I ja bi tam kod tebe Yummy....imam osjecaj da je tam sve nekako lakse. .
I kod nas klasicne trudnice idu tek s navrsenih 8tt na uzv. Prije toga se ne bih uzrujavala sto srce nije prokucalo, pogotovo uzevsi u obzir neredovite cikluse (bez obzira na poz lh).
I nisam medicinski naobrazovana, samo previse visim tu...
Hahaha bubekica pa to ti dode na isto.![]()
Jel zna tko kaj znaci PAI-1 (4G-5G) Homozigoz 5G
Da dobila sam i Fragmin...opet pik pik
Eh da bar je....nadi mu neki drugi![]()
Ah to kaj je nikad nije radio. Na zalost. Radi vec 7 god u kurirskoj sluzbi kao komercijalist prije toga na neonskim reklmama.
vjerojatno bi tu lakse nasao i taj posao nego u RH. Nivesa, pod hitno selite vdje, da im samo vidis rodilista: privatna soba za porod za tebe, muza bebu, sa bazenom, krevetom...sve podmireno, ide preko zdravstvenog. Bolje izgleda nego kod podobnika....
Uh ja bi sutra isla....al kak bez posla preselit negdje? Pogotovo ako moja t prode kak treba...a sve me strah ovdje podizat djete koje ce zivjet kao i mi u strahu za posao iz dana u dan a samim tim i za egzistenciju. Ne znam kako...ni od kuda krenut.
A i oni tvoji bonboni su mrak![]()
Hehe...nek pogleda poslove preko interneta. POslat cu ti stranicu za trazenje na privat.
Saljem ti sobu u kojoj sam rodila:
https://www.google.co.uk/search?q=la...ml%3B513%3B342
Sunshine dobrodošla! Po pravilima foruma ne smiješ stavljati slike u postove, nego samo link. Ako hoćeš da ti povremeno škicnemo graf, stavi link u potpis, to namjestiš na fefe stranici!
Ne znam koliko bi ti koristilo detaljno objašnjenje. Ova zadnja riječ je inače Homozigot 5G. Uglavnom ako ti je to napisano na nalazu, znači da moraš u trudnoći uzimati heparin, što već i uzimaš. Već je bilo o tome dosta tema, evo jedna http://forum.roda.hr/threads/33266-IMUNOLOŠKE-PRETRAGE
Drži se, nivesa, bebi pašu sretne misli, to znaš i ti, a ja znam koliko teško ti mora biti čekanje. I ja sam u trudnoći nakon gubitka, išla prerano na pregled i dva tjedna jedva preživjela čekajući da dođe tih 7 tjedana trudnoće i sigurni otkucaji. Računaj da prođe 7 tjedana od PRVOG dana zadnje menstruacije, tada će se sigurno čuti srčeko. Ako možeš, pričekaj do tada
Yummy hvala! Beti valjda ce se u srijedu cut. Ak ne, odlucila sam onda dva tjedna pricekat sa iducim uzv. A heparin stize sutra.![]()
Sad vidim da sam krivo napisala homozigot
Jutro cure! Stork cekam nekakve vjesti...tj ne nekakve samo dobre!!!!!
Ma jedna je sigurno, drugi mjehurić je prazan, samo je pitanje hoće li toj jednoj sad bit vidljivo![]()
Znam...drzim figee draga!! Molim se svaku vecer za nasa srceka da kucaju sto jace!
jel imas kakav predosjecaj ? I jel osjetis kad onak dolje ko da te pikne nesto lagano?
Ma stalno me nekaj pika, ne smijem imari pun mjehur ni crijeva jer me onda sve žulja, 2 noći se već roštiljam po krevetu, jutros me vaga ušokirala već sam natukla 2 kg... i svako malo se na nekaj rascmoljim... ah, te čari![]()
svaki puta kad dođem škicnuti ovdje - barem jedan do dva nova +
cure super vam je krenulo!
žužy, ovaj put mora biti ok!
Posljednje uređivanje od techna : 10.10.2014. at 11:37
zadarmamica moramo oboriti rekord, ajd pishkaj![]()
zadarmamica pisaj!!
stork kaj jos nisi dosla na red???
Žužy jeeiii... bravoo,joj tako dobro..znala sam ja da će krenuti jesenski plusići ,neka i dalje bude sve onako kako treba biti..Nivesa nemoj se brinuti srce ce biti jako i snažno slj put,a ako i ne ima još vremena
Kada sam ja bila 5+5 vidjelo se samo ŽV i GV..ništa više i jučer na 7+5 i mrvica i srčeko malo...Čini mi se da i ja spadam u one sa 2 kg viška..hihihihi...a nikada se nisam bolje i zdravije hranila..hormoni rade nema druge....![]()
Ma imat cu ja i tonu viska ak treba! Ovaj put sam ostala t sa 5 kila manje nego prvi put..
Strpljivo čekam Stork i Zadarmamica![]()
Hihihihi..u biti imam ja i više nego što trebam a od početka kad sam saznala za + pa do sada dobila sam tih 2 kg..ma važno mi je da se dobro osjećam..ali opet kad sam i krenula sa viškom možda je ipak bolje da pripazim..papam raznoliko i mislim da bebici neće ništa faliti..
Ovi su tak spori...![]()
Veeiki smo 9,7mm i kucka nam sučeko![]()
Stork hvala Bogu! Kolko si sad t?
Nasla sam. Tocno 7 si! Onda ima nade za moje srceko....