apricot prvotno napisa čekaj, marta, ti fakat misliš da žene izmišljaju da rade ovo ili ono, kuhaju ovo ili ono, da djecu predstavljaju drugačijima nego što jesu ali, ZAŠTO, pobogu mislim, koja korist od toga?! Ne mislim nego znam. Ne s foruma nego iz stvarnog života osoba koje su mi bliske. Kakva je korist od toga, e to još nisam dokučila.
marta prvotno napisa Ne mislim nego znam. Ne s foruma nego iz stvarnog života osoba koje su mi bliske. Kakva je korist od toga, e to još nisam dokučila. Marta, sada je tenutak kada kazes : " nasa draga forumasica sirius u stvarnom zivotu JOS je savrsenija zena/majka/domacica nego sto pise po forumu!" :D
marta prvotno napisa Ne mislim nego znam. Ne s foruma nego iz stvarnog života osoba koje su mi bliske. Kakva je korist od toga, e to još nisam dokučila. Uh, koliko ih ja znam. Bolje da se zaustavim, previše bih napisala, a ovo je ipak javni forum.
marta prvotno napisa Ne mislim nego znam. Ne s foruma nego iz stvarnog života osoba koje su mi bliske. Kakva je korist od toga, e to još nisam dokučila. Zapravo, zaključila sam da lažu sebe, a onda i kolateralne žrtve, tj. mene. I to lažu o puno važnijim stvarima nego što je kuhanje ručka.
marta prvotno napisa Ne mislim nego znam. Ne s foruma nego iz stvarnog života osoba koje su mi bliske. Kakva je korist od toga, e to još nisam dokučila. O da... a ima par forumašica koje ne znaju da ih znam i u stvarnom životu, pa se nekad dobro nasmijem na njihove postove.
Pravila foruma