Stranica 23 od 28 PrviPrvi ... 132122232425 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 1354

Tema: Odbrojavanje 8,9,10,11/14 ... by AdrianovaMamica, PileMalo, Maminaljubav i MazaMala

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ulala! AdrianovaMamice, zar vec? Ah, blazeno drugo tromjesecje...sve su trudnice u njemu tako poletne, zgodne i sexy. Trbuh se vidi, ali nije prevelik da onemogucava kretanje, cice su savrseno okrugle ko silikoni, a kosa i koza blistaju! Zelim ti sve najbolje i sretno do kraja trudnoce!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Adrianova Mamice, ovako te zamisljam:
    https://www.google.co.uk/search?q=se...2F%3B564%3B376

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Yummy koji god link stisnem iste slike izbaci...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ivana.sky prvotno napisa Vidi poruku
    Meni i moja dr i mpo dr rekli u 11h, 2. mokrenje otprilike ja sam tako hvatala...
    Najbolje je piskit 2 puta dnevno ako imas cikluse koji dolaze kak im se hoce

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bas cudno. Ti si ova trudnica na pilates lopti

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Yummy_mummy svaka ti čast mene si bas pogodila, trbuh mi je vec toliki, vidi se i to pravo, a cicke mi valjaju samo kad imam grudnjak, uopce mi nisu narasle, ni mrvu me ne bole, a mm je čak prokomentirao da su se smanjile, dali je to tako i zašto nemam pojma, dali zbog naglog prekida dojenja i rješavanja mlijeka sam im napravila neki sok?? Pa se sad bune protiv mene. I ovu zdjelicu s voćem bas sam maloprije i imala u rukama, papala si breskve. Kad ove moje breskve nece narast hehe.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Yummy ne. Probat cu kasnije preko kompa

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Bas cudno. Ti si ova trudnica na pilates lopti
    ja i pilates hehe

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

jamimami posto si i ti trudnica (kako si mi to tepamo - dok sogorica ne dodje) onda moras i sebe nac u nekoj drugoj slici samo optimizam

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Yummy_mummy svaka ti čast mene si bas pogodila, trbuh mi je vec toliki, vidi se i to pravo, a cicke mi valjaju samo kad imam grudnjak, uopce mi nisu narasle, ni mrvu me ne bole, a mm je čak prokomentirao da su se smanjile, dali je to tako i zašto nemam pojma, dali zbog naglog prekida dojenja i rješavanja mlijeka sam im napravila neki sok?? Pa se sad bune protiv mene. I ovu zdjelicu s voćem bas sam maloprije i imala u rukama, papala si breskve. Kad ove moje breskve nece narast hehe.
    Eto, bas mi je drago. Ne brini kod cicki. Ako se sjecas osnovne, najzgodnije cure su uvijek usle kasno u pubertet. Tako je i kod ciceka, one prave, koje stoje ko odlikovanja se napusu tek sredinom drugog trimestra

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

jamimami posto si i ti trudnica (kako si mi to tepamo - dok sogorica ne dodje) onda moras i sebe nac u nekoj drugoj slici samo optimizam
    A gle, onda i tebi moram naci bome. Evo nas obje!
    https://www.google.co.uk/search?q=tw...%3B1500%3B1500

Ja sam ova plava

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    ja i pilates hehe
    Pa vrijeme ti je za pilates loptu, pa da vidimo tko je veci, jel tvoj stomak ili lopta

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Javljam se i ja nakon burnog vikenda. Svekrva će me dotući. Toliko sam se nazivcirala jučer da sam se tresla, a jadna me znam odgovorit, već šutim ko riba.

Adrianovamamica ne mogu vjerovati da je toliko prošlo. Nadam se da uživaš u svakom trenutku.
    Nivesa, sretno na pregledu.
    Yummy, puno pozitivnih vibri da ostaneš ljubičica

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ovo nam je zuzi, s obzirom da ona ceka dvojke, moguce trojke, stomak je znatno veci

https://www.google.co.uk/search?q=pr...2F%3B484%3B600

Eto, spremna za cucnjeve!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    A gle, onda i tebi moram naci bome. Evo nas obje!
    https://www.google.co.uk/search?q=tw...%3B1500%3B1500

Ja sam ova plava
    pogodila si me s noktima uvijek su veseli

drzim nam fige do neba i nazad ~~~~~~~~~~~

a veceras sve svoje molitve upucujem za nivesu!!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Javljam se i ja nakon burnog vikenda. Svekrva će me dotući. Toliko sam se nazivcirala jučer da sam se tresla, a jadna me znam odgovorit, već šutim ko riba.

Adrianovamamica ne mogu vjerovati da je toliko prošlo. Nadam se da uživaš u svakom trenutku.
    Nivesa, sretno na pregledu.
    Yummy, puno pozitivnih vibri da ostaneš ljubičica
    Ivekica, kad smo vec kod slicka i tvoje svekrve, saljem ti poster koji ce te oraspoloziti:

https://www.google.co.uk/search?q=de...2F%3B500%3B400

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

pogodila si me s noktima uvijek su veseli

drzim nam fige do neba i nazad ~~~~~~~~~~~

a veceras sve svoje molitve upucujem za nivesu!!
    Naravno, sve smo u mislima sa nivesom!
    Ja se bome nadam da smo ti i ja skupa trudne ko ove na slicki. Ako jesmo, bome se moramo ovako uslikati ili kakvu fotomontazu tu nakeljiti

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uf evo ipak uspjela . Pozdrav cure...evo jos jedna nova cekalica..24 dc...pokusavamo vec dugo pa nikako...nadam se da smo ovaj put uspjeli...umisljam vec simptome...24.10. trebam dobiti a nadam se da necu..svaki put novo razočaranje...

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pratim vaše priče i uvijek se razveselim kad vidim da je nekome uspjelo..nadam se da cu i ja biti jedna od tih...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Cure tnx. Molim se svim snagama . bila sam i na kamenitin vratima u nadi da me Majka Bozja cuje ... sigurna sam da ce sve bit ok... barem se tome nadam.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Merienn prvotno napisa Vidi poruku
    Pratim vaše priče i uvijek se razveselim kad vidim da je nekome uspjelo..nadam se da cu i ja biti jedna od tih...
    Dobro dosla i jos prije otisla! Taman ce te sutra mami smjeatit u ljubicice. Ako sam skuzila sutra ti je 25 dc?

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure tnx. Molim se svim snagama . bila sam i na kamenitin vratima u nadi da me Majka Bozja cuje ... sigurna sam da ce sve bit ok... barem se tome nadam.
    Nivesa pomolit cu se za tebe.za malo srce.da sve bude ok.
    I mene ceka pregled u petak.jos sam mirna i jos se nisam pocela zivcirati ali ocu.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ako je sve ok ja cu trazit neke tablete na biljnoj bazi za smirenje inace cu sa zivciranjem naskodit i sebi i bebi.

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

<br />
    Dobro dosla i jos prije otisla! Taman ce te sutra mami smjeatit u ljubicice. Ako sam skuzila sutra ti je 25 dc?<br/>
    Da...sutra 25dc...hvala na lijepoj dobrodoslici...citala sam tvoje postove i bas se razveselila tvom +. Stvarno se nadam da te sutra cekaju lijepe vijesti...eto iskreno od sveg srca...a ja sam evo zagazila vec u trideset petu godinu i jedva cekam svoju bebicu poljubiti, zagrliti, da joj dam svu ljubav svijeta...oprostite ako cvilim...vise ne znam sa kim dijeliti ovo sto prolazimo svaki ciklus...nadam se da mi ne zamjerate.. a
    baš bi voljela da smo ovaj put uspjeli...svima saljem puno puno dobrih vibri

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Uf evo ipak uspjela . Pozdrav cure...evo jos jedna nova cekalica..24 dc...pokusavamo vec dugo pa nikako...nadam se da smo ovaj put uspjeli...umisljam vec simptome...24.10. trebam dobiti a nadam se da necu..svaki put novo razočaranje...
    Merienn, ima da si trudna skupa sa mnom! Odmah ti cestitam sto si sutra u ljubicicama. Meni je 25 dc, tako da ima da skupa tiskamo!
    Btw, dobrodosla!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ako je sve ok ja cu trazit neke tablete na biljnoj bazi za smirenje inace cu sa zivciranjem naskodit i sebi i bebi.
    Draga moja, oprezna mu budi i sa biljkama. Kamilica primjerice umiruje, ali u nekim slucajevima vodi do pobacaja. AKo imas lavande slobodno si od nje caj skuhaj, za njega znam da umiruje. Isto tako normabel 2mg ne bi trebao skoditi, ja sam ga morala uzimati u 1 trimestru jer mi je jedino on smirivao mucnine i imam zdravu bebu...samo polako...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

<br />
    Dobro dosla i jos prije otisla! Taman ce te sutra mami smjeatit u ljubicice. Ako sam skuzila sutra ti je 25 dc?<br/>
    Da...sutra 25dc...hvala na lijepoj dobrodoslici...citala sam tvoje postove i bas se razveselila tvom +. Stvarno se nadam da te sutra cekaju lijepe vijesti...eto iskreno od sveg srca...a ja sam evo zagazila vec u trideset petu godinu i jedva cekam svoju bebicu poljubiti, zagrliti, da joj dam svu ljubav svijeta...oprostite ako cvilim...vise ne znam sa kim dijeliti ovo sto prolazimo svaki ciklus...nadam se da mi ne zamjerate.. a
    baš bi voljela da smo ovaj put uspjeli...svima saljem puno puno dobrih vibri
    Draga sve mi tu cvilimo ....sve kaj te muci pisi ili pitaj. Zato i jesmo tu.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Yummy mozda bi taj normabel bio najbolje rjesenje.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nakon sto sam izgubila Patrika sam sam pila xanax i mogu reci da je to poprilicno dobro zakamuflirana droga. Jer kad to pijea svejedno ti je za sve. To bi mi mozda trebalo sad ali ne bi htjela bit tako ravnodusna kao onda. Zelim se veselit svojoj bebi i svakom novom danu.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 10.10.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc +
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc

odbrojavalice:

<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
    sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14 dc
    nestrpljiva anka
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~12 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11 dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutroooooo!
    Drage moje, kava, čaj kakao , tko što voli!

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ do neba.

Merien stavila sam te na listu, dobro došla!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutroooo
    Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jutro cure...
    Jutros tost i mlijeko, zadnjih dana samo tosteve zdercam.. Ako je tko za, posluzujem i ja
    Nivesa molim se da danas čuješ to malo srceko kako snažno kuca!

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dobro jutro curke! Hvala na lijepoj dobrodošlici ...evo ja na poslu, košulja samo što ne pukne od mojih inače skromnih (raznim spužvama potpomognutih) cica, sva sam ko buhtlica jutros i stalno trčim piškiti..aaaa....valjda će me dočekati plusić još malo...pusa svima...nivesa sretno jutros...yummy_mummy pratim te u stopu...ja i ti pod ruku

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Nivesa sretno danas

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tužna sam....zašto mi postovi ne prolaze...ja pišem i pišem a ono ništa ...jel trebam nešto napraviti, što krivo radim? Nisam nikad bila član nijednog foruma pa ne znam jesam li nešto slučajno pokvarila

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Merienn dobrodošla! Sve dijelimo iste strahove i nadanja. Tu smo da jedna drugu podignemo!!

Nivesa, pomolila sam se za tvoje srceko! Nek pregled bude sa srećom!

Yummy, ima li kakvih novih simptoma?

Djevojke, moram vam se pojadat da mi se brak zbog pokušaja i promašaja raspada. Do odnosa mi ni nije, jer samo čekam O, kad dođe vještica razočaram se. Svekrva me pljuje, govori njemu sto će mu sterilna nesposobna žena. To su stare konzerve koje još žive u kamenom dobu. Ja se osjećam ko jedan veliki promašaj, iza sebe nemam nikoga da me zaštiti.

Merienn avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Merienn dobrodošla! Sve dijelimo iste strahove i nadanja. Tu smo da jedna drugu podignemo!!

Nivesa, pomolila sam se za tvoje srceko! Nek pregled bude sa srećom!

Yummy, ima li kakvih novih simptoma?

Djevojke, moram vam se pojadat da mi se brak zbog pokušaja i promašaja raspada. Do odnosa mi ni nije, jer samo čekam O, kad dođe vještica razočaram se. Svekrva me pljuje, govori njemu sto će mu sterilna nesposobna žena. To su stare konzerve koje još žive u kamenom dobu. Ja se osjećam ko jedan veliki promašaj, iza sebe nemam nikoga da me zaštiti.
    Razumijem da ti je teško...nekad imam osjećaj da neki ljudi postoje samo da bi drugima mogli napakostiti...budi jača od toga, izdigni se iznad te ograničene ''babe'', nije te dostojna, ignoriraj te njene zlobne upade i posveti se sebi, dragome, radi na poboljšavanju vašeg odnosa a nju ostavi tamo u mezozoiku da kvoca ...imam i ja jednu kvocavu pa je brzo sprašim, takvi ljudi nisu vrijedni našeg vremena ni naše pažnje...pusa

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ivekica bas mi je zao da to prolazis popricaj s tm nek on poprica sa svojom mamom, ili ju jednostavno izbjegavaj... ako te muz ne stiti i ne bori se za tebe i s tobom, onda su tu rijeci suvisne... ne znam jeste li isli na neke pretrage, ali uopce ne mora znacit da je problem u tebi... niti je u braku bitno u kome je problem. makni se od svega sto te zivcira i deprimira, opusti se i uzivaj. stres je jedan od najcescih kocnica trudnoce... znam da je tesko ali nemoj se opterecivat M i O i svime.. probaj barem 1mj tako, nemas sta izgubiti... vidit ces koliko ce ti bit ljepsi odnosi i koliko se intimnije i blize osjecas nekome kad nije sve pod prisilama...

Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

Jutro! Ivana.Sky potpisujem..Ivekica i ja sam to prolazila u 1 braku..kao jesi li sigurna da je sa tobom sve u redu a sa mijm sinom nešto ne valja..?! Haa!! Mislim daj ženo otkantaj od mene..još kada se sjetim da kad sam joj govorila da idemo na potpomognutu..postupke što prolazimo i tako..onako mi sa podsmijehom odgovorila kao " Što te oplode kao kad pozovu veterinara da oplodi kravu? " A što reći na to..A moja reakcija je bila udri se smijat i žalit te jadne neobrazovane ljude..koji nevide dalje od svoga nosa..I da nije stvar u tome u kome je problem već u tome da ste jedno drugome podrška..potpora i da se volite i poštujete..u svakom braku ima kriza,pogotovo kada se radi o takvim osjetljivim i bolnim temama..odmorite od svega..pokašajte..mj..dva..znam teško je reći,pa napravi ali pokušajte..a svekrvu..nju ignoriraj,pravi se da uopće nepostoji..netreba ti njena negativna energija..najvažnije je tvoj odnos sa m..poljubite se,zagrlite..pomazite..bez očekivanja..riješit ćete to..šaljem ti veliki zagrljaj..

Nivesa šaljem ti najbolju moguću pozitivnu energiju..

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

za Nivesino malo čudo !!!!!!!!!!!!
    a (druga)za sve vas ostale...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

za Nivesino malo kucajuće čudo !!!!!!!!!!!!sve smo uz tebe!!!bit će sve ok!!!!!!
    a (druga)za sve vas ostale...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ups...sorry na dva posta..htjela sam nešto izmjenit,nadodat....ali što je tu je

*sunshine* avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2014

Početno

nivesa, sretno !!!

kod mene opet niti ovaj mj ništa, došla m, idemo dalje, 1dc ....

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tužna sam....zašto mi postovi ne prolaze...ja pišem i pišem a ono ništa ...jel trebam nešto napraviti, što krivo radim? Nisam nikad bila član nijednog foruma pa ne znam jesam li nešto slučajno pokvarila
    Moderatori moraju odobriti prvih nekoliko postova pa molim za strpljenje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •