cure,
koliko trudnica, ne mogu više niti pratiti
predivno!!!!
žužy, molim se da ovaj puta bude sve ok
nivesa ja imam 2 mala bogatstva, a opet si želim još barem jedno
i budem tužna svaki puta kad dobijem m, a kad čujem da netko čeka 3-će
pomješaju mi se osjećaji u čisti čušpajz.
i mrzim se u tom trenutku, ali nema pomoći.
hvala bogu da ta zavist/ljubomora/samosažaljenje brzo prođe pa se onda
nastavim veseliti svakoj 3. bebici, iskreno i bez zadrške
Znam techna. Ja bi bila presretna i sa jednim. Nisam mislila nista lose. Samo sam joj htjela malo odvratit misli. A mislim si da je nekak lakse kad covjek ima djete bar jedno.
folnu uopće ne pijem... nema ona veze s mogućnošću začeća, već s pravilnim razvojem embrija/fetusa...u 1. trudnoći sam je počella piti odmah čim sam saznala da sam trudna, ali naravno da je još bolje i prije...ovih dana sam počela sa maca prahom.
Evo moja betica je 535,4..ako sam dobro čula preko telefona hahahaha!![]()
Drage moje, evo da se i ja javim nakon skoro 6 mjeseci odsudstva. Pa koliko lijepih vijesti, pa to je divnooo!!! Zuzi kad sam za tebe procitala, rasplakala sam se jer mi je toliko drago da ti nemogu ni reci.
Mi smo bili mirni 4 mjeseca jer sam ja dobila novi posao, pa nisam htjel odmah riskirati. Uglavnom sada redimo opet, zadnja 2 mjeseca, smireno i polako. Rekla mi je ginicka da do nove godine radimo i ako se nista ne primi idemo dublje kopati. Prvo muza poslati na pretrage, pa onda mene.
Pusa svima i cestitam jos jednom svim novopecenim-buducim mamicama!!!![]()
Žužy to je divno!!!!!! Nazdravit ću u tvoje imeposto ti više ne smiješ!
Kudri ja sam prosli mj pila folnu
Probaj mozda upali! A skodit ne moze!
Nije bas tako.
http://pcosdiva.com/?p=5854
Žuži čestitam na beti! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje.
Zadarmamice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +!
I normalno je da se ponekad osjećaš tako, nismo od kamena.
Kudri bogme baš sam starosjedioc, i što dalje ide vrijeme sve manje vjeujem da ću se ikad maknut odavdje negdje drugdje.
Uh bubekica previse za citat![]()
bubi, niti ja ne stignem čitati! možeš pliz ukratko što piše!
hvala!!!!
Da bi trebalo unositi folate iz zelenig povrca, a ne umjetnu folnu kiselinu koju neki ne mogu metabolIzirati, a zauzima mjesto folatima.
Za vecinu je ok, iako su uvijek bolji folati, al kod nekih onemogucava metaboliziranje folata.
Eto,, sad sam ih nasla! JOs jedna glupost koju cu naruciti online![]()
cure čestitam svima na ++++++ i sretno vam!
da li je koja imala sličnu situaciju - imala sam punkciju 4.10 (nisam radila ET) stavljam utrice, danas vidim da imam krvi na dnevnom ulosku i kada sam si stavljala utrice, e sad mene to brine da li je to poslije punkcije u redu ili će mi menga uraniti (ZM 23.10.)? sljedeći ciklus bi trebala na FET.
http://www.roditelji.hr/trudnoca/105...na-u-trudnoci/ evo tu pise da folacin preporucuju uzimati i 8 tj prije t. Jer se kroz namirnice ne moze unjeti dovoljnu koliconu potrebnu za t.
Ma nisam ja to tak mislila. Nego da se ne osjecas lose posto se ne prima odma. Pa ima mpo ako nece ic ovak. Mozda ti dobijes dvojceke pa dostignes frendicu! Nikad ne znas!
Uostalom imas zivi dokaz kraj sebe da mozete!
Nedaj se zadarmamica..nije bitno koje je dijete po redu..moje misljenje je da zelja za dijetetom nije ni manja ni veca od onih zena koje imaju ili nemaju djecu..mislim da im je jednako...ruzno je ovo reci al kad je meni sestra zatrudnila nisam znala bilu joj cestitala ili bi plakala..ljubomora me izjela al nakon dva dana me proslo tako da mogu svatit kako ti je bilo.
U svakom slucaju sretno i sorry zbog dugog posta
Po meni nije isto imat jedno dva tri ili niti jedno djete. Nitko nije ni spomenuo da je njezina zelja jaca ili slabija od moje ili bilo cije.
Samo sam htjela reci da ce joj mozda biti lakse kad vidi koliko zena ne moze ni to prvo ostvarit. Niti da je lose ili krivo osjecat se jadno ako je netko t a ti ne mozes.Ja jako dobro znam sta je ljubomora na tudu trudnocu. Ali isto tako znam da to nije zdravo, a ne mogu si pomoci. Moja sogorica je rodila par dana nakon sto sam ja trebala rodit prvi put. Ona je svoje djete dovela doma a ja svoje ne. I bila sam jadna tuzna ljubomorna i bjesna i sretna u isto vrjeme jer sam bila t mj dana vise od nje i htjela sam pobjec glavom bez obzira. Jer sam htjela to djete vise od iceg na svjetu. Tako da o toj ljubomori znam apsolutno sve.
Nivesa mislim da je to grozno iskustvo i nez kako bi se ponasala da se meni nesto tako desilo..al bezobzira na sve na ovom forumu mi je super kako ste jedna drugoj velika podrska..zao mi je samo sta se nisam prije prijavala da vrijeme do trudnoce svama provodim sl eto...zelim svima ali bas svima srecu..nisan tila da moj post dozivis kao neki napad na tvoje misljenje...
Ja ih imam dvoje kuci pa niti jednu bebu nisam zeljela primiti, niti sam isla frendicama koje su rodile u posjetu.Sve skupa u godini dana sam drzala dvije bebe, koje su mi gurnute u ruke. To su sve normalni osjecaji, ljubomora se rada i za manje stvari a kamoli ne za ovako velike i vazne.
Ne..dapace! Mislim da svatko ima pravo na svoje misljenje. I tvoje mi ne predstavlja napad na moje nego izmjenu iskustva i misljenja. Svi smo razlicito a opet isti jer sve smo u nekom periodu bile ljubomorne na neku trudnicu.
Ja osobno na svaku koja je prosla kraj mene i svaku mamu sa kolicima itd.... tak da znam o cemu ZM govori i kuzim ju. Ali isto tak dok se nisam dogovorila sama sa sobom da vise ne smijem tako radi sebe mi je mozak registrirao svaku trudnicu kao "prjetnju" a kasnije kao nesto sto i ja zelim.
A zelim bit koturajuca trudnica koja ne moze nikud zbog trbusine.I to je ono sto sve tu zelimo. Bez obzira na broj djece koju vec imaju ili nemaju. I bilo je dana kad sam bila jadna i sretna jer je tu netko objavio + .I opet i opet i opet...ali sam se pomirila s cinjenicom da tu ne mogu nista vise od onog sto poduzimam. Bar ne trenutno. I eto sad ja imam + od kojeg mi se treau gace jer zamisljam sve moguce i ne moguce odvratne scenarije u svojoj glavi. I osto znam da nebi smjela pa opet to radim jer nemam gumb da izbrsem iz glave ono kaj se dogodilo... i eto opet se vracam na ono u pocetku, da mi je prva t prosla kak treba sad bi pucala od veselja a ne skrivala od drugih da sam t i umirala od straha.
Ja samo dvije od onog dogadaja. I ti jer je jedan moj necak a druga mala od malekoja je isla kod mene na praksu.
Ma gle sve su to stvari moje au normalne na zalost ...i ljubomora i ljutnja. Tu smo jer smo u istim problemima bez obzira imale djecu ili ne. I Yummy ima curku i Sreca i puno cura tu. To ne umanjuje njihovu ni tvoju zelju za jos jednim. Sve smo tu iz istih razloga. A to je jer zelimo ono najlinepse u svom zivotu a do toga ne mozemo. Zato smo jedna uz drugu i uvjek cemo bit. Jer nema frendice kojoj cu rec trecinu onog kaj vama tu kazem. Od iscjedka njegove boje mirisa, vrjeme sexa i ostale stvari![]()
Rade ti ZM pisni jps koji test![]()
Teških tema ste se prihvatile...
Nije lako sve prolaziti, svatko se nosi kako zna i umije. Teško je kad je želja velika, a ne možemo ničime utjecati da ju ubrzamo, već čekati. A kad se čeka, vrijeme tako sporo prolazi.
Odrasla sam u domu i želja mi je vise od ičega podariti svom djetetu sreću, radost i djetinjstvo.
Skupa se držimo. Jače smo![]()
Sto te ne ubije te ojacazato ceno mi bit najjace mame na svjetu
![]()
Mozda da pitas? Jer on pospjesuje cirkulaciju a to je jako bitno za maternicu
Posljednje uređivanje od nivesa : 13.10.2014. at 23:27
Moj nije pio. Pa ne znam...
lista za 14.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc