Cekamo Yummy .....nada umire posljednja!
Cekamo Yummy .....nada umire posljednja!
Eh da..strpljenje nam nije jaca strana.. Ja se.nakon biokemijske grozim iduceg testiranja a znam da necu izdrzat cekati da prode cijeli tjedan kasnjenja :/
Jos uvijek imam tu i tamo koju tamniju kap na ulosku,da li vec mogu na ultrazvuk ilo da cekam dok bude sve cisto ko sunce?![]()
Pa ja mislim da mozes . Inace narucuju na 8 dc tak da...
Ja sam ukomirana, prelezala cijelu vecer ko truplo na kaucu :-O...laku noc cure
Hvala cure, i ja se nadam, ali znate kako za nadu kazu: da je dobar dorucak ali losa vecera...zelim vam svima laku noc...
Jutro curke. Koji uzas od vremena! FUJ
Dobro jutro...kako ste sve? Ima kakvih promjena? Kod mene kao da su mi svi simptomi nestali, nevjerojatno, trbuh kao da je splasnuo, cice ništa, osjećam se dobro,pa nemam pojma, možda sam samo meteoropat a ne trudnica...M još ne stiže, 26 dc...
Merienn ja si jos uvijek stalno provjeravam cice. Da li su naotecene ili ne ..kolke su...boju bradavica sve! Najprije ces skuzit po bradavicama. Boja im se promjeni...
na ovo grozno kišno i vjetrovito jutro
Moje bradavice nisu promijenile boju, uvijek su iste![]()
To sa bradavicama obicna glupost.i svekrva mi je dosadila stim.
Moje se nisu promjenile.
Ni moje. I cice su mi nekak prazne, samo su mrvu narasle (vidim po grudnjaku) i malo bole sa strane ujutro i navečer. To mi je full čudno, a u prethodne 2 neuspjele T htjele su se rasprsnuti, bile su vruće i tvrde k'o 2 kamena.
Moje su pune i kipe sa svih strana.i bole.
Dokt mi rekla uzv dojki kontrola za 8mj jer imam dvije ciste.ali nista od kontrole...nadam se da cu ovaj put uspiti dojiti.
Ja ću u petak napokon napravit test pa kako bude, naravno ako dotad ne dođe M. Čula sam i za promjene za bradavicama i to od puno njih, a opet sve je nekako individualno, kako kome, ne bi baš rekla da su to gluposti, svaka žena reagira drugačije, neki simptomi su se pojavili kod većine pa se zato smatraju relevantnima (iako ne moraju biti prisutni ali eto). Ja sam recimo bila uvjerena prije 2 mjeseca da je to to, apsolutno svi simptomi, ma čak sam i povraćala, a ono ništa....možda me samo jednom iznenadi, ko će ga znati.
Meni su u prvoj t narasle za 3 broja valjda ...a sad vec jedva stanu u grudnjak. Bradavice su mi ful tamnije i izbocenije a i bolne . nekad imam osjecaj da mi cice iz nutra gore kao da je netko zapalio vatru.
eh da....ovo sam nasla na jutubu, pa vam saljem malo tajci pozitivenadam se da se sve sjecate nje. ostala je ista:
https://www.youtube.com/watch?v=lwy2XwOQmOA
Pozdravljam vas sve! Nadam se da će vam vaši najdraži donijeti puno topline i popraviti ovo sivilo i hladnoću vani. Meni se spava, kljucam po stolu na poslu. Nema nikakvih simptoma. U nedjelju treba vještica.
ivekica, izgleda da bumo se skupa cijedile, no kako tajci kaze: lose brisemo a dobro pisemo
od danas kupujem puuuno gumica za brisanje![]()
Hahahau dobru i zlu!
Ma ajde, nema mjesta osnivi, dok je glava na ramenima sve je lako. Imam osjećaj da smo do Božića sve trudne i da ćemo plusic slavit ispod bora. Zamisli sreću![]()
Nadam se da cemo sutra malac i ja zajedno imati otkucaje na 150ja od nervoze
bok cure...evo da se javim... i ja odbrojavam... želim i nadam se...
Danas je 28DC (uvijek dolazi 27DC i točna je a danas nikako da stigne ...pa se nada pojavila)
pratim vas neko vrijeme pa držim fige nivesa![]()
lista za 22.10.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~14 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Hej komadi!
Evo zadnje vrijeme sam u stisci s vremenom, na poslu ne mogu na komp, na nekim sam edukacijama, pa sam leteća.
Yummy nadam se da vještica neće stići.
Mišice dobro došla u ljubičice!
mami2, rijeci ti se pozlatile, makar osjecam cijeli dan kao da cu dobiti svaki cas...
misice, vidim da si nam poljubicastila danas. sretno!
uuuuu, mami2, bas vidim tvoj dc, pa ti mora da si vise nego spremna za akciju! i nestrpljiva anka skup s tobom. Samo navalite curke! I neka se stogod primi!
Da fakat nivesa nek sutra kuca 150 da više možemo otvoriti to zajedničko odbrojavanje! Čekam te već skoro 2 tjedna!
zm kad si rekla da ideš dr pa da i tebe pričekamo?
Stork daj Boze da bude pa cemo zanedno!!
tetagogolina, nazalost, forumasice koje ostanu trudne iz mpo ne mogu na listu na prije zaceca pa onda ne mogu ni otvoriti svoje odbrojavanje na ovom podforumu.
Nase mjesto je na "onom drugom" odbrojavanju.
Ma mislila je ona na stork i mene.
Ja sam ti uvjek po svuda. Pa neki od nas setaju ali ua odbrojavanja na ovom pdfu mora bit spontana t. A sa komentarima i pitanjima uvijek mozes svugdje. Tako se najbolje informiras i uvijek nekaj naucis
hvala cure na dobrodošlici, potajno se nadam...
Ubacite i mene u to odbrojavanje.ili moram cekati srce...
Nekuzim se u to vase otvaranje i tko otvara i koje su to brojke u naslovu
Hahaha
Posljednje uređivanje od zadarmamica : 22.10.2014. at 20:13
zadarmamica, ti vec jesi na odbrojavanju, na listi si, i kad odlucis otvaras svoje odbrojavanje (novu temu).
Onda te cekamo zadarmamica
Posljednje uređivanje od nivesa : 22.10.2014. at 20:47
Ja čekam petak...zasad ništa....nikakvih simptoma ničega...otupila sam
Merien....nadam se da ce bit + a ne m...
Podrav curke, eto, meni sogorice jos uvijek nema....da me barem zaobidje....
Vecersa sam dozivjela jednu neobicnu dogodovstinu sa kceri. Bili smo u piceriji i kcer je uzela bojice, papir i rekla da crta tortu za rodendan. Ja sam pitala tko ima rodjendan, ona meni da konobarica ima. Totalno smo ignorirali njezine price, onda se ona ustala do stola, otisla do konobarice, dala joj crtez i rekla: sretan rodendan! nacrtala sam ti tortu. KOnobarica je ostala zabezeknuta i rekla nam da joj je jucer bio rodendan....
!!! Tvoja mala je cudo! Mozda je vidovita ! Hahaha mogu zamislit vase face
Posljednje uređivanje od nivesa : 22.10.2014. at 22:32
Je! Odmah sam ju pitala imam li bebu u stomaku.
rekla je da imam...ne znam jer to vidovitost ili mala govori sto keva hoce cuti...