bit će bolje kad klinci budu veći samo od sebe. em manje zmazu em nesto i pokupe pomognu. kad su ovo dvoje većih bili mali bila je koma i ja sam otvarala ovakve teme. sad imamo bebu i jedan dan jedan klinac sauga drugi dan drugi brise podnije po psu ali cisce je nego kad sam ja morala sve. imala sam cistilice i sad midode ako je frka, klinci su mi bolji, rade kako sam ihja naucila, a ne po svom. iakosu cijeli dan u skoli pravilo je da morajuobavitijedan kućanskiposao na dan i vikendom nafrljimo glazbu i svatko radisto je odabrao i gotovi smo za sat vremena s cijelom kućom. mmuzme bebu jer ju malo vidi prektjedna isto nonstop radi. namaje lakse od kad je to tjedno ciscenje neka zabavna radna akcija dugo je trebaloda povezem da moje kukanjetjera djecu od kuhanja i ciscenja. od kad smijeplesat dokbrise prasinu curki je to omiljen zadatak. kad sam stalno panicarila oko higjenskog minimuma svi su bjezali cak i mm. od kad sam se ja pomirila s timda milion nas u malom stanu nema sanse da ikad bude super odonda je jako dobro.