Pokazuje rezultate 1 do 50 od 724

Tema: Djeca u kuhinji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Uh bas ste zaostrile, a tema je tako lijepa i korisna... Meni barem je uvijek korisno vidjeti u kako sirok raspon ide ono sto je nekom prihvatljivo ili neprihvatljivo.
    Razumijem oba stava: moje dijete od 4 moze sipati vodu iz kuhala i drugi, dijete od 4 nema sta raditi s kljucalom vodom...
    Moj trogodisnjak ne voli da jede bas, tako da po kuhinji ne petlja, s hranom ga progonimo po cijeloj kuci i dvoristu ne bi li koji zalogaj pojeo, ali ponekad mu ipak dodje, pa sam iz frizidera donese nesto sto bi zelio pojesti i trazi da mu otvorim ili odrezem. Voli vodu, pa to koristim opet da ga podmitim da jede: stoji na stolici i "pere sudje" - dam mu nekoliko soljica ili tanjirica i on to riba spuzvicom i sapire...

Ponekad presipa vodu ili sok iz case u casu, uglavnom mu to branim da ne napravi nered. Mislim da ne bi mogao nasuti sok iz tetrapaka bez proljevanja. Ali recimo kcer moje prijateljice u dobi od 2,5 sama donese casu sa stola, sok od litre i nalije casu bez da kap prolije. Tako da potpuno stoji ono da sve zavisi od djeteta do djeteta
    Posljednje uređivanje od alef : 21.09.2014. at 22:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •