Stork superrrrrrrrrrrrrrrrr! Bravo za srčeko!
Stork superrrrrrrrrrrrrrrrr! Bravo za srčeko!
lista za 10.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
odbrojavalice:
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~16 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~2 dc
Lista malo kasni danas, malo sam zaspala pa sam jurila a na poslu ne stignem.
Cure jel se otvara novo odbrojavanje?
Ciklusi su mi 29..jedna ovulacija,pa 34..dvije ovulacije.i tako naizmjenicno.ovaj ciklus treba biti 34.
Danas 30dc.tako da je rano.
Nesicam se tocno kada je bila o.ali sam imala dvije.14.dan i 18.dan ciklusa.tako nekako.
Pozdrav cure! Eto, danas rozasti iscijedak. Jel to tzv spotting?
Frendici najboljoj kasni vec 5 dana i ima mucnine, nije se testirala ali ja mislim da je trudna. Kad bih jos samo ja bila, pa da mozemo skupa roditi...hahah!
Bravo Stork,čestitam na malenom predivnom srčeku,jiiiiiiiii...neka kuca veselo,,a Nivesa moja draga još koji dan i veselit ćemo se i tvome malome srčeku predivnome..i meni je bilo ajmee..ali doći će taj dan vidjet ćeš..jedva čekam..jojj baš sam uzbuđena tako nam je svima dobro pomalo krenulo..čiste se liste..neka bit će..svima ..svima ..najbolju..najzdraviju vibru šaljem ..i veliki topli zagrljaj..!
MAMI2 sutra me po pravilima moraš brisati, al' ja bum čekala nivesu za zajedničko odbrojavanje pa bute se još malko strpile![]()
Čestitam Stork.
Danas EO od gotovo 10 mm i srčana akcija
Embrij u ovom stadiju trudnoće raste oko 1 mm dnevno, stoga je embrij sigurno bio prisutan i na prošlom pregledu prije 3-4 dana, samo to tvoja ginekologica nije mogla ili nije znala vidjeti.
Uvijek mi dođe žao trudnica koje su izložene brigama i stresu radi takvih razloga.
Sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~
Ovulacija mi je bila 9dc, zato mislim da bi mogao biti spotting...ne znam. U prvoj ga trudnoci nisam imala...
Spotting je tockasto krvarenje, ne mora biti samo pred m.
Meni zna bit usred ciklusa zbog pcosa.
yummi ako ti je O bila 9 dc ovo bi mogla biti implantacija.
znam, makar, s obzirom na moju dijagnozu, implantacja i oplodnja me ne cude...kod mene je problem ostati trudna, a ne zatrudniti...vidjet cemo! Sve je u Bozjim rukama. On zna kad je vrijeme za mene da imam bebu. Makar bih bas voljela biti trudna sa svojom BFF![]()
OK, OK, nisam mislila o okolnostima koje nisu fiziološke, iako, ni jedan spoting nije posve fiziološki, svakoga uzrokuje neka promjena u normalnoj razini hormona. No, i ovulacija koja nastupa ranije od 14. dana isto nije uobičajena, tj.fiziološka, sluznica baš i nema dovoljno vremena da se podeblja u tako kratkom vremenu. Možda bi trebalo provjeriti razine hormona tijekom 28 dana menstruacijskog ciklusa, da se vidi ako je sve u granicama normale.
No, ovo sve je samo pisanje, jedino liječnik može dati dijagnozu, naravno.
Nitko me nije pitao za recept uspjeha?![]()
No, ipak ću podijeliti... gledam svoj ff, O je bila školski na 14dc, a BD 2 dana prije i 1 dan poslije (tj. sjećam se max 12h kasnije). Znam da smo se nekaj mm i ja pokefali pa 2 dana nismo razgovarali i propustili sam dan O. Eto, tko bi rek'o, zapravo nisam očekivala, iako sam se nadala.
nivesa podijeli sa curama svoj uspješni baby dance![]()
Moj otprilike kao i tvoj...3 dana prije i dan dva poslje
Posljednje uređivanje od nivesa : 10.10.2014. at 22:27
Jedno pitanje..molim vas ako mozete odg..bila sam kod ginekologa i vidio je GV i zuto tijelo..GV4mm a zuto tijelo 14mm..jel to uredu?!malo imam cudan osjecaj na desnoj strani a ginekolog je rekao da je to zbog zutog tijela
Usput da cestitam zuzi na trudnoci i svim ostalim za srceko...
lista za 11.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
odbrojavalice:
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~17 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7 dc
sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~3 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2 dc
Jutro!
Kuham kavu i čaj, dobro došle!
Moja M je ipak došla.
Pozdrav cure! Eto, danas me probudila takva mucnina da sam se skorom ispovracala. Morala sam pothitno nesto strpati u usta da smirim zeludac. Makar, jucer sam bila na veceri u restacu, tako da si mislim da sam ozda nesto pojela krivo, ali, nekako mi se sve cini da sam opet na pocetku...
Yummy nadam se da je t mucnina. Ja sam se probudila sa jedna osjetljivom boli u cicama a ovih dana ih nisam smjela pipnut pa umirem od straha da nesto nije u redu.
To ti je normalno nivesa, bit ce jos gore. Cice ce boliti toliko da bus bez grudnjaka morala hodati. Prsa ti se pripremaju za dojenje. Ne brini! Znam da cekas to srce da zakuca, ali, svi simptomi govore da se tvoja trudnoca razvija po planu. xoxo
nivesa mene su više boljele od O do termina M, nego kasnije. Jutros su bile ono baš bolne, ali i dalje ne cijele, nego samo sa strane. Ima dana kad su simptomi jači i kad su slabiji. Jedino ako bi naglo nestali skroz (kao meni doslovce preko noći u prošloj T), onda se može nekaj posumnjati. Ali daj ne paničari! Sve bu ok ovaj put!
Pa najveci problem i je to kaj nemam nekih simptoma. Osim cica i pisanja po noci i po danu.
I jutros neka lagana mucnina...al mozda sam to umislila...ne znam. Joj panika me ulovila
Nivesa, nemoj panicariti nego zahvaljuj dragom Bogu da mucnine nemas. To sa cicama i pisanjem su ti dovoljni simptomi, ako nisi zadovoljna slobodno ti ja doniram svojih simptoma iz prosle trudnoce, ali onda nemoj kukati kad ih dobijes![]()
Joj ja sam proslu imala sve moguce aimptome. Zato me valjda sad i strah! Ma sam nek me napadaju sa svih strana samo da ja znam da je sve ok
Nivesa, svaka je rrudnoca drugacija. Uzivaj dok nemas neke nepodnosljive simptome.
Pokusavam....zivci su gadna stvar...
Nivesa, svaka trudnoca je drugacija, meni se razlikovala i po spolu. Kada sam nosila decke bila sam poletna, sa curama i ne bas toliko. U ovom tjednu u kojem si sada i nije bilo nekih famoznih simptoma, osim piskenja i laganih mucnina. Cice nula bodova i to duze vrijeme...tek oko 8 tt su krenule ozbiljne mucnine i nisu me pustale. Prije par dana su se i vrnule a 35tt. Vise sam simptoma imala u normalnom ciklusu nego u onom u kojem sam bila trudna.
lista za 12.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
odbrojavalice:
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~18 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc
sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~4 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
Dobro jutro žene, majke, buduće majke i kraljice![]()
Kavica se pije uz more! Svaki put kad navratim na forum, moram čestitati i baš me veseli što je tako! Čestitke novoj trudnici! Puno sreće u drugom stanju i školsku trudnoću ti želim
Rekla sam da će ova jesen biti plodna hip hip hurray!
Što se tiče nas. Sutra bi trebala biti O. Akcija obavljena u petak i jučer. Doduše ja sam bila gore, ali držite fige![]()
Jutro. Ivekica eto ima nas tri koje smo t Stork, Zuzy koja nije na listi i ja. Stork ima i srceko a mi jos cekamo.
Zuzy kak se osjecas??
Stork simptomi? Cekam sve detalje cure.
Posljednje uređivanje od nivesa : 12.10.2014. at 11:10
Dan cure..kod mene jos nista.
Svekrva me pitala...ima li sto novo,cice su narasle?!![]()
Ma ja bi ga popisala pa kud puklo . Ovak si sam glavu razbijas
lista za 13.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
odbrojavalice:
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~19 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9 dc
sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~5 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
Posljednje uređivanje od MAMI 2 : 13.10.2014. at 05:43
Dobro jutro svimaajmo kavica da se razbudimo prije posla i novog tjedna!
Ljubičice ima li novosti?
Jutro zene.. evo da vas pozdravim malo jutros uz kakao...
Jutro curke!![]()
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve potrebno!
zadarmamica,za plusić!
nivesa,osječam se kao i ti..bez nekih simptoma.![]()