Aaaaaaaaaaaa nivesa,
Čestitam od sveg srca!
Nivesa nisi nam napisala kako je muž reagirao na radosnu vjest??!!
A ja prijavljujem spoting, nažalost!!!
Siskica zao mi je zbog spotinga...
A muz hahaha nacin na koji sam mu rekla je bio smjeh! Dosla sam s posla i otisla odmah u kupaonu nije ni skuzio nista... onda sam sisla u boravak i rekla mu da bi ja pila kavicu s njim![]()
rekla sam mu mora ti nekaj reci hoces sad ili ujutro? hahah zbunjeno me pogledao i veli pa reci!! A jucer mu je bio imendan i nis mu nisam kupila nego sam mu na laptop stavila test i rekla SRETAN IMENDAN!! hahahsretan je i on naravno! Vec racuna kad je termin i veli da bi mogla bit curica jer su kod nas u familiji sami decki i kod mojih i kod njegovih...osim njegove kceri iz prvog braka naravno.
Zvala sam ginica rekao je da iduci tj dodem k njemu jer je jos rano za uzv . I da se ne bojim jer ce sve bit uredu! Od straha se nisam sjetila pitat za betu1 Ma ni necu jer ak je tak kasno navecer odmah potamnio onda je valjda sve ok!
Nivesa, jel te sad ceka pikanje heparinom? Trebas kod hematologa? Jel se dobro sjecam da je o tome bilo rijeci ili sam nesto jako pobrkala?
Bubekica da to me ceka...ici cu i hematologu iduci tj jer mi je hem isto u Vinogradskoj pa cu odmah sve rjesit! Ginekolog i hematolog kod kojega sam prije isla su mi nasli ovog hematologa tak da njih dvoje mogu suradivat s obzirom na ishod zadnje t.
Posljednje uređivanje od nivesa : 30.09.2014. at 11:38
Nivesa toooooooooooooooooooooo carice!
Zelim ti ugodnu i skolsku trudnocu do kraja!
Dragaaaaa!!! Čestitam!!! Predivna vijest!!!
Sad još da nas žužy razveselio za par dana!!!!
aaaaa Nivesaaa! Bravoooo!!!! Sad će se kompletno odbrojavanje preseliti u rane trudnoće.... Joj baš mi je jako drago, retrogradno sam čitala tvoju priču, zaslužila si svu sreću na svijetu!
Cestitke Nivesa...jeeeiiiiii...kako dobro..pa ovo je stvarno ludilooooo.....od srca svu srecu ti zelim..jeeew....neka i dalje se ovako nastavi..jesen je plodnaaaaa...zuzy cekamo tee..
Bila na pregledui doktor s obziroma na cijelu našu priču preporuča laparoskopiju
.
Dobra je stvar ciste više (tj. trenutno) nema, jajnici čisti, međutim dok je uzimao papu mi je rekao da imam polip na cerviksu ( zbunjeno pitala jel to od poroda , rekao da nije) ..
Uh....nadam se da ce ti to pomoci. Mozda vas taj polip zeza...
Draga nivesa, eto ja vec racunam za tebe. Ako me matematika sluzi, danas ulazis u 6. tjedan trudnoce. Kopirala sam sto se trenutno dogadja sa tvojom bebom:
U ovom, za razvoj bebe veoma značajnom tjednu, “začeci" kralježnice i glave postaju vidljivi. Mogu se već prepoznati ruke i noge, kao i oči koje su sada smještene na bočnim stranama glave. Razvijaju se nos, usta i uši.
Sićušno srce je već počelo kucati (sa oko 150 otkucaja u minuti – skoro duplo brže od vašeg pulsa). Beba sada ima vlastiti krvožilni sustav kroz koji cirkulira krv. Razvijaju se crijeva, a formira se i hipofiza kao i ostatak mozga, mišića i kostiju.
S obzirom da su unutrašnji organi i udovi u početnoj fazi svoga razvoja, embrio je vrlo osjetljiv na razne lijekove, viruse i bakterije koji kroz posteljicu mogu stići do njega.
Beba je sada dugačka oko 6 mm.
![]()
![]()
nivesa cestitaaaam!!!!!!!! uljepsala si, osim ovog odbrojavanja, i meni osobno ovaj dan i mjesec, cestitam ti od srca, neka bude mirna T i jos mirnija bebuska kad dodje![]()
Dobro jutro žene! Javila sam se na upoznavanju početkom godine,no tad sam bila u nekoj čudnoj fazi, pa nisam imala snage javit se i na odbrojavanje.
long story short, trudimo se cca 37 mjeseci za našu prvu bebicu i eto htjela bih vam se pridružiti ovdje da se s vama dalje nadam
Čestitke novoj trudnici, svima ostalima veliki pozdrav!
![]()
lista za 01.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc +
ženica_85~~~~~~~~~~~~~~~~~~33 dc
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~7 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~5 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~3 dc
Dobro jutro!
Kava je naravno već skuhana.
Curke ima li kakvih simptoma, super nam je krenulo, neka se tako nastavi!
Ajme Yummy! Pa sad je tocno 5 tj... posto sam ja nestrpljiva i necu moc cekat iduci tj za uzv danas cu se probat progurat kod ginekologa preko reda...nadam se sa ce me primit!
Supeeeer Nivesa! Čestitam!
Otvaraj novo odbrojavanje!
Posljednje uređivanje od krojachica : 01.10.2014. at 09:31
Dvostruko odbrojavanje!!! Ili čak i trostruko kad nam se žužy javi![]()
dosla vjestica!!! ja super sretnakrecemo s klomifenima pa aih, nadam se da ce upalit... kontam da to znaci da me se mice sa liste tako da vas pozdravljam i zelim vam svima puuuuno srece!! naravno da cu vas pratit ~~~~~
![]()
O krojachice,pa tebe nisam dugo vidla,kako si?
Curke,nemre žužy otvoriti svoje odbr. ako zatrudni iz postupka,zato ga nije ni ljubilica imala..
nivesa,za srčeko je rano ali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vidite mrvušku tamo gdje treba biti!
storkica,kak si nam ti ?
Mamba,dobro nam došla! Imaš i ti "staž"...![]()
Napiši koji ti je dan ciklusa i naša MAMI te uvrsti na listu.
hvala
odmah cu iskoristiti pa pitati par pitanjca iako su van ove teme: posto pijem tablete za stitnjacu ujutro cim se probudim, pa pola h ne smijem nista jest, pa jedem i popijem 1. metformin, onda 2.metformin uz rucak, 3. uz veceru... u koje vrijeme izmedju svega toga je najbolje da popijem klomifen (dobila sam 10 tableta od 50mg, ali ne pise na doktorovom papiru da pijem 2x1, znaci li to onda da sad taj prvi ciklus pijem samo 1 tabletu dnevno, jel to normalno da se pije 1, il je on zaboravio napisat 2x1)? koji dan se ide na prvi uzv? (taman sam 7.10. narucena kod dr. na kliniku (kad mi je 7.d.c.) odnijet svu papirologiju i dogovorit kako i sta pa vjerujem da ce mi i on reci, ali ginekologinja mi je rekla da odem cim mi M zavrsi, a to je 5.d.c. ... ima li sto smisla?)
ivana,odg sam ti na pp da tu ne kršimo pravila.
nivesa,probaj ne brinuti,sigurno je sve ok
Javi novosti!
POzdrav, eto, upravo idem vanka, pa se javljam na kratko. Nekako mi se cini da ce ovo odbrojavanje biti rostruko, barem se nadam. Cekam zuzine rezultate...jesu li se smrzlici prilijepili...pitanje je sad...
Ivana-sky, drago mi je radi tvoje "krmace" jer se nadam da ce nam se ciklusi poklopiti kao sto nam se poklapaju sastanci sa lijecnicima, pa da bumo nas dve skupa odbrojavale...
to isto zelim i ostalima...vrime je da oborimo rekord i otvorimo peterostruko-sesterostruko odbrojavanje!!!!!!!!!!!!!!Juhuuuu!!!!!! Baby boom!
S obzirom da žužy nemre s nama odbrojavati na ovom pdf-u, predlažem da joj uz naše otvorimo ipak ovdje počasno bez broja kad već ima starosjedilački staž![]()
Ja se slazem! Prepustam joj svoje! A moze natpis promjenit nekak tak da nju spomenemo. Ipak bi to bilo fer.
Stork kak si se uspjela smirit?? Ja sve kopam po netu iako se ok osjecam bez nekih vecih poteskoca. Nadam se da je to znak da je sve ok.
Uff pisem al neprikazuju poruke zastp??ugl.pratim vas i citam jako dugo i dosad jos nisam sudjelovala u nijednom forumu..vjesticu tribam dobit
Za dva dana al se nadam da nece..inace radila sam test ima tri dana i negativan je.jel sam ga rano radila?
Jao stvarno nez..ja to pratim preko moj kalendar a on kaze da sam o 19.9.
Sara, dobrodosla na forum. Samo se opusti, moguce da si test radila prerano. Iz mog iskustva (3 biokemijske trudnoce) mogu ti reci da radis test nakon sto ti vjestica kasni barem tjedan dana. Ja sam imala nekoliko pozitivnih testova i onda izgubila trudnoce, sto je jako cesto kod ranih trudnoca. Tako da je bolje test raditi kasnije. Moguce je da si trudna, ali jos se ne vidi na testu. Ali cak i tako rana trudnoca jos nista ne znaci. Eto, to je moj savijet da sacuvas zivce.
Zuzi, moram ti reci da mi je tvoja situacija napeta jako. Jednom sam jezikom polizala zamrzivac i jezik mi se zalijepio bome, opako. Bilo je to ruzno iskustvo, ali nadasve poucno. Od tada znam da se smrznute tvari jaaako dobro prilijepljuju za toplu sluznicu. Nadam se da tvoji smrzlici slijede tu logiku. Sa nestrpljenjem ocekujem da nam javis imas li kakvih simptoma i kad ce ti vec izostati ta menga pa da slozimo ovdje zurku na forumu tebi u cast xoxo
Mene su cure naucile da se test radi 18 dpo. I sad sam ga tako napravila. I to navecer u 22 sata. Ali isto kao i Yummy ti preporucujem da se strpis jos par dana.
lista za 02.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc +
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc +
ženica_85~~~~~~~~~~~~~~~~~~34 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~8 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
Dobro jutro!
Po običaju kuham kavu.
Ljubičice ima li kakvih simptoma, planira li tko piškiti testić?
Ajme meni je ovaj mjesec tako dugi.
Moja curka dobila kozice.
...čekajte...nema me dva dana i svašta nešto ima tu????
prvo moram sve ispočetka pročitat....
ivana sky-i ja se osjećam ko ti tamo na onom drugom forumu,ali cure su jako drage i naravno da smo tu za sve,kao i na ovom forumu...kao početnik naravno da se osjećaš izgubljenom i ko tuka(barem ja)ali ubrzo pohvataš termine,riječi...dovoljno da saznaš ono što te najviše zanima...
(npr.ja,svaki put kad mi se nešto novo dogodi,ja jovo nanovo,cijeli forum ispočetka prevrnem...
žužy draga-vibre samo one napozitivnije za tvoje mrve!!!!!!!!!
a sad ono najvažnije-NIVESA -ČESTITAM!!!!!!!!!!!
ZASLUŽILA SI NAKON SVEGA...i neka dalje bude sve onako dosadno po školski!!!!!!!(p.s.rasplakala si me s pričom o tome kako si objavila mm sretnu vijest)!!!!
ostalim curama želim puno dobrih vibri i pozitivnih misli,i nadam se da ćete nastaviti ovaj plodan niz!!!
novim curama -dobrodošlica!!!
Nakon prve godine pokušavanja još sam bila puna entuzijazma, ali kako vrijeme ide tako ga je sve manje, ali srećom drži nas glavni cilj pa idemo samo naprijed.
mm mi je veliki oslonac, uvijek me diže dok počnem kopniti.
Najgore je to što je s nama -sve u redu- po nalazima, a vidimo da ipak nešto ne štima. Još se nisam upustila u MPO vode, ali mislim da nam je to sljedeći korak.
Bila sam na klomifenima, folikulometrijama, sa ciljanim odnosima, ali ništa nije urodilo plodom, vještica uvijek dođe, a testovi su uvijek negativni.
Dogovaram privat AIH za prosinac, pa cemo vidjeti dali moramo još dalje ili će nam to biti dovoljno.
Nisam vas još sve zapamtila po nickovima, potrudit ću se da vas popratim da se lakše uključim u daljne razgovore![]()
e bas to... prava tukaneka mi ostanemo tuke sto duze i ne saznamo nista vise od ovoga (iz razloga sto nam nece trebat!)
nivesa ne zovi vraga!!! neces ih dobiti sad, bjezi od svih ljudi koji su moguca zaraza u bilokojem smislu![]()
Posljednje uređivanje od ivana.sky : 02.10.2014. at 11:15
Hahahah ma ak ih tolike god nisam necu valjda ni sad. Al dobro da znam da su krenule da se ipak pripazim
Drage moje, prije svega da vas pozdravim i pozelim svima +.
Ja sam posljednjih 15 dana imala svakakvih simptoma, od mucnina, glavobolje, razdrazljivosti, a evo sad i bolne grudi. Buduci da imam PCOS, i ciklusi mi variraju, nisam znala kad da uradim test. Posljednju M sam imala 4.9. A jutros sam radila test jer sam bila radoznala i nestrpljiva i bio je negativan. Da li sam prerano uradila? Trebam li ponoviti za nekih 7 dana?
Hvala vam unaprijed drage moje, ljubim vas sve. Prava ste podrska![]()
Dobrodosla!
Najsigurnije bi bilo da test napravis kad bude kasnila racunajuci po najduzem ciklusu.
~~~~~~~~~~ za plusic!