Stranica 23 od 27 PrviPrvi ... 132122232425 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 1354

Tema: Odbrojavanje 8,9,10,11/14 ... by AdrianovaMamica, PileMalo, Maminaljubav i MazaMala

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je sve ok ja cu trazit neke tablete na biljnoj bazi za smirenje inace cu sa zivciranjem naskodit i sebi i bebi.
    Draga moja, oprezna mu budi i sa biljkama. Kamilica primjerice umiruje, ali u nekim slucajevima vodi do pobacaja. AKo imas lavande slobodno si od nje caj skuhaj, za njega znam da umiruje. Isto tako normabel 2mg ne bi trebao skoditi, ja sam ga morala uzimati u 1 trimestru jer mi je jedino on smirivao mucnine i imam zdravu bebu...samo polako...

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pratim vaše priče i uvijek se razveselim kad vidim da je nekome uspjelo..nadam se da cu i ja biti jedna od tih...
    <br />
    Dobro dosla i jos prije otisla! Taman ce te sutra mami smjeatit u ljubicice. Ako sam skuzila sutra ti je 25 dc?<br/>
    Da...sutra 25dc...hvala na lijepoj dobrodoslici...citala sam tvoje postove i bas se razveselila tvom +. Stvarno se nadam da te sutra cekaju lijepe vijesti...eto iskreno od sveg srca...a ja sam evo zagazila vec u trideset petu godinu i jedva cekam svoju bebicu poljubiti, zagrliti, da joj dam svu ljubav svijeta...oprostite ako cvilim...vise ne znam sa kim dijeliti ovo sto prolazimo svaki ciklus...nadam se da mi ne zamjerate.. a
    baš bi voljela da smo ovaj put uspjeli...svima saljem puno puno dobrih vibri

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Merienn prvotno napisa Vidi poruku
    <br />
    Dobro dosla i jos prije otisla! Taman ce te sutra mami smjeatit u ljubicice. Ako sam skuzila sutra ti je 25 dc?<br/>
    Da...sutra 25dc...hvala na lijepoj dobrodoslici...citala sam tvoje postove i bas se razveselila tvom +. Stvarno se nadam da te sutra cekaju lijepe vijesti...eto iskreno od sveg srca...a ja sam evo zagazila vec u trideset petu godinu i jedva cekam svoju bebicu poljubiti, zagrliti, da joj dam svu ljubav svijeta...oprostite ako cvilim...vise ne znam sa kim dijeliti ovo sto prolazimo svaki ciklus...nadam se da mi ne zamjerate.. a
    baš bi voljela da smo ovaj put uspjeli...svima saljem puno puno dobrih vibri
    Draga sve mi tu cvilimo ....sve kaj te muci pisi ili pitaj. Zato i jesmo tu.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Yummy mozda bi taj normabel bio najbolje rjesenje.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nakon sto sam izgubila Patrika sam sam pila xanax i mogu reci da je to poprilicno dobro zakamuflirana droga. Jer kad to pijea svejedno ti je za sve. To bi mi mozda trebalo sad ali ne bi htjela bit tako ravnodusna kao onda. Zelim se veselit svojoj bebi i svakom novom danu.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooo!
    Drage moje, kava, čaj kakao , tko što voli!

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ do neba.

Merien stavila sam te na listu, dobro došla!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutroooo
    Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jutro cure...
    Jutros tost i mlijeko, zadnjih dana samo tosteve zdercam.. Ako je tko za, posluzujem i ja
    Nivesa molim se da danas čuješ to malo srceko kako snažno kuca!

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dobro jutro curke! Hvala na lijepoj dobrodošlici ...evo ja na poslu, košulja samo što ne pukne od mojih inače skromnih (raznim spužvama potpomognutih) cica, sva sam ko buhtlica jutros i stalno trčim piškiti..aaaa....valjda će me dočekati plusić još malo...pusa svima...nivesa sretno jutros...yummy_mummy pratim te u stopu...ja i ti pod ruku

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Nivesa sretno danas

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tužna sam....zašto mi postovi ne prolaze...ja pišem i pišem a ono ništa ...jel trebam nešto napraviti, što krivo radim? Nisam nikad bila član nijednog foruma pa ne znam jesam li nešto slučajno pokvarila

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Merienn prvotno napisa Vidi poruku
    Tužna sam....zašto mi postovi ne prolaze...ja pišem i pišem a ono ništa ...jel trebam nešto napraviti, što krivo radim? Nisam nikad bila član nijednog foruma pa ne znam jesam li nešto slučajno pokvarila
    Moderatori moraju odobriti prvih nekoliko postova pa molim za strpljenje.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Merienn dobrodošla! Sve dijelimo iste strahove i nadanja. Tu smo da jedna drugu podignemo!!

Nivesa, pomolila sam se za tvoje srceko! Nek pregled bude sa srećom!

Yummy, ima li kakvih novih simptoma?

Djevojke, moram vam se pojadat da mi se brak zbog pokušaja i promašaja raspada. Do odnosa mi ni nije, jer samo čekam O, kad dođe vještica razočaram se. Svekrva me pljuje, govori njemu sto će mu sterilna nesposobna žena. To su stare konzerve koje još žive u kamenom dobu. Ja se osjećam ko jedan veliki promašaj, iza sebe nemam nikoga da me zaštiti.

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Merienn dobrodošla! Sve dijelimo iste strahove i nadanja. Tu smo da jedna drugu podignemo!!

Djevojke, moram vam se pojadat da mi se brak zbog pokušaja i promašaja raspada. Do odnosa mi ni nije, jer samo čekam O, kad dođe vještica razočaram se. Svekrva me pljuje, govori njemu sto će mu sterilna nesposobna žena. To su stare konzerve koje još žive u kamenom dobu. Ja se osjećam ko jedan veliki promašaj, iza sebe nemam nikoga da me zaštiti.
    Razumijem da ti je teško...nekad imam osjećaj da neki ljudi postoje samo da bi drugima mogli napakostiti...budi jača od toga, izdigni se iznad te ograničene ''babe'', nije te dostojna, ignoriraj te njene zlobne upade i posveti se sebi, dragome, radi na poboljšavanju vašeg odnosa a nju ostavi tamo u mezozoiku da kvoca ...imam i ja jednu kvocavu pa je brzo sprašim, takvi ljudi nisu vrijedni našeg vremena ni naše pažnje...pusa

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ivekica bas mi je zao da to prolazis popricaj s tm nek on poprica sa svojom mamom, ili ju jednostavno izbjegavaj... ako te muz ne stiti i ne bori se za tebe i s tobom, onda su tu rijeci suvisne... ne znam jeste li isli na neke pretrage, ali uopce ne mora znacit da je problem u tebi... niti je u braku bitno u kome je problem. makni se od svega sto te zivcira i deprimira, opusti se i uzivaj. stres je jedan od najcescih kocnica trudnoce... znam da je tesko ali nemoj se opterecivat M i O i svime.. probaj barem 1mj tako, nemas sta izgubiti... vidit ces koliko ce ti bit ljepsi odnosi i koliko se intimnije i blize osjecas nekome kad nije sve pod prisilama...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

za Nivesino malo kucajuće čudo !!!!!!!!!!!!sve smo uz tebe!!!bit će sve ok!!!!!!
    a (druga)za sve vas ostale...

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Jutro! Ivana.Sky potpisujem..Ivekica i ja sam to prolazila u 1 braku..kao jesi li sigurna da je sa tobom sve u redu a sa mijm sinom nešto ne valja..?! Haa!! Mislim daj ženo otkantaj od mene..još kada se sjetim da kad sam joj govorila da idemo na potpomognutu..postupke što prolazimo i tako..onako mi sa podsmijehom odgovorila kao " Što te oplode kao kad pozovu veterinara da oplodi kravu? " A što reći na to..A moja reakcija je bila udri se smijat i žalit te jadne neobrazovane ljude..koji nevide dalje od svoga nosa..I da nije stvar u tome u kome je problem već u tome da ste jedno drugome podrška..potpora i da se volite i poštujete..u svakom braku ima kriza,pogotovo kada se radi o takvim osjetljivim i bolnim temama..odmorite od svega..pokašajte..mj..dva..znam teško je reći,pa napravi ali pokušajte..a svekrvu..nju ignoriraj,pravi se da uopće nepostoji..netreba ti njena negativna energija..najvažnije je tvoj odnos sa m..poljubite se,zagrlite..pomazite..bez očekivanja..riješit ćete to..šaljem ti veliki zagrljaj..

Nivesa šaljem ti najbolju moguću pozitivnu energiju..

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

za Nivesino malo čudo !!!!!!!!!!!!
    a (druga)za sve vas ostale...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ups...sorry na dva posta..htjela sam nešto izmjenit,nadodat....ali što je tu je

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Merieen, to ti je sve normalno! Tak je svima nama bilo u pocetku kad smo se pridruzili forumu, treba vremena da ti odobre svaki post, ali kroz tjedan-dva, moci ces pisati ko i mi ostali. Nemoj odustajati. Mi sve zeljno ocekujemo tvoje porke i postove. Imas li kakvih simptoma koji su kao neobican pms?

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Merieen, to ti je sve normalno! Tak je svima nama bilo u pocetku kad smo se pridruzili forumu, treba vremena da ti odobre svaki post, ali kroz tjedan-dva, moci ces pisati ko i mi ostali. Nemoj odustajati. Mi sve zeljno ocekujemo tvoje porke i postove. Imas li kakvih simptoma koji su kao neobican pms?
    Joj svašta mi je nešto po glavi, čas grizem čas plačem...cvilidreta nekakva,onda opet smijanje ko blesava, ma mislim užas a cice kao balončići, mužu se sviđam ovako buhlasta, kaže da sam sva ko putar hahaha...a ja brojim i brojim, križam dane na kalendaru i čekam moj +...ma mislim ako ne bude sad plus biće drugi put, ne odustajem ali nekako me drži neki osjećaj čudni da je ovaj put bilo uspješno...a što se tiče svekrvi, mene su komentari od moje pogađali, pa sam fino sjela sa dragim i rekla kako stvari stoje, nisam tip za neke svađe i dreke nego sam fino sve rekla njemu i neka on sa svojom mamicom riješi ako je što muči. Stao je uz mene i stvarno sam osjetila da sam zaštićena. Zbog toga ga volim još više...iskren razgovor čuda radi, bez drame, jednostavno reći što osjećaš i zajedno naći rješenje...a di je nivesa više...baš me zanima kako je prošlo...

*sunshine* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

nivesa, sretno !!!

kod mene opet niti ovaj mj ništa, došla m, idemo dalje, 1dc ....

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Dobro jutro! Sve vas pozdravljam i saljem vam velike puse!

AdrianovaMamice, pridruzujem se uz tost i uz njega dodajem dzem od djumbira. Slobodno se posluzi ti kao i ostale ovdje.

Moji simptomi su isti kao i proslih tjedan i pol, ogromne, bolne cice (cak i strije posljednjih par dana se pojavile), tvrd trbuh, ujutro proljev, navecer zatvor, prdci koji mogu ubiti veceg slona, promijenjivo raspolozenje (uglavnom razdrazljivost) naleti mucnine, puno sekreta iz nosa (a nisam prehladjena), tu i tamo probadanje u trbuhu, umor (kao da me upikla cc muha)

Nivesa, zelim ti puuuuno srece danas!

Ivekica, citam tvoju pricu i odmah imam neki tezak osjecaj u zelucu. Mislim da tvoj muz nije postavio prioritete u vasem braku. Vas brak bi trebao biti prioritet, a ne njegova majka. Ako se radi nje osjecas lose, on bi trebao rjesavati problem sa njom. Tako se ponasaju muskarci! Ne znam sto bih ti rekla, ali sve smo uz tebe xx. Imam situaciju slicnu tvojoj i uvjerena sam da bi mi brak propao da nemam muza koji je odlucio dovesti svoju obitelj u red. Istina je da mu to nije poslo za rukom, ali, na poslijetku njegova obitelj jesmo on, kcer i ja. Ostali ljudi su, naravno dobrodosli u tu obitelj ukoliko se kulturno i pristojno ponasaju. Mislim da bi bilo dobro da odete nekom bracnom savjetniku ili cak sveceniku. Nama je svecenik jako pomogao sa nasim problemima. Rekao je mom muzu da smo kcer i ja prioritet za njega i da je normalno da djeca napuste roditelje. Cak je i tekst procitao da ce muskarac napustiti oca i majku da prione uz svoju zenu i da ce oni tada biti jedno tijelo. Ti i muz ne mozete biti jedno dok on pupkovinu ne presijece.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo me iz Vinogradske i Petrove...srca nema...ovak pise GO sa jasnim odjekom ploda 4mm (tt 6+1) kčs se ne razaznaje ponovila betu koja je sad 180958.....veli ak u srijedu nebude srca da idemo na evakuaciju ploda iliti kiretazu....

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo me iz Vinogradske i Petrove...srca nema...ovak pise GO sa jasnim odjekom ploda 4mm (tt 6+1) kčs se ne razaznaje ponovila betu koja je sad 180958.....veli ak u srijedu nebude srca da idemo na evakuaciju ploda iliti kiretazu....
    A joj nivesa...ma biće to sve dobro, mora biti...moraš vjerovati...ne daj se obeshrabriti...pusa do neba

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

....joj, sad sam se samo uzrujala...kakva kiretaza, daleko joj bilo...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja isto mislim da ne bi trebala ići u srijedu, odnosno idi, ali nemoj dopustiti da ti rade nešto što ne želiš!!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga nivesa, sve vise i vise me ljute ti doktori. Posebice zato sto se radi o 6tt. Vec sam ti sve napisala kako je bilo sa mojom kceri pa se necu ponavljati. Na tvome mjestu se ja njima ne bih niti pojavila u srijedu. Lipo bi dosetala u 8tt, pa neka onda gledaju. LIpo se ti preseli u Irsku, pa tu odi na ultrazvuk. Tu bi ti rekli,oooo! kako se lijepo razvija! Ulala! jos se ne vidi srce, ali dobro, jos je rano, vidimo se za 2 tjedna

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

eh da...ubijaju me u pojam

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

draga, ne znam što da ti kažem...nadam se da će ipak sve dobro završiti. a da malo još pričekaš?? da ne juriš sad odmah u srijedu? Ipak si tek 6+1
    ti si kod ćurića, jel tako??

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da...mislila sam sutra otic k njemu da vidim kaj on misli???

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

odi svakako...on je veliki stručnjak...pitaj koliko maksimalno možeš čekati i uzmi si to neko maksimalno vrijeme. ne žuri

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Draga samo glavu gore i guraj jer nista nije gotovo. Istina je da mnogi docekaju i 8tj..mi se nadamo s tobom..

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zvala sam dr (ovog iz vinogradske) rekao je da je beta zadovoljavajuca da mi duphason svakih 8h i odgodio uzv za cetvrtak. Boze pomozi!

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zvala sam dr (ovog iz vinogradske) rekao je da je beta zadovoljavajuca da mi duphason svakih 8h i odgodio uzv za cetvrtak. Boze pomozi!
    Sve će biti dobro, pomolićemo se za tebe i tvoje malo srčeko...budi jaka sad

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne daj im da još ništa diraju...ja imam slučaj prijateljice koja nije dala da je očiste, željela je čekati a oni navalili sa kiretažom, ovo ono, preplašili je i ona ih fino ignorirala i nakon tjedan dana otišla privatnom doktoru i sve bilo okej, čak su joj se ovi iz bolnice poslije ispričavali, doktorica koja ju je toliko izvrijeđala da je neodgovorna i da se pomiri da nema ništa je bila tako posramljena. Evo sad ima prekrasnu curicu već 8 mjeseci tako da ne odustaj do kraja, bori se i ne daj da te bezveze prčkaju, još je rano i ima nade...vidjeti ćeš, biće sve dobro

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

uh....da sam znala da moze ovako bit....prvo bi u Vrapce otisla na pripreme

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku

Ovo sa svekrvom mi je tako koma jer ne mogu vjerovat da netko moze provalit takav verbalni proljev preko jezika i ostat ziv!
    Ja sam inace jako temperamentna i bolke da ti ni ne opisujem kakva bi bila moja reakcija..ali cinjenica je da se ljudi ne mijenjaju nakon sto ih konfrontiras vec postanu samo gori prema tebi..
    Budi jaca i veca osoba i ne daj se isprovocirati..

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

To je vec dobra vijest..samo pokusaj ostati mirna koliko god uspijes..zaokupi se necim ma bilo cim samo toliko da na koji tren zavaras mozak..

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jutro svima,
    nivesa želim da u srijedu sve bude u redu, i sa čuje to srčeko.

evo, ja bih da me se makne s liste, dobila sam promaknuće na poslu i ne bi bilo dobro baš da odmah ostanemo trudna.
    ako se nešto ne zalomi, javljam vam se na ljeto, a do tada se nadam da neću nikog od vas dočekati na listi.
    pusa svima i držite se!!!!!!!!!!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

idem uredno na posao i bar tamo ne stignem o tome mislit....Sad sam se sjetila da bi mogla nesto i pojesti danas konacno nakon svega. Uzas koliko nervoze

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Nivesa nekak mi se čini malo previše brojkica u toj beti, al' ak' je preko 18000 onda je to taman onaj minimum kaj mora biti i to je ok! Opet ti ponavljam: moja dr na 6+3 nije vidjela kčs i napisala uputnicu na kojoj piše na latinskom: abnormalni produkti začeća, nespecificirani!!! Halo?! Evo moj nenormalni produkt 4 dana kasnije lijepo kucka
    Aj ti lijepo pričekaj bar do idućeg pon, znam da je teško, ali beta je ok, CRL ok za tu starost, vidiš da se i povećao, simptome i dalje imaš i kaj hoćeš? Trudna si, mazi bušu i konačno počni uživati!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Nivesa nekak mi se čini malo previše brojkica u toj beti, al' ak' je preko 18000 onda je to taman onaj minimum kaj mora biti i to je ok! Opet ti ponavljam: moja dr na 6+3 nije vidjela kčs i napisala uputnicu na kojoj piše na latinskom: abnormalni produkti začeća, nespecificirani!!! Halo?! Evo moj nenormalni produkt 4 dana kasnije lijepo kucka
    Aj ti lijepo pričekaj bar do idućeg pon, znam da je teško, ali beta je ok, CRL ok za tu starost, vidiš da se i povećao, simptome i dalje imaš i kaj hoćeš? Trudna si, mazi bušu i konačno počni uživati!
    Da nula mi je viska...skoro 19 000 je.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

draga nivesa, sigurno čitaš sve i svašta na internetu, pa vjerujem da si naletjela i na podataka da se u iznimnim slučajevima srčana aktivnost pojavljuje tek s 10 tjedana!!!! MOlim te, smiri se i opusti! Ponavljaj betu i samo polako...Mora sve biti dobro!!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    draga nivesa, sigurno čitaš sve i svašta na internetu, pa vjerujem da si naletjela i na podataka da se u iznimnim slučajevima srčana aktivnost pojavljuje tek s 10 tjedana!!!! MOlim te, smiri se i opusti! Ponavljaj betu i samo polako...Mora sve biti dobro!!!
    svasta sam procitala al nekako sve ide u prilog meni.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Potpisujem kudri. Isto tako nivesa, mislim a se zivciras zato sto si prepustila kontrolu lijecnicima. Vrijeme je da ti preuzmes kontrolu nad svojim zivotom i svojim tijelom. Ne razumijem tu njihovu potrebu za kiretazom uopce. Prvo, totalno je neprirodna (kod spontanog znas da je tijelo iz nekog razloga odbacilo plod i da se tu nista nije moglo uciniti). Kod kiretaze se uvijek pitas, eh, da si ostavila malo vremena, da li bi to srce prokucalo.
    Najdulja trudnoca ikad zabiljesena u poviesti je trajala 375 dana, kad je zena rodila zdravu djevojcicu Penny HUnter koja je bila teska 3,5 kg. Za vrijeme te trudnoce beba se prestala razvijat i stagnirala par mjeseci, te se nastavila razvijati normalnim tokom. U RH se ta beba ne bi nikad rodila jer bi to odmah bilo za kiretazu.
    Ne znam sto da ti vise kazem osim da trebas preuzeti kontrolu nad svojim zivotom i bebom. Pusti srce, prokucat ce kad bude spremno!

Ženica_85 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem kudri. Isto tako nivesa, mislim a se zivciras zato sto si prepustila kontrolu lijecnicima. Vrijeme je da ti preuzmes kontrolu nad svojim zivotom i svojim tijelom. Ne razumijem tu njihovu potrebu za kiretazom uopce. Prvo, totalno je neprirodna (kod spontanog znas da je tijelo iz nekog razloga odbacilo plod i da se tu nista nije moglo uciniti). Kod kiretaze se uvijek pitas, eh, da si ostavila malo vremena, da li bi to srce prokucalo.
    Najdulja trudnoca ikad zabiljesena u poviesti je trajala 375 dana, kad je zena rodila zdravu djevojcicu Penny HUnter koja je bila teska 3,5 kg. Za vrijeme te trudnoce beba se prestala razvijat i stagnirala par mjeseci, te se nastavila razvijati normalnim tokom. U RH se ta beba ne bi nikad rodila jer bi to odmah bilo za kiretazu.
    Ne znam sto da ti vise kazem osim da trebas preuzeti kontrolu nad svojim zivotom i bebom. Pusti srce, prokucat ce kad bude spremno!
    Pozdrav cure svima!
    Čitam Vas i tolikooo mi je drago što su se lijepe stvari izdogađale i smješkam se dok čitam.
    Nivesa, , Yummy_mummy ti je dala ovdje najbolji mogući savjet.... Vjeruj svom majčinskom instinktu i mazi svoj trbuh i šalji mu pozitivne emocije, pričekaj još malo i sve će biti dobro! Medicinari su ovdje da nam pomognu i ima stručnjaka, ali su često metode i zahvati katastrofa, za razliku od medicine vani. Kod nas često predlažu rezanje, vađenje i prekidanje nečega, bez da se uzima u obzir individualan razvoj i tijek... a svi smo jedinstveni. Nemoj se opterećivat liječničkim prognozama, ne boj se jednostavno! Ja vjerujem u takve bebe, pa daj please i ti vjeruj u svoje dijete!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

znam da je tesko ali samo strpljenja.. koliko truda i volje si ulozila za +, i koliko ti je vremena trebalo za njega, nije na odmet jos 1,2tjedna pricekat i za srceko

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jako me sad probolo u donjem dijelu trbuha, oštra bol..tako iznenada i ostro da sam se trznula..uf neki jako neugodni osjećaj...jel imao netko takvo nešto? Sta bi to moglo biti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •