Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Izgubljeni tisak paket

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Izgubljeni tisak paket

Evo razočarana sam i ljuta i više neznam što da radim, pa ako je netko imao takvo iskustvo molim da mi javi što mi je činiti.
    priča ide ovako
    poslala sam paket i na statusu piše da je zaprimljen na prodajno mjesto, a gospođa koja treba podići veli da joj na tisku kažu da paketa nema , da nije stigao tj. da ga oni opče nemaju ni u najavi da dolazi
    kaj sad?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Koliko dugo to traje?

Meni je jednom paket iz Rijeke u Zagreb putovao tjedan dana, ali je stigao. Isto ga nije bilo ni u najavi, nemam pojma kako. Taman kad sam htjela dignuti frku (a pitala na kiosku svaki dan) paket se ukazao.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

moraš imati onu potvrdu o slanju,
    zoveš na info tel o paketu,
    oni provjeravaju poziciju,

ako nije dignuto u roku od ne znam koliko dana
    paket se vraća na skladište, negdje na borongaj

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni se desilo da paketa kao nema, a bilo ga je samo je krivo bilo napisano ime.
    nije mi se nikad skroz izgubio.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

poslan prije 5 dana, imam i cedulju i sve, al se žena na drugoj stani ljuti gdje je i kako se mogao izgubiti

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja frendica je sama sebi pioslala paket iz dubrovnika u zagreb - ono da ne nosi u avion. U paketu je bila stara odjeća i šipkovi (nar - slastan, pun koštica kako to već biva na juu) - u Zagreb je doputovala samo odjeća. Nije uspjela napraviti ništa u tom smislu, samo žaliti za šipkom

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

aha, znači šipak si je netko uzeo........
    Tak si je netko uzeo i nove cipelice koje su bile u mojem paketu

sad sam pisala na onaj mail tiskov i kažu mi ovako : Ukoliko se radi o prigovoru, odgovor ćete zaprimiti najkasnije u roku od 15 dana, odnosno u roku od 30 dana za prigovor na usluge s posebnom tarifom.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

šipak su uzeli jer se ne smije slati hrana (piše negdje kod njih)
    meni je jedan paket preko tjedan dana bio u kiosku jer je bilo krivo ime. tek kad je žena nakon x vremena konačno išla fizički kopat po paketima, našli smo ga
    može li se tražiti naknada obzirom da se upisuje vrijednost paketa?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa na pakiranju su valjda vidjeli šipaK - pa šalju ljudi i hranu. No, nadam se da imaš pravo

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ma slala sam i ja hranu i dobila bocu ulja i sira i svašta. ali valjda se netko ipak drži pravila

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da ali to valjda kažu kada preuzimaju paket

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa ne mogu samo uzeti hranu iz paketa! Mogu je izdvojiti i tražiti da odeš po nju tamo gdje si predao paket!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

točno. i upozoriti te unaprijed

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

kod mene su bile nove cipelice, to nije hrana ni bilo što da krši njihova pravila

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Manuela, što ti piše kad ukucaš broj paketa u : Status paketa

http://tisakmedia.hr/Lokator/PacketS...uthToken=tisak

5 dana nije puno, zna i duže trajati dostava. Slala sam i primala puno puta, i uvijek je sve OK prošlo
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 19.09.2014. at 16:23

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ako ti imaš urednu potvrdu da si paket predala i na statusu paketa pokazuje da je zaprimljen, jasno je gdje se treba vršiti pritisak - na tom mjestu gdje je zaprimljen. neka druga strana (kupac) ne odustane lako i tamo inzistira da dobro pregledaju. pošalji joj kopiju potvrde o slanju, neka dobro provjere podatke s potvrde i pokušaju naći. ako ne uspije - treba od njih zatražiti naknadu za paket - označene vrijednosti paketa.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam od djelatnice na kiosku dobila savjet da uvijek pisem vrijednost 500 kn. Jer kao, mene nis ne kosta a u slucaju da se izgubi bolje cu proci!

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam jednom imala problem s paketom tj. Bila su 3 paketa koja su trebala meni doci i doslo je do miksanja statusa, a teta na kiosku se bas nije snalazila Ja onda isla na facebook od Tiska i na privatnu poruku objasnila sizuaciju i odmah su javili da ce proslijediti korisnickoj sluzbi i sutra je sve bilo rijeseno i svi paketi stigli . Kad sam ja slala iz zg na jedan srednjodalmatinski otok, ugodno sam se iznenadila sto je paket vec sutradan bio na destinaciji.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Na statusu paketa kaže da je ZAPRIMLJEN, a meni druga strana kaže da vele na kiosku da ga oni nemaju , čak ni da pod tom šifrom dolazi k njima.
    sad sam bila na kiosku od kuda sam ga poslala i veli teta da će provjerit gdje je zapelo i da će mi javit
    (ako u međuvremenu nisu cipelice završile na nečijim nogicama)
    baš sam ljuta i jadna

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A kaj nebi trebala dobiti povrat novca

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

manuela, vjerujem da će se na kraju sve riješiti tj. pronaći se paket. ali, čak i da ne bude tako, nisi ti kriva ako su oni nešto zeznuli (a očito je da jesu, ti si paket poslala i imaš potvrdu i iz nekog razloga u statusu pokazuje da je zaprimljen - prema tome - nema nikakve tvoje odgovornosti ni greške). da je ugodno, sigurno nije, ali druga strana mora izgurati tu bitku s Tiskom, paket je nestao na tom području, zaprimljen a nije predan primatelju - ima da ga nađu ili plate naknadu.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Njihova služba za korisnike je vrlo ok.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj mjesec dana nije stigao ženi. Redovito sam ih zvala, pisala i sve to. Nakon cca dva tjedna su mi uplatili naznačenu vrijednost i to je to. Kasnije sam si mislila da su mi i trošak poštarine trebali vratiti. Ali sad ništa od toga... Odsad redovito pišem barem stvarnu vrijednost za slučaj da se izgubi.

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

vidjet ću drugi tjedan što će riješiti jer sam prijavila i na tisku gdje je poslan, teta koja tamo radi je zvala nekog svog kontrolora i pisala sam na onaj njihov mail, pa valjda bude nešto od svega toga

more avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Što se tiče šipka, voće i povrće se smije slati. Koristim redovno i dobro sam pročitala, ne smiju se slat životinje i dijelovi životinjskog i ljudskog tijela, tako je pisalo.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nama su zamijenili pakete neki dan

Nisu dali mužu da piše na paket nego samo na onaj papir i uzeli pakete jer je padala kiša pa će kao oni sve riješiti. I super su riješili, poslali sve krivo
    I pojeo vuk magare, ne možeš dokazati da je njihovom greškom krivo poslano

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    Nama su zamijenili pakete neki dan

Nisu dali mužu da piše na paket nego samo na onaj papir i uzeli pakete jer je padala kiša pa će kao oni sve riješiti. I super su riješili, poslali sve krivo
    I pojeo vuk magare, ne možeš dokazati da je njihovom greškom krivo poslano
    e nemrem vjerovati i kaj sat

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni je dosada uvijek sve stiglo,samo dosta kasno...Zg-Du po 7dn...
    hrana - redovno sam narucivala ljesnjake i orahe iz Slavonije i sve bi mi stiglo....
    ima bit da su sipci trazenija roba...

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni je rekord cekanja 9 dana!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

to je zato što živimo u K-državi i K-vladaru je sve dopušteno, pa i da pruža usluge kojima uništava poštu i to na mjestima koja očito za to nisu posve pogodna (ako šalješ više od jednog paketa stvarno je tlaka to tamo popunjavati), još ako je kiša ili sl....aaaa), kad primaš je praktično, provjeriš, dođeš i potpišeš, sve super, ali kada šalješ...još malo pa ćemo u redovima K-carstva raditi frizure, popravljati zube i davati uzorke za papa test...ako nije očito, jako me nerviraju...još do prije par dana sam ih lijepo ignorirala (osim kioska), odnosno nisam kupovala u njihovim merketima, a sada me moje najdraže prodavačice u Mercatoru pitaju najomraženiju karticu

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    to je zato što živimo u K-državi i K-vladaru je sve dopušteno, pa i da pruža usluge kojima uništava poštu i to na mjestima koja očito za to nisu posve pogodna (ako šalješ više od jednog paketa stvarno je tlaka to tamo popunjavati), još ako je kiša ili sl....aaaa), kad primaš je praktično, provjeriš, dođeš i potpišeš, sve super, ali kada šalješ...još malo pa ćemo u redovima K-carstva raditi frizure, popravljati zube i davati uzorke za papa test...ako nije očito, jako me nerviraju...još do prije par dana sam ih lijepo ignorirala (osim kioska), odnosno nisam kupovala u njihovim merketima, a sada me moje najdraže prodavačice u Mercatoru pitaju najomraženiju karticu
    Jedina dobra strana prelaska Mercatora u Konzum je što sada imam dućan u kojem kupujem meso u kvartu i slobodnu subotu.
    Naime nekada sam morala svaku subotu u Mercator zbog -10% a sada, kada toga nema, puno lakše organiziram vikend.
    I da, ja upražnjavam politiku slanja "jednog paketa", otkada su mi zamijenili pošiljke idem dva puta, i tri puta na kiosk ali onu neugodnost si više ne želim priuštiti.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam slala nekoliko puta po dva paketa, moja trafikantica je lukava, prvo rješavamo kompletno jedan, onda drugi druga je opcija da sve popunite na kompu i isprintate pa donesete gotovo.
    ali sam slala i poštom, bila sam uvjerena da je to skuplje i sporije, a kad ono isto 15kn s njihovom velikom kovertom, stiglo na drugi kraj države za jedan dan. Čovjek se upita zašto su čekali da proradi Tisak pa da tako počnu radit

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja vec duze izbjegavam konzum i nastojim nista ne kupovati tamo iz principa a i bila sam na par poslovnih sastanaka gdje su mi se zgadili svojom bahatoscu, no tesko je jer je ko monopolist pa npr internet narudjbe ima samo konzum( imao i mercator ali sad spojili) a to mi je zgodno bilo nekada i za starce narucim. Imam srecu sto u kvartu mi nije u blizini konzum

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa Poliklinika u Nemetivoj je K nesto - vec su se dosjetilib zdravstva

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I, da li se je pronašao paket? Paket poslan meni u petak popodne iz Zagreba, već je ponedjeljak ujutro bio u mom malom mjestu Meni je Tisak paket OK.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam slala nekoliko puta po dva paketa, moja trafikantica je lukava, prvo rješavamo kompletno jedan, onda drugi druga je opcija da sve popunite na kompu i isprintate pa donesete gotovo.
    ali sam slala i poštom, bila sam uvjerena da je to skuplje i sporije, a kad ono isto 15kn s njihovom velikom kovertom, stiglo na drugi kraj države za jedan dan. Čovjek se upita zašto su čekali da proradi Tisak pa da tako počnu radit
    Ma pošta radi odlično i brzo.
    Meni je jednom poslan paket u ponedjeljak navečer iz Zagreba i u utorak u podne ga je poštar dobio meni u stan.
    Fakat mi nije jasno da se za 8.9 kn ljudima da zahebavati s Tiskom?!

I čak i ljudi koji inače bojkotiraju Agrokor

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ma pošta radi odlično i brzo.
    Meni je jednom poslan paket u ponedjeljak navečer iz Zagreba i u utorak u podne ga je poštar dobio meni u stan.
    Fakat mi nije jasno da se za 8.9 kn ljudima da zahebavati s Tiskom?!

I čak i ljudi koji inače bojkotiraju Agrokor
    Jurana, meni su prečesto izgubili pakete redovnom poštom. A u Tisku mi se nikad ništa nije izgubilo. MOžda ovo ovisi o lokalnim poštarima, pojma nemam. I susjedima su se gubile pošiljke...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Isto, pošta mi je uredno gubila pakete koji nisu bili slani preporučeno i iskreno, meni uvijek onda ispadne sve puno skuplje u pošti.

Jučer sam slala paket u pošti i platila 34 kn (24 kn poštarina i 10 kn kutija koju u tisku dobijem besplatno). Znači duplo više

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

meni u moju selendru brze dodje tiskom nego postom

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tako je, i meni dvije stvari redovnom poštom nisu došle. Jedna forumašica mi je poslala Purelan, očito je netko drugi bradavice time mazao, a drugi put su mi poslani uzorci tkanina za posteljinu, ni to nije došlo. Zaključila sam da čim netko skuži da u koverti nisu samo papiri, a nije poslano preporučeno, otvara i uzme ako mu je nešto koristno .

edit: Majuška, vidim, i kod tebe isti slučaj.
    Posljednje uređivanje od phiphy : 26.09.2014. at 10:13

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i meni su u pošti zagubili nove novcate papučice, baš se slučajno dogodilo

s tiskom sam prezadovoljna, doneseš robu u vrećici, isprintaš si doma obrasce i gotovo za par minuta

evo link na web obrazac, to vam je jako praktično

http://www.tisakpaket.hr/hr-HR/Slanje-paketa.html

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo sa veseljem javljam da se paketić jučer pojavio.
    Poslali su mi mail da je doputovao na prodajno mjesto.
    Pao mi je kamen sa srca.
    zahvaljujem svima na pomoći

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

baš mi je drago, a glede odnosa pošta-Tisak, odnosno što je bolje, sve je relativno. meni je osobno, ako šaljem paket puno bliže i praktičnije poslati ga poštom - uopće nije pitanje poštarine, ni da je puno veća razlika u cijeni, ali razumijem da je onome tko prima možda lakše i praktičnije da mu stigne na kiosk, isto kao što je to meni. ako kupac želi preko Tiska, šaljem tako. kada primam, stvarno mi je tlaka ići u centar grada na poštu po paket ili preporučenu pošiljku - vrijeme, nema blizu za parkirati, pa prođe rok za podići....gnjavaža, stvarno velika. nije pitanje par kuna nego komocije. srećom, još mi se ništa nije pogubilo, ni Tiskom ni poštom. ali, ljuta sam jako jer su nam radno vrijeme naše pošte skratili na 9.00-16.00 sati, pa sad ti vidi za koga ta pošta radi. dakle, sad mi ni poslati poštom više nije tako jednostavnoi. bila sam prošli tjedan presretna što mi klinci imaju školu u smjenama pa se desilo da je Mudrac bio ujutro kod kuće i primio dva paketa, bila bih izljubila poštara što je paket predao maloljetniku, iako to zapravo ne bi smio.

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo K carstvo se siri i na lijekove!

http://m.tportal.hr/biznis/353353/Jo...=facebookshare

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Zeljka33 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo K carstvo se siri i na lijekove!

http://m.tportal.hr/biznis/353353/Jo...=facebookshare
    Pa samo rade ono što je DM već napravio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •