Pokazuje rezultate 1 do 50 od 724

Tema: Djeca u kuhinji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku

ali, ono što mene ovdje muči je što smo sve mi jako tolerantne: poštujemo homoseksualce, srbe, vegetarijance, hrvate, muškarce u suknjama, žene na traktorima...
    ali, ako netko odgaja djecu drugačije od tebe... ajmo, udri! opleti!
    a većina nas se ovdje uopće ne poznaje
    niti si partnere poznajemo
    niti uvjete u kojima mi ili djeca živimo
    oprosti, al ti homoseksualci, srbi, muškarci u suknjama, žene na traktorima, to se sve događa nekom drugom, a ne nama, molim lijepo.
    pa onda nije ni važno koliko smo tolerantni, kad je to ionako samo nazivno...
    djeca, s druge strane su tuten, na glavi nam sjede i ne možemo ih odmaknut nikako. dođu ti ko produžena ruka i uz to neupravljiva. a naša. i sad nek ti se netko usudi reći da ti je ružna il neodgojena ta ruka, što ti se vuče po podu za tobom, cccc, pa odma zube moraš pokazat. to je iskonski, ne moš si pomoć.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    djeca, s druge strane su tuten, na glavi nam sjede i ne možemo ih odmaknut nikako. dođu ti ko produžena ruka i uz to neupravljiva. a naša. i sad nek ti se netko usudi reći da ti je ružna il neodgojena ta ruka, što ti se vuče po podu za tobom, cccc, pa odma zube moraš pokazat. to je iskonski, ne moš si pomoć.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •