ih i oni se više ne vračaju. Normalno su radili do danas. Jučer smo bili s MM autom i danas kad sam je vračala više je ne mogu zategnut.
-
je li to mozda ona fora s pojasevima koji se blokiraju kad se sasvim izvuku? koji auto imas? sto pise na pojasevima?
znam kako se provjerava jesu li to ti pojasevi ali ne znam koko se vracaju.. jer moji nazalost nisu takvi. pretpostavljam da trebas jos jednom izvuci, tj pokusati izvuci do kraja, pa vidjeti hoce li se vratiti. mislim da hoce.
ili ce sefica znati bolje
-
pokušaj ga izvući van do kraja, možda će se onda vratiti.
moguće je da imate ELR-ALR mehanizam zakočivanja pojasa. to znači da se izvlačenjem pojasa do kraja mehanizam zakočivanja mijenja u automatski. da ti sad ne duljim ako ti je žurba, provjeri prvo ovo, pa ti poslije objasnim.
-
Zaglavili su tako da ne idu ni naprijed ni nazad. Mislim da čak nisu ni izašli do kraja.
-
Uspjela! Eto tako je to kad ženska poludi. Jutros se MM mučio ko konj, i nije uspio. Mučila se i ja i nisam uspjela. Sad sam pukla, povukla par puta ko konj i sad radi. Hvala svima i nadam se da se vidimo u nedjelju.
-
-
super
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma