-
Dobro jutro! Sve vas pozdravljam i saljem vam velike puse!
AdrianovaMamice, pridruzujem se uz tost i uz njega dodajem dzem od djumbira. Slobodno se posluzi ti kao i ostale ovdje.
Moji simptomi su isti kao i proslih tjedan i pol, ogromne, bolne cice (cak i strije posljednjih par dana se pojavile), tvrd trbuh, ujutro proljev, navecer zatvor, prdci koji mogu ubiti veceg slona, promijenjivo raspolozenje (uglavnom razdrazljivost) naleti mucnine, puno sekreta iz nosa (a nisam prehladjena), tu i tamo probadanje u trbuhu, umor (kao da me upikla cc muha)
Nivesa, zelim ti puuuuno srece danas!
Ivekica, citam tvoju pricu i odmah imam neki tezak osjecaj u zelucu. Mislim da tvoj muz nije postavio prioritete u vasem braku. Vas brak bi trebao biti prioritet, a ne njegova majka. Ako se radi nje osjecas lose, on bi trebao rjesavati problem sa njom. Tako se ponasaju muskarci! Ne znam sto bih ti rekla, ali sve smo uz tebe xx. Imam situaciju slicnu tvojoj i uvjerena sam da bi mi brak propao da nemam muza koji je odlucio dovesti svoju obitelj u red. Istina je da mu to nije poslo za rukom, ali, na poslijetku njegova obitelj jesmo on, kcer i ja. Ostali ljudi su, naravno dobrodosli u tu obitelj ukoliko se kulturno i pristojno ponasaju. Mislim da bi bilo dobro da odete nekom bracnom savjetniku ili cak sveceniku. Nama je svecenik jako pomogao sa nasim problemima. Rekao je mom muzu da smo kcer i ja prioritet za njega i da je normalno da djeca napuste roditelje. Cak je i tekst procitao da ce muskarac napustiti oca i majku da prione uz svoju zenu i da ce oni tada biti jedno tijelo. Ti i muz ne mozete biti jedno dok on pupkovinu ne presijece.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma