Cekamo plus velik ko kuća yummy_mummy...javi odmah ujutro da ne izgorimo čekajući![]()
Pozdrav cure svima!
Čitam Vas i tolikooo mi je drago što su se lijepe stvari izdogađale i smješkam se dok čitam.
Nivesa, , Yummy_mummy ti je dala ovdje najbolji mogući savjet.... Vjeruj svom majčinskom instinktu i mazi svoj trbuh i šalji mu pozitivne emocije, pričekaj još malo i sve će biti dobro! Medicinari su ovdje da nam pomognu i ima stručnjaka, ali su često metode i zahvati katastrofa, za razliku od medicine vani. Kod nas često predlažu rezanje, vađenje i prekidanje nečega, bez da se uzima u obzir individualan razvoj i tijek... a svi smo jedinstveni. Nemoj se opterećivat liječničkim prognozama, ne boj se jednostavno! Ja vjerujem u takve bebe, pa daj please i ti vjeruj u svoje dijete!![]()
Cure moje...imam 36.9 temperaturu...jeli to tipično prije nego dođe menga ili me čeka plus za koji dan?
Hvala vam cure na velikim zeljama. Makar se vise ne nadam previse. Imam osjecaj kao da cu dobiti mengu, tako da su mi sva nadanja nekako pala u vodu. Ne znam sto je uzrok ovim mucninama i povecanom umoru.. Mozda vo ludo vrijeme samo utjece na moje zdravlje, a ja mislim da su simptomi trudnoce. Molim se Bogu za cudo da sogorica ipak ne stigne i da vidim stura jedan, pa makar blijedi +
Dobro jutro svimaajmo na kavicu, čaj, kakao.
Yummy, dok ne dođe vještica, vjerujemo u tvoj plusic.
nivesa-kako su ti cure rekle,nemoj se previše opterećivati...misli samo pozitivno,tako će i biti,jer drugačije ne možeš nikako utjecati na nikakav ishod...sad si trudna,tako će i biti i sljedećih...koliko ono 7 i pol,-8 mj.
yummi-čekamo skupa s tobom,i pokaži nam taj +-ić!!!
pridružujem se tvojim nazovimo ih tako"mučninama"...od nedjelje imam neki uh bljak osjećaj,kao da mi je nakakva kugla u želucu...pogotovo u večernjim i sad jutarnjim satima...a pouzdano znam da nisam trudna(mislim pred 15 d bila punkcija 3 prazna folikula,znači nema js...jedino su se mogli nekako magijom stvorit dva dana kasnije
za sve drage cure za što ljepši i uspješniji dan!!!
Dobro jutro svima...ja isto imam opak osjećaj da vještica stiže...grrr...svako malo visim u wc jer dobijem osjećaj da je krenula...a živi bili pa vidili![]()
Jutro! Cekam Yummy tvoj +!!
Ajmoooo plusić na sunce![]()
Jutro svima
Za Yummi i veliki debeli plus +++++++++++
nivesa kako se držiš?
Lady ne znam kaj bi rekla. Nekak sam cak ne ni nervozna vise nego zbunjena, od svih ti uzv i nalaza a opet nista ne znam... tako da mi ne preostaje nista osim cekanja.
Pa di je ta Yummy sa rezultatima?? Mozd anije piskila?? Ajde Yummy!!!
Pozdrav curke! Hvala na lijepim zeljama. Na zalost, moram vas razocarati. Radila sam test i nisam prosla. Ocekujem sogoricu sad...
Jos nikad nisam imala ovakve simptome pms-a. Bila sam sigurna da sam trudna. Ne znam stvarno odakle ovaj umor, mucnine koje dolaze u naletima i zatvor/proljev u posljednjih tjedan i pol...![]()
a YMbas sam si mislila da si t! A jbga ...ma bit ce iduci put...iako znam da te to nista ne tjesi...
YM, ako nije ovaj put, znaš da ćeš sa svojom dijagnozom brzo biti trudna...pa glavu gore
YM ti imas inace redovite m. Mozda je jednostavno prerano. A i ako nije pa ti si superzena !!Iduci ciklus je tvoj!
A usput i meni daj koje jajasceocito moja odbijaju suradnju!
nije bitan dc, već dpo...najranije 8-9dpo test super osjetljivosti pokaže plus. dakle, bitno je da se desi implantacija koja je cca 7dpo, a u nekim situacijama i kasnije. u tom slučaju, test će isto kasnije pokazati, ali mislim da cca 12-13dpo svaki test, ako je trudnoća, pokaže plus.
A ne znam. Mozda doktor napravi krvnu pretragu. Vidjet cu. Bas sam razocarana...
nivesa, pa sto ce tebi moja jajasca? Pa ti si trudnica? Jedini je problem sto imas glupe doktore koji ti pricaju gluposti i strase te...pusti ti njih, iduce ljeto cu te podsjetiti na tvoje panicarenje sa trudnocom kad pocnes panicariti sa kolicinom mlijeka, bolnim bradavicama isl...
Možda je stvarno prerano......baš mi je krivo ako nisi uspjela...ma ako nije sad plus biti će sljedeći put..glavu gore
![]()
A ne znam. Prije trudnoce sa kceri mi je ciklus bio svaka 26 dana. Napravila sam test na 26 dc. Cak nisam koristila prvi jutarnji urin i bio je pozitivan. Ne znam... Ali eto, moram biti zahvalna sto imam vec jedno zdravo, veselo, pametno i dobro dijete...za pozeljeti...
Rekla sam ti draga moja da zivis u pogresnoj drzavi i da odmah emigriras...ne znam sto cekas...
Prije svega posao za mm...
Jutros sam sanjala u nekom polusnu da povracam na tramvajakoj stanici. Kad sam se trgnula iz sna skuzim da mi je stvarno muka . Ostala sam lezat da se smiri mucnina. Nadam se da je to dobar znak
Curke citam vas, bas ste mi simpa, cestitam na plusicima!y.m. moram priznat da sam se od jutra par puta logirala samo da vidim sta ces pisnutNekako vjerujem da je jos rano za plusic.Drzim fige da sam u pravu.Pridruzit cu vam se cim se rjesim Ureaplasme a za sada vam mogu nazdravit jedino s antibioticima
pozdrav
Neka ona odmara sam nek javi kaj dr kaze
Yummy, baš mi je žao zbog testa, ali u drugu ruku, rano je za njega. Nikad ne znaš. Zamisli želju,možda se čudo dosađuje![]()
Pozdrav drage moje. Eto me od doktorice i iz shoppinga. Doktorica kaze da su ovo vrlo neuobicajeni simptomi za pms i da njoj to "srdi" na trudnocu. Kaze da je test ucinjen rano tako da moze biti lazno negativan. Misli da bi test trebala ponoviti par dana nakon (ukoliko) menga izostane. Isto tako kaze da sam mozda stvarno ostala trudna, ali s obzirom na moju proslost i biokemijske, plod je umro rano i tijelo je prestalo proizvoditi trudnicke hormone. Kaze da nema smisla raditi ikakve dodatne testove, jer ako jesam trudna, to cu znati za nekoliko dana, a ako nisam, radili smo ih bezveze...eto...
I ja se isto nadam da je ipak bilo prerano..strpi se jos koji dan i sigurno ce biti sve okej...