A i ja sam sinoc jela pekmez od sljiva
A i ja sam sinoc jela pekmez od sljiva
lista za 26.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
ženica_85~~~~~~~~~~~~~~~~~~28 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~25 dc
odbrojavalice:
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~2 dc
<Mišice> dobro došla u ljubičice!
Došla mi sad želja... jede mi se "ledeni vjetar"
Inače zove me mm pod pauzom da izađem jer mi je donio iznenadjenje, kužim klopa. Otvorim, a želudac skoči pola metra, donio mi je tortilju kaj inače obožavam, al' mi je tak zasmrdilo vrhnje kaj je preliveno da sam odmah ostala bez apetita, bilo mi je njega siromaka žao kaj je sav sretan to donio
Žalila sam se neki dan da nemam simptoma?![]()
Yummy_mummy nisam ga puno ni pojela, tek toliko jer se meni kao i Stork okreće želudac, al meni skoro na sve. Želje za jelom mjenjaju mi se doslovno u sekundi, gladna sam, neznam sta bi, nakraju nest promrljavim. Mučnine su mi počele rasti, i sad ih osjecam onak... Sad kad si spomenula željezo, dobila sam heferol za pit i kad ga popijem kao da mi dovoljno iziritira želudac.. Srećom pa ga pijem jednom na dan, prošli put sam pila ferum i folacin dvaput na dan. Sama pomisao da cu pit željezo do kraja trudnoće je dovoljna da mi okrene želudac. Jos niti jednom nisam povraćala. A osjecam se dosta mlitavo, poslano, u 21h sam vec u krevetu obično, a od 20h corim na kauču..
draga AM, ja sam ti doktorirala na mucninama. Nije ni cudo da ti je muka kad uzimas zeljezo. Ono ih inace pogorsava jer je tesko za zeludac. Probaj uzeti floradix. To je jedino eljezo koje uopce ne opterecuje zeludac. Isto tako ce ti biti lakse ako ti zeludac nije potpuno razan. Banane su super rijesenje, jer nemaju neki katastrofa okus i zasitne su, orasasti plodovi isto pomazu, kuhana riza sa malo vegete (znam da je vegeta nezdrava, ali daje dovoljno okusa da riza bude probavljiva), kuhane pilece boce, juhica od mrkve, cokolino, griz na mlijeku sa malo cimeta po vrhu (cejlonski cimet treba biti jer cassia djeluje abortivno)
Dobro je mazati magnezijevo ulje po trbuhu, mojoj prijateljici je puuuno pomoglo...
Jutro! Evo kavica od mene!
Jutros dodem na posao i jedan gospodin koji nam vozi robu me pita -jesi ti t??- skoro sam se srusila u nesvjest! Rekoh ne zasto pitas? Veli on meni pa nekako su ti cice nabrekle! Hahaha skoro sam umrla od smjeha! I srama! Kak je on to skuzio preko veste?? Muski...znaci prati ih! Haha odma sam si pomislila daj Boze da je u pravu!
Mene je šogi 3-4 dana nakon O pitao jesam li T jer nekako sam sretna kao kad sam bila T! Sad zna samo mm, niti jednoj frendici ni mami ni sestri, nikome nisam rekla, bar do 1. UZV (15.10.), strah me i stalno mi se vrzmaju gluposti po glavi.
Stork biti će sve super, mora biti.
Curke woooow koje plodno odbrojavanje, cestitam vam od srca
Stork nadam se da je tvoje buduce
Ja nisam nikad imala svoje odbrojavanje, a bila mi je zelja, medjutim ispunila se ona najveca i najljepsa pa uzivam svejedno. Danas smo 31+5, mama i tata su svojoj mrvici kupili skoro pa sve pa je odmah lakse. Zelim da se sve redom jednako veselite kao i mi. Sreca ce vjerovatno biti i jaca i veca kad se upoznamo sa nasim deckicem. Do tad vas pratim i navijam![]()
lista za 27.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
ženica_85~~~~~~~~~~~~~~~~~~29 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~26 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~3 dc
ivana. sky dobro došla u ljubičice!
Ljubilice lijepo te je vidjeti.
Svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jooj MAMI i ja sam tak mislila nakon testa, a sad svakim danom sve više tonem jer me cice ne bole, nego tu i tam piknu, a zadnji put su mi one bile najbolji pokazatelj da nekaj ne štimaMislila sam vadit betu, al tak i tak opet moram čekat uzv pa mi to niš ne znači... Još 2 i pol tj agonije...
ljubilice, lijepo da nas posjetiš tu i tamo i izvijestiš! već 31.tjedan! A kao da sam te jučer sanjala da si trudna - sjećaš se? Bilo je to daaavno, dok si još tu s nama na odbrojavanju bila...Ah, koji sam ja starosjedioc. već sam na odbrojavanju skoro 2 godine! Koma!
Uglavnom, ja pametnica počela ovaj mjesec mjeriti temp, što mi je dalo dodatnog razloga za cijelodnevno guglanje i pregledavanje grafova - čitaj ludila!Mislim da ću izludjeti i koliko god svaki mjesec tvrdim - to je to, nema više proučavanja simptoma, guglanja i čitanja svih mogućih foruma, stranih i domaćih, ja opet po svom!
No, uskoro krećemo na MPO, pa se nadam da ću se konačno pomaknuti s ove startne pozicije na kojoj sam zapela.
Nivesa, sretno! Mogu misliti kako ti je i kako si ti tek sad luda! hahahaha!!! Držim fige da se ovomjesečno ludilo isplati!
Posljednje uređivanje od kudri : 27.09.2014. at 12:21
Stork koliko je žena imalo super trudnoću da ih sisr nisu bolile, nemoj negativno razmišljat iako je teško poslije svega biti pozitivan i bez imalo straha.
Meni su sise samo malo narasle, bile napete svega par tjedana al ne na pocetku. I temp mi je bila ispod 37 (ima fefe ispod u potpisu). Znaci od simptoma nista
Hvala ljubilica, to mi je netko rekwo neki dan za tvoj graf. Meni je svaki dan BT 36,7 ili 36,8. A cice su me boljele od O do testa i to samo nekako malo sa strane. Sada ni to i nekak su ispuhane. Ak ni ovaj put ne uspije, 3. put za redom, ja odustajem!
Ovo mi je pms do bola. Cice me bole da cu popi.... Na svaki korak i pokret. Grudnjak mi smeta za poludit. Ne znam kam bi s njima dok se legnem. Najvise me bole uz rub onak uz zicu od grudnjaka. Danas opet iscjedak tolko da sam bila sigurna da sam dobila....
Posljednje uređivanje od nivesa : 27.09.2014. at 16:56
Kod mene isto, inače spavam na leđima, ali sad uopće ne mogu zamisliti neku drugu pozu :/
Netko je spominjao prozirni ljepljivi iscjedak, kao za vrijeme ovulacije, imam ga i ja jutros, a i BT mi je povišena još od ovulacije, ali kod mene uvijek tako skroz do M, tako da neću previše očekivati, trebala bi dobiti do utorka.
Pusa svim curama i lijepi vikend svima!![]()
Zenica ja sam ga spominjala...ni ja necu nis ocekivat osim m.
kažu cure da je taj iscjedak često u trudnoći. a ja mogu samo reći da sam imala puuno puta taj obilan iscjedak...baš onako, osjetim da iscuri i mislim da sam dobila, kad ono - iscjedak. imala sam i žuti iscjedak, tzv. sunčani. evo, i sad ga imam. imala sam i peckanje u grudima i metalni okus i mučnine i izraženi njuh.
ne cure, ne pokušavam vam obeshrabriti, samo tvrdim da su simptomi pms i trudnoće jaaako slični i priznam, nije teško predati se tim simptomima i nadi.
i eto, držim fige istovremeno da vaši simptomi ovaj puta znači nešto suprotno od pmsa.
eto, vjerujte, ali što se mene tiče, ti simptomi nek idu v rit! jedini pravi pokazatelj je meni beta!
Posljednje uređivanje od kudri : 27.09.2014. at 18:55
Istina kudri. Sve se to nas mozak igra sa nama.
Dobro vam nedjeljno jutro!
Svima
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mene jutros (•)(•) boljele nakon buđenja pa sam malo manje u horor modu u odnosu na jučer![]()
Čitam vas redovito i baš uživam vas čitat kako ste vesele i jedna drugu bodrite!nadam se da ćete sve uskoro postat trbušaste,a trudnicama želim da sve bude školski!![]()
Stork stalno mislim na tebe! Samo nek one bole!![]()
A ti Nivesa , šta ima kod tebe ? nema M?
Kad ju očekuješ? tj. neočekuješ!!
Poz lh sam imala 10.9.
nivesa, pa dosta je dana prošlo od ovulacije...a da ti ipak piš piš![]()
Posljednje uređivanje od kudri : 28.09.2014. at 19:01
Posljednje uređivanje od nivesa : 28.09.2014. at 20:27
Tj od pozitivne lh? Mislim ak je 10 bila poz kolko dana nakon toga bi ja trebala dobit? Znam da obicno svi kazu 15 dana nakon O . Ali koliko je najduze? Znate mozda?
Mislim da lutealna moze biti do 16/17 dana.
Fertility friend predlaze test 18-i dan od ovulacije.
Ja sam uglavnom dobijala nakon dva tjedna, ali kako starim razmak se prvo smanjivao pa produžavao.
Prije dva mjeseca sam dobila menzes mjesec dana nakon ovulacije i to izazvan Proverom.
Ali ja sam starija pa ne znam koliko ti ovo moje iskustvo može koristiti.
Mislim da je vrijeme za test, da.
Uh....iako ona aplikacija na mobu moj kalendar kaze da bi tek 2.10 trebala dobit
Da . Nekad pogodi nekad ne. Mozda ga sutra kupim ak ne stigne m...al kakve srece imam kad ga napravim za pol sata cu dobit
I da jos uvijek imam onaj bjelkasti kremasti lagano rastezljiv iscjedak
žužy niš nam se ne javljaš... jesu li pingvinčići u gnijezdu?
lista za 28.09.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
ženica_85~~~~~~~~~~~~~~~~~~30 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc