Pokazuje rezultate 1 do 50 od 724

Tema: Djeca u kuhinji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A opekotine na Maloj djeci, objašnjavam hladnim i bezosjećajnim majkama koje djecu polivaju vrelom vodom iz hira.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    A opekotine na Maloj djeci, objašnjavam hladnim i bezosjećajnim majkama koje djecu polivaju vrelom vodom iz hira.
    Iskreno se nadam da si samo sarkastiča i bezobrazna. U protivnom-nisi normalna, na časnu riječ!

Kad se malo sabereš stvarno bih voljela čuti što o tome misliš. Dakle, riječ je o djeci do 5 godina, polivena su vrelom tekućinom kod kuće i liječe se od posljedica toga. Objašnjenje je...? Usput, opekotine od vatre u dječjoj dobi daleko su rjeđe od opekotina koje dijete zadobije u vlastitom domu. Objašnjenje... ?

Što se odgoja tiče-apsolutno nisi u pravu. Moji roditelji su izraziti intelektualci, u kući sam mogla vidjeti samo enciklopedije i listanje knjiga, tablice, nacrte.... Tata u životu nije primio alat u ruku, mama još manje. Baka je imala šivaću mašinu koju je naslijedila od svoje mame i nikada na njoj ništa nije sašila. I dobili su dijete koje je donosilo alat od susjeda, šivalo Barbikama odjeću na mašini i otčepilo rado odvod u kuhinji. Odgoj?? Ne, interesna sfera djeteta je u pitanju. U ovom slučaju-isključivo.

A sad ću si i ja malo priuštiti biti bezobrazna i ustvrdit ću da se djecu često uči da postanu samostalni prije reda samo da bi se roditelji riješili dijela posla. Hoćeš reći da su ti djeca rođena s afinitetom za rezanje šnite kruha??? Ne, nego ti odgovara da to naprave sami. Možda bi njih više veselio da im se dozvoli da zapale vatru u dvorištu, ali to tebi ne odgovara. Ako dijete s 4 godine lijeva kipuću vodu ono će jednog dana biti sposobnije za samostalni život od onog koje je to počelo s 12??? Ma, daaaaaaj!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •