Stranica 21 od 28 PrviPrvi ... 111920212223 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1354

Tema: Odbrojavanje 8,9,10,11/14 ... by AdrianovaMamica, PileMalo, Maminaljubav i MazaMala

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!

Kava, čaj, kakao, friško skuhano, poslužite se !

Ispričavam se zbog liste jučer, nisam nikako stigla do foruma.

Nivesa super beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tnx mami 2 .nadam se najboljem jer za ono drugo mislim da necu izdrzat.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da bar mogu prespavat do sutra !!!!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

bok cure, već dulje vas škicam, ali tek sam se sada odlučila prijaviti
    i družiti se.
    inače imam 34 (za koji dan) godine, klinku od 7,5 i već dulje vrijeme pokušavamo dobiti seku ili bracu
    nadam se da će nam u vašem društvu to poći za rukom.

mogu li se prijaviti na listu? danas mi je 10 dan ciklusa

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

nivesa draga moja-nemoj da te okupiraju tužne i negativne misli.znam da je teško sad to govorit,ali samo pozitiva,i vjerujem da će sve bit dobro sutra,ne 100%,nego 101%!!!!!!!
    ...iz nažalost vlastitog iskustva znam da sam ja čekala do 8 tt,zajedno sa mojom dr,nije se vidjelo srce,odluka je pala na kiretažu,jer se i gv .smanjivala i to je bio razlog što i dalje nisam čekala da se možda desi čudo...i još jednom u 9 tt na utz"ono možda ipak dogodi se čudo"...ali...
    ..od prestanka simptoma,kad već pitaš-jedino mi grudi više nisu bile napuhane,drugo je sve postojalo,u manjem obliku naravno,ali to je vjerujem zbog šoka)..
    ali..draga moja-kod tebe će sve biti
    ne se nervirati...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tnx bubica.cak se ni ne nerviram nego sam jako tuzna. Samo bi plakala. Al tak mi je od pocetka. Sad jos gore. Samo molim Boga da mu da snage da naraste sto vise i sto veci! Da sutra beta bude do neba! A u pon srce da kuca junacki!! Najrade bi se pristekala na uzv i cekala tak do besvjesti!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Samo me sarafi po trbuhu valjda od svega toga. Kad si malo bolje razmislim najrade ni nebi isla na uzv u pon nego tek za 2 tj. Onda bi znali na cemu smo.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A simptome koje sam imala prije imam i sad . Tak da....ujutro mi je bilo jako zlo danas. Cak dok sam psa setala mislila da cu bljuvat. Mozda mozak utjece na sve.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bubica nadam se da ce ti prirodnjak upalit...ak ne onda iduca stim.....

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ma jaka si ti žena!!!!!!!!zaokupi se drugim lijepim stvarima..jednim predivnim buketom za sve nas
    narast će ta tvoja mrva vidjet ćeš!!!!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

hvala...ne vidim razloga zašto ne bi...mislim,ne koristim nikakve lijekove..ono dođem na fm,2-3 puta,štoperica(kao da idem na AIH jelte)...i sve ostalo kako spada...
    a onda naravno slijedi stim.onaj drugi mj.pod obavezno!!!
    (vidiš ja još uvijek u onom tonu unaprijed-imam plan b+c)
    Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Bubica nadam se da ce ti prirodnjak upalit...ak ne onda iduca stim.....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nivesa, podrzavam ideju da na uzv ides tek za 2 tjedna..

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku

ma jaka si ti žena!!!!!!!!zaokupi se drugim lijepim stvarima..jednim predivnim buketom za sve nas
    narast će ta tvoja mrva vidjet ćeš!!!!
    Mora! Nek raste do beavjeati tak da nemrem ni disat od trbusine.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hvala...ne vidim razloga zašto ne bi...mislim,ne koristim nikakve lijekove..ono dođem na fm,2-3 puta,štoperica(kao da idem na AIH jelte)...i sve ostalo kako spada...
    a onda naravno slijedi stim.onaj drugi mj.pod obavezno!!!
    (vidiš ja još uvijek u onom tonu unaprijed-imam plan b+c)
    Sigurna sam u to! Definitivno je red na tebe!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutro cure.opet sam krmila
    Krenuli su turbo ludi snovi.ovakvih nema ni u akcijskim filmovima
    Posljednje uređivanje od zadarmamica : 16.10.2014. at 12:26

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Zadarmamica počeli su problemi iskoristi nesanicu za čitanje ili učenje jezika. Jedna je prijateljica čuvala trudnoću i naučila talijanski.

Mene užasno bole grudi, nisu me prije nikad tako. Je li moguće da par dana od oplodnje imam simptome?!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure.opet sam krmila
    Krenuli su turbo ludi snovi.ovakvih nema ni u akcijskim filmovima
    Ja sam i prije jucerasnjeg dana stalno sanjala gluposti...od toga da mi je svekrva ubila psa do toga da su mi ispali zubi pa da sam sva krvava trcala s posla doma. Ma uzas. To su hormoni u kombinaciji sa strahom.. malo zivci i eto ti svasta u glavi po noci.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bok svima,

Mene su s jednog drugog topica ''regrutirale'' nivesa i kris, nakon što su se moj blijedo pozitivan test i niska beta, ispostavili kao biokemijska trudnoća. A jučer nakon 5 dana kašnjenja sam i prokrvarila, tako da je moj prvi pokušaj završio i brže nego je počeo (long story short)
    Ne znam koliko će to krvarenje trajati, ali čeka me ultrazvuk nakon toga...

S obzirom da se cjela ova situacija zalomila tako da smo muž i ja rekli kako bi se mogli prestati paziti, nisam ni pomislila da bi se baš odmah iz prve moglo dogoditi, a još manje sam očekivala ovako nešto...

Sad si stalno mislim kako sam trebala biti strpljivija i čekati malo duže kašnjenje...ovako je svaki dan trajao vječno a bilo je i suza jučer kada je pala beta...Ali kako cijeli život imam ciklus točan ko' sat, kada 29.dan nije došla ja sam znala da nešto ne štima...

Zanimaju me vaša iskustva, i da li bi trebala prije drugog pokušaja napraviti još kakve dodatne pretrage, kao neke bitne hormone tipa progesteron, ili antitijela..? Iskreno, naklapam, zato mi i trebaju vaša iskustva.
    (imam 28 god, anatomski sve štima, endokrinološki također, svi brisevi od prije 2mj čisti i uredni, mužu očito plivaju)

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima,

Mene su s jednog drugog topica ''regrutirale'' nivesa i kris, nakon što su se moj blijedo pozitivan test i niska beta, ispostavili kao biokemijska trudnoća. A jučer nakon 5 dana kašnjenja sam i prokrvarila, tako da je moj prvi pokušaj završio i brže nego je počeo (long story short)

S obzirom da se cjela ova situacija zalomila tako da smo muž i ja rekli kako bi se mogli prestati paziti, nisam ni pomislila da bi se baš odmah iz prve moglo dogoditi, a još manje sam očekivala ovako nešto...

Sad si stalno mislim kako sam trebala biti strpljivija i čekati malo duže kašnjenje...ovako je svaki dan trajao vječno a bilo je i suza jučer kada je pala beta...Ali kako cijeli život imam ciklus točan ko' sat, kada 29.dan nije došla ja sam znala da nešto ne štima...

Zanimaju me vaša iskustva, i da li bi trebala prije drugog pokušaja napraviti još kakve dodatne pretrage, kao neke bitne hormone tipa progesteron, ili antitijela..? Iskreno, naklapam, zato mi i trebaju vaša iskustva.
    (imam 28 god, anatomski sve štima, endokrinološki također, svi brisevi od prije 2mj čisti i uredni, mužu očito plivaju)
    Ja sam prosli mj imala biokemijsku i ovaj mj ostala trudna.to mi je druga biokemijska u godinu dana.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bok Lady B. zelim ti dobrodoslicu ovdje i da sto prije odes na trudnicki forum...Jos jednom ..zao mi je zbog cjele tvoje situacije..
    Mislim da ti je rano za pretres hormona radi jedne biokemijske. Puno cura nakon biokem. ostvari uspjesnu t vec sljedeci ciklus...Imas zadarmamicu za primjer...
    Mislim da ce ti cure brzo odgovoriti na tvoja pitanaj.
    I samo da znas ovdje nema glupih pitanja..pitaj sta god ti padne na pamet Ja ih redovito resetam sa svacime hahaha
    tu smo jedna za drugu jer je lakse kroz to sve prolazit sa nekim tko te razumije 100 % i ne osuduje.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Bok Lady B. zelim ti dobrodoslicu ovdje i da sto prije odes na trudnicki forum...Jos jednom ..zao mi je zbog cjele tvoje situacije..
    Mislim da ti je rano za pretres hormona radi jedne biokemijske. Puno cura nakon biokem. ostvari uspjesnu t vec sljedeci ciklus...Imas zadarmamicu za primjer...
    Mislim da ce ti cure brzo odgovoriti na tvoja pitanaj.
    I samo da znas ovdje nema glupih pitanja..pitaj sta god ti padne na pamet Ja ih redovito resetam sa svacime hahaha
    tu smo jedna za drugu jer je lakse kroz to sve prolazit sa nekim tko te razumije 100 % i ne osuduje.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prosli mj imala biokemijsku i ovaj mj ostala trudna.to mi je druga biokemijska u godinu dana.
    Cestitam na trudnoci i nadam se da ce sve ici glatko
    Naravno da me strah od ponavljanja opet ali naravno da me to nece sprijeciti ako nakon ultrazvuka doktorica kaze da mozemo pokusti..
    Moram priznati da me ovo malo spustilo sa ruzicastog oblaka ali eto, vidim sada da se dogada cesto..

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima,

Draga LadyB, totalano te razumijem. Ja sam imala prije moje kceri jednu biokemijsku trudnocu i odmah slijedeci mjesec zatrudnila sam njom. Ove godine sam opet pokusala zatrudniti i ostala sam trudna 3x i prokrvarila. Ciklus je i meni tocan ko sat, svakih 28 dana. Dijagnosticirana mi je superplodnost koja bas i nije tako super kao sto zvuci. Drugim rijecima moje tijelo zeli ostati trudno pod svaku cijenu. Radi toga moja maternica daje priliku svakom embriju. Posto je vecina embrija lose kvalitete ( to je razlog zasto ce vecini zena trebati oko godinu dana da zatrudne, jer ce tijelo odmah odbaciti slab embrij), moja ce maternica dati priliku svakom, sto znaci da cu svaki put kad pokusam ostati trudna- to je lijepa vijest, no, posto svaki embrj nije jak-to je losa vijest. Trenutno uzimam 1 mg folne kiseline sto je 250% dnevne preporucene doze i nadamo se jakom embricu. To je moja prica eto. Nemoj gubiti nadu, samo nastavi raditi na bebi. Doci ce ona i prije nego se nadas, xoxo

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav curke, prije nego sto sam se javila svima, morala sam se javiti ladyb, sad vas sve ostale pozdravljam i nadam se da ste dobro. Imam pitanje za vas iskusne. Usred noci, kad sam se pomaknula, probudila me ostra bol u trbuhu, taman na mjestu gdje je rub gaca. To je bila bol, kao da me je netko piknuo nozem. Trajala je nekoliko sekundi i prestala. Nakon toga sam osjetila lagane kontrakcije u podrucju zdijelice, sto nije previse cudno jer ih imam tu i tamo. KOntrakcije su trajale kojih 5 minuta. Nisam uzela nista protiv bolova, prestale su same od sebe. Isla sam provjeriti u wc, da li imam nekakav iscijedak ili krvarenje, no nije toga bilo. Da li je ijedna od vas imala takvo iskustvo i da li znate o cemu je rijec?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Yummy mene je tak pikalo i stezalo ovaj mj kad san ostala t.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Dobro nivesa, vidjet cemo imam li pikacua u stomaku

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

neka bude mali pika pika

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Draga LadyB, totalano te razumijem. Ja sam imala prije moje kceri jednu biokemijsku trudnocu i odmah slijedeci mjesec zatrudnila sam njom. Ove godine sam opet pokusala zatrudniti i ostala sam trudna 3x i prokrvarila. Ciklus je i meni tocan ko sat, svakih 28 dana. Dijagnosticirana mi je superplodnost koja bas i nije tako super kao sto zvuci. Drugim rijecima moje tijelo zeli ostati trudno pod svaku cijenu. Radi toga moja maternica daje priliku svakom embriju. Posto je vecina embrija lose kvalitete ( to je razlog zasto ce vecini zena trebati oko godinu dana da zatrudne, jer ce tijelo odmah odbaciti slab embrij), moja ce maternica dati priliku svakom, sto znaci da cu svaki put kad pokusam ostati trudna- to je lijepa vijest, no, posto svaki embrj nije jak-to je losa vijest. Trenutno uzimam 1 mg folne kiseline sto je 250% dnevne preporucene doze i nadamo se jakom embricu. To je moja prica eto. Nemoj gubiti nadu, samo nastavi raditi na bebi. Doci ce ona i prije nego se nadas, xoxo
    Hvala ti sto si podijelia svoju pricu, znam da je svaka individualna ali pomaze znati sto je sve moguce..

Ja sam trenutno u stanju mirovanja jer ovo krvarenje je dosta obilno i bolno pa sam popila nesto protiv bolova samo da malo odmorim..

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

LadyB ako dode do temperature,pravac u bolnicu.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Lady javi se kak si

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Uh danas je malo borba s tim grcevima i wc-om, provela sam dan na kaucu i pogledala hrpu glupih stvari na tv-u.
    Mislim da ce to sve bit dobro, iako popodne sam malo bila vruca al mi nije na pamet palo da imam temperaturu vise je djelovalo kao da imam valunge :/

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 17.10.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc +
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    <mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13 dc
    sunce moje malo ~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11 dc
    nestrpljiva anka
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~9 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8 dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!

Kava, čaj, kakao posluženi!

Orange dobro došla, stavila sam te na listu .

LadyB dobro došla, ako želiš ubacim te na listu.

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu ak ideš danas.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutroo.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tnx za ~~~~ vadila sam krv sad cekam.....

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

nivesa ~~~~~ ~~~~~

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tnx za ~~~~ vadila sam krv sad cekam.....
    Bit će sve super

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro!

Kava, čaj, kakao posluženi!

Orange dobro došla, stavila sam te na listu .

LadyB dobro došla, ako želiš ubacim te na listu.

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu ak ideš danas.
    Jutro' i hvala
    Mislim da mi je još malo rano za listu ali dobrovoljno ću se prijaviti ćim prođe ultrazvuk da znam da imam svježi start

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nivesa, držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

dan svima...a nivesi posebne vibre za super betu!!!!!!!!
    yummi-to probadanje o čemu pričaš-imala sam kad sam ostala t,a onda to još nisam ni znala,jer nisam ni napravila testić dobrih 15 dana nakon kašnjenja...osjećaj kao da ti je netko zario oštri nož sastrane(meni uvijek na desnoj) da sam se morala savit i prestat disat na 5 sek.od boli...ponavljalo se:kad bih kihnula,zakašljala se,napravila neki nagli pokret,ustala se...ja sam bila luda...trajalo dok nisam utvrdila t...poslije su počele druge tegobe
    novim curama dobrodošlica...LadyB.-žao mi je što ti se to dogodilo...ali za skori svježi start jedan dobar!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Uh izludit cu od cekanja

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Sve nove cure, dobrodošle!
    Hellokitty, ima li kakvih novosti, npr neki plusic
    Nivesa draga, drži se! Najbitnije je da ti budeš zdrava, a sigurna sam da će i s betom biti sve u redu. Mi smo tvoj čopor i držimo fige!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

svim curama dobrodosle i sto prije osle
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 17.10.2014. at 11:50

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Zadarmamica počeli su problemi iskoristi nesanicu za čitanje ili učenje jezika. Jedna je prijateljica čuvala trudnoću i naučila talijanski.

Mene užasno bole grudi, nisu me prije nikad tako. Je li moguće da par dana od oplodnje imam simptome?!
    Mislim da mozes. Meni menga treba doci u srijedu a cice su mi toliko narasle i bole. Dobila sam strije po njima u 24 sata. Ako to nisu simptomi trudnoce, ne znam sto jesu.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

dan svima...a nivesi posebne vibre za super betu!!!!!!!!
    yummi-to probadanje o čemu pričaš-imala sam kad sam ostala t,a onda to još nisam ni znala,jer nisam ni napravila testić dobrih 15 dana nakon kašnjenja...osjećaj kao da ti je netko zario oštri nož sastrane(meni uvijek na desnoj) da sam se morala savit i prestat disat na 5 sek.od boli...ponavljalo se:kad bih kihnula,zakašljala se,napravila neki nagli pokret,ustala se...ja sam bila luda...trajalo dok nisam utvrdila t...poslije su počele druge tegobe
    novim curama dobrodošlica...LadyB.-žao mi je što ti se to dogodilo...ali za skori svježi start jedan dobar!
    Bad tako je i meni. NIsam niti disati mogla. Sjecam se slabo trudnoce sa kceri i da je bilo probadanja, ali se vise ne sjecam kad ni gdje

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Nivesa, znam da ti je tesko u jednu ruku, ali nasi stari su uvijek govorili bolje vrabac u ruci, nego golub na grani. Ono sto zelim reci je to da treba zivjeti u danasnjem danu. DANAS si trudna! DANAS beba u tebi rate. Pusti price sto ce biti sutra, makar, kao sto sam prije ponovila, na tvom mjestu bih cekala srce do kojeg 8 tjedna bar. Vjeruj SVOJIM instinktima. Tek sad vidim koliko sam sretna jer zivim u zemlji gdje niti ne spominju srce prije 8. tjedna. Napominjem i to da sam sa kceri bila trudna u RH, da bi zavrsila na kiretazi jer srca nije bilo do tog tjedna niti ga je itko spominjao tako da sam bila uvjerena do tad, kao i kasnije da je sa mojom trudnocom sve u redu.
    Nitko ne zna sto ce donijeti sutra. Sutra, tko ziv, tko mrtav! Danas imas bebu u trbuhu. Raduj joj se, veseli se sa njom!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

14 726

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nivesa

Rasteeeeee, čitala si tamo da iznad 6000 beta treba više od 4 dana da se podupla

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Rekla mi je ova u petrovoj da treba bit blizu 20000

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ma šta ona zna

po nekoj mojoj računici tamo u ponedjeljak bi trebala bit oko 20000

Pravila pisanja postova