Stranica 17 od 28 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 1354

Tema: Odbrojavanje 8,9,10,11/14 ... by AdrianovaMamica, PileMalo, Maminaljubav i MazaMala

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutro cure.
    Jos nema m.
    A od simptoma....slina u ustima mi se jako nakuplja...neznam jel to moze biti.plinovi i ciscenje crijeva kao pred porod. i ooogromne cice.sada bole i sastrane.

Jutros jedva vidljiva crtica na testu sa ebaya.a u apoteku cu tek u sridu.do tada cekam.
    Posljednje uređivanje od zadarmamica : 13.10.2014. at 09:04

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku

Evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Hvalaa.
    Jucer sam bila prisutna kad je jedna rekla da je trudna.poznanica sa djecjih rodendana.i nisam znala bili cestitala ili plakala.znate onaj osjecaj.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jutro! Ja sam sva u cudu! Cice su mi doslovno od jucer ujutro do danas narasle za broj! ??? Glava me boli za poludit.cekam tu srijedu kao ozebli sunce! Zuzy kad ti planiras na nekakve preglede?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zadarmamica po mom potpisu mozes zakljuciti da jako dobro znam taj osjecaj. Ali ne smijes si dopustiti da budes sebicna kao sto sam ja bila. i velika vecina nas. Imas djete i na zome zahvaljuj Bogu a drugo ce doci kad za to dode vrijeme. Mozda i prije nego sto mislis!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro! Ja sam sva u cudu! Cice su mi doslovno od jucer ujutro do danas narasle za broj! ??? Glava me boli za poludit.cekam tu srijedu kao ozebli sunce! Zuzy kad ti planiras na nekakve preglede?
    U prvoj trudnoci je i mene stalno glava bolila.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam tek danas izvadila betu,nalaz bude oko 2.
    Daleko sam ja od pregleda...tek mi je 18.dpo.
    Nadam se da su te bolne cice umirile malo..

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zadarmamica po mom potpisu mozes zakljuciti da jako dobro znam taj osjecaj. Ali ne smijes si dopustiti da budes sebicna kao sto sam ja bila. i velika vecina nas. Imas djete i na zome zahvaljuj Bogu a drugo ce doci kad za to dode vrijeme. Mozda i prije nego sto mislis!
    Ma zahvalna sam bogu na sinu.ali to je onaj osjecaj kad zalis samu sebe.drago mi je bilo zbog te cure i njoj je to trece.samo eto,zao mi je bilo mene.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jutro svima
    šaljem par~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu, za + i za

sutra mi je 10dc, počinjem sa lh testićima.
    jajnici su počeli raditi, osjećam desni da je na redu.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam tek danas izvadila betu,nalaz bude oko 2.
    Daleko sam ja od pregleda...tek mi je 18.dpo.
    Nadam se da su te bolne cice umirile malo..
    Zuzy drzim fige za betu i cekam da mi javis da li je na milijon ili na dva! A mene nece smirit nista dok ja ne vidim to malo cudo kako titra
    Mozda sam se i ja zaletila sa prvim pregledom. a ne znam. Kad covjek nemre ostat hladne glave i razmislit nego sve mora bit sad i odma!

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

AAAAAAAA Žužy

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma zahvalna sam bogu na sinu.ali to je onaj osjecaj kad zalis samu sebe.drago mi je bilo zbog te cure i njoj je to trece.samo eto,zao mi je bilo mene.
    E to sam i htjela cut! Zao ti je bilo tebe? A zasto? Pa doci ce druga beba. A i ako ne imas savrsenog sina kraj sebe.
    Ne znam koliko dugo pokusavate previse informacija za popamtit o svakoj od nas ali gledaj koliko zena nema niti jedno djete i vec desetak godina ga pokusavaju dobit na sve moguce i ne moguce nacine. Odi malo na pdf potpomognuta i vjeruj mi bit ce ti lakse. I ja sam bila u fazi zaljenja same sebe ali od toga nema nista! Pogledaj samo Zuzyn potpis,a ona je samo jedna u nizu od zena koje se trude i trude.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

E to sam i htjela cut! Zao ti je bilo tebe? A zasto? Pa doci ce druga beba. A i ako ne imas savrsenog sina kraj sebe.
    Ne znam koliko dugo pokusavate previse informacija za popamtit o svakoj od nas ali gledaj koliko zena nema niti jedno djete i vec desetak godina ga pokusavaju dobit na sve moguce i ne moguce nacine. Odi malo na pdf potpomognuta i vjeruj mi bit ce ti lakse. I ja sam bila u fazi zaljenja same sebe ali od toga nema nista! Pogledaj samo Zuzyn potpis,a ona je samo jedna u nizu od zena koje se trude i trude.
    Sve ja to znam.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Sve ja to znam.
    Znam...a znam i da si ne mozes pomoc sa tim osjecajima. Al budes...s vremenom postane nekak lakse...naviknes se.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nivesa,ah sve je to lakše reči nego uraditi...razumijem u potpunosti zm. Mi koje nemamo ni jedno,mislimo da je ovim ženama sa bar jednim ajd malo lakše kad imaju svoju bubicu doma kraj sebe,al vjerujem da nije lako..kad želiš dijete a ne možeš ga napravit,nije lako..
    A i ne brini za pregled,dok se samo sjetim kak je mene moj ginić u prvoj trudnoči stavil na uzv sa ravno 4 tt (došla po up za drugu betu) i još napravil facu kak bi se več trebalo nekaj vidjeti a ništ osim zadebljane maternice.
    Sa 5 tt se vidjela gv i žv ali još ne otkucaji..njih smo vidjeli i čuli ta tjedan dana u Petrovoj,na prvom uzv-u u MPO klinici,da potvrde trudnoču. Ovo prije je samo bila jebajada morem ti reči.

Majuška,

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Svi mi živimo najbolje kak znamo i umijemo s onim sto nam je dato, s onim sto nam je ODUZETO, ili nikada ne dato..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

AdrianovaMamice,kak si nam ti?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

nivesa,ah sve je to lakše reči nego uraditi...razumijem u potpunosti zm. Mi koje nemamo ni jedno,mislimo da je ovim ženama sa bar jednim ajd malo lakše kad imaju svoju bubicu doma kraj sebe,al vjerujem da nije lako..kad želiš dijete a ne možeš ga napravit,nije lako..
    A i ne brini za pregled,dok se samo sjetim kak je mene moj ginić u prvoj trudnoči stavil na uzv sa ravno 4 tt (došla po up za drugu betu) i još napravil facu kak bi se več trebalo nekaj vidjeti a ništ osim zadebljane maternice.
    Sa 5 tt se vidjela gv i žv ali još ne otkucaji..njih smo vidjeli i čuli ta tjedan dana u Petrovoj,na prvom uzv-u u MPO klinici,da potvrde trudnoču. Ovo prije je samo bila jebajada morem ti reči.

Majuška,
    Ma znam kuzim i ja zm samo ju hocu malo utjesit
    A kaj tocno znaci zv? meni je sad u cetvrtak na pregledu dr rekao da vidi mali mali plod...al da je to jos prerano za bilo kaj vidjet. I mislim si da zna nekaj kaj mi ne zeli reci . Ali posto ga poznam i privatno sumnjam da bi mi uskratio neku informaciju. Bar se nadam... I ne vjerujem da bi me odmah stavio na heparin da sumnja. A ne znam mozak mi radi 100 na sat!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Svi mi živimo najbolje kak znamo i umijemo s onim sto nam je dato, s onim sto nam je ODUZETO, ili nikada ne dato..
    Draga kak si? imas kakvih simptoma ? Kad ides na uzv?

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eto ti tvojih cica, a zalila si se prosli tjedan
    Glavobolja je normalna u ranoj trudnoci. Nadam se da znas da jedini analgetik koji smijes uzeti u trudnoci je paracetamol.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Eto ti tvojih cica, a zalila si se prosli tjedan
    Glavobolja je normalna u ranoj trudnoci. Nadam se da znas da jedini analgetik koji smijes uzeti u trudnoci je paracetamol.
    Joj znam...problem je kaj imam inace odvartne migrene. I ne pomaze nista osim ibrufena od 600.... a sad moram te glavobolje nekako probavit ako mogu bez tablete...ako postane nepodnosljivo onda cu po taj paracetamol.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eto cure da se i ja javim sa svojim simptomima. Premda neke misle da je onaj spotting bio prerano za implantaciju, ja sam uvjerena da je implantacija bila. Ne treba mi test. Poznat mi je onaj ogavan, metalan okus u ustima, mucnine kad nemam nista u zubima i jos nesto sto prije nije bilo prisutno, ali kakim 7-8 x dnevno i to opako. Moram skoljku posteno ocistiti nakon toga. Pitanje je samo je li ovaj bebac dovoljno jak da sa mnom izdura narednih 37-38 tjedana....

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Yummy nadam se da je to taj!

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ja sam vam skoro pa super, nemam mučnine, cike me ne bole, al zato dobivam pristice, imam teka, al tesko sva mi hrana trenutno ne mirisi dobro, a i ono sto pojedem onda me boli trbuh.. I jednom mi je izašla neka sluz, bilo gusto ko žele bombon, pa sam se taj dan nasekirala, a onda mi je mm rekao da san i u prošloj trudnoći imala stalno te sluzi. A moj stomacic se bas lijepo vidi iako smo tek 10+2 danas, i ja sam bas ponosna na njega, bas ga volim gledati. Sad kad lezim mirno stomak mi onako kao da pulsira, pa si ja to umislim dal je to od bebe srce. Dali se to uopce moze tako zamjetiti?
    Pregledu i uzv se nadam sad u petak, da napokon dobijemo potvrdu da se beba lijepo razvija, da srceko kuca.. Nisam bila jos od 5 tt na uzv, ali trudim se ne sekirat nego okrenut na pozitivu.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Joj znam...problem je kaj imam inace odvartne migrene. I ne pomaze nista osim ibrufena od 600.... a sad moram te glavobolje nekako probavit ako mogu bez tablete...ako postane nepodnosljivo onda cu po taj paracetamol.
    Nemoj cekati da postane nepodnosljivo jer ti u tom slucaju nista vise nece pomoci. Da ti pravo kazem, paracetamol bi te mogao iznenaditi. Uvijek sam trebala najjace tablete protiv bolova, ali, paracetamol mi je djelovao kad sam bila trudna. Isto se nadam da znas da mozes uzeti 2x500mg paracetamola.
    Jos jedna stvar koju mozes probati. Navodno esencijalno ulje lavande (cisto) umasiras na celo. Kazu da pomaze. Nisam probala, ali eto...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam vam skoro pa super, nemam mučnine, cike me ne bole, al zato dobivam pristice, imam teka, al tesko sva mi hrana trenutno ne mirisi dobro, a i ono sto pojedem onda me boli trbuh.. I jednom mi je izašla neka sluz, bilo gusto ko žele bombon, pa sam se taj dan nasekirala, a onda mi je mm rekao da san i u prošloj trudnoći imala stalno te sluzi. A moj stomacic se bas lijepo vidi iako smo tek 10+2 danas, i ja sam bas ponosna na njega, bas ga volim gledati. Sad kad lezim mirno stomak mi onako kao da pulsira, pa si ja to umislim dal je to od bebe srce. Dali se to uopce moze tako zamjetiti?
    Pregledu i uzv se nadam sad u petak, da napokon dobijemo potvrdu da se beba lijepo razvija, da srceko kuca.. Nisam bila jos od 5 tt na uzv, ali trudim se ne sekirat nego okrenut na pozitivu.
    Ako si mrsava mozes rano osjetiti bebu. Ja sam curu svoju mogla osjetiti vec u 9. tjednu. Kad je zena vidjela kakve je vratolomije moja mala izvodila, rekla je da sam ju mogla osjetiti (makar su neki govorili da umisljam), posebice zato sto sam bila jaako mrsava u toj trudnoci. (42kg). Tajna vitke linije: rigoleto 10 x dnevno

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam u prvoj t stalno bljuvala al non stop na svaku tekucinu ili hranu. A sad nista???
    I isto sam rano osjetila one leptirice...cak mi je mama rekla da je prerano ali da je moguce pogotovo ak ti je posteljica iza a ne naprijed .

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lol, ja ne znam gdje je moja posteljica bila, ali eto, sada je ta ista postelica pod zemljom. Hrani kcerinu sljivu... MOrala sam ovu pricu podijeliti... Nekako mi je bilo zao rijesiti se organa koji je na tako cudesan i predivan nacin brinuo i hranio moje dijete. Zato sam trazila u bolnici da mi daju posteljicu. Pokopali smo ju i posadili sljivu. Ta ista posteljica je bila hrana toj sljivi koja sada nas hrani svojim plodovima...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Pitanje je samo je li ovaj bebac dovoljno jak da sa mnom izdura narednih 37-38 tjedana....
    ja znam da je

~~~~~ svima

nivesa

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala ivana, kako si ti danas? Ima li kakvih promijena kod tebe?

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

danas bili na AIH, cekamo 31.10. betuu

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Drzim fige ivana!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Drzim fige i da budes trudna do kraja godine!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Btw, skorom sam pozabila, nivesa, jesi li pisnula na sodu da utvrdis spol?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Zuzek, kako se ti drzis? Jesu li mucnine pocele ili kakvi drugi simptomi? Kad ides na UZV?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Btw, skorom sam pozabila, nivesa, jesi li pisnula na sodu da utvrdis spol?
    Na to sam skroz zaboravila...kak se to ono radi?

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Dno case popunis sa sodom bikarbonom. U drugu casu pisnes. Pisalinu prelijes u casu sa sodom, ako se pocnu pojavljivati mjehurici, kao kod piva, musko je. Ako nema mjehurica, cura je.
    Odmah pisni nivesa i reci nam rezultate!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Cek da nadem sodu hahaha

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

I ti zuzi isto!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pa i ti bi mogla haha

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cim sam vidla tcoju poruku nivesa, mislila sam da se javljas s rezultatima, a ti zapravo cekas da se ekipa skupi i pisa s tobom

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pisnula. Nista se nije dogodilo

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tek kad sam malo promuckala su poceli kao sitni mjehurici. Al kad sam prelila nista. Valjda je to znak da je cura. Iako je meni svejedno

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure ode i ja piskit sodu, imam je bas doma.. a i zanima me

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pisnula, i stali mi se stvarati mjehurici, koje ludilo

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Meni je bio tocan soda test, ali se izvodi mislim iza 9tt.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je bio tocan soda test, ali se izvodi mislim iza 9tt.
    Onda se moram ipak jos strpit...

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ja sam 10 tt tako da je vjerojatno onda valjan, a neka, ako je istina ovo je samo potvrdilo ono sto sam ja osjecala da je

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Žužy mila, nikako da ti čestitam!Jako sam sretna zbog tebe!! Mislim da sam uz bubekicu i Mami ostala zadnji starosjedioc koji još uvijek čeka svoj trenutak... ali uskoro ću se prebaciti na potpomognutu, tako da ovdje ostaju samo pupoljici po stažu odbrojavanja mislim! Cure, česitam i vama ostalima - nivesa, zadarmamica (crtica je crtiva), plodnoj Ym :DBravo, dočekale ste svoj trenutak i sad uživajte!ja sam idući mjesec na hsg, a onda inseminacija...baš sam nekako žalosna što je moje tijelo, nakon 1. uspješne trudnoće od prve, iznjevirlo...Ne razumijem što se promijenilo i koje su sad prepreke za trudnoću...ali dobro, sreća je da imamo našu pahuljicu, pa je nekako sve to lakšepuse svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •