Pokazuje rezultate 1 do 50 od 724

Tema: Djeca u kuhinji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Još malo offtopičarenja za kreativce - meni je ovaj period vrtića bio prekrasan - u kući boje, glina, raznorazni materijali, slano tijesto, razna slatka tijesta....

Ma to je tako taaaako brzo prošlo. I sad nemam prilike izvući tempere i slično.

Mojca, posudi mi Smjehuljicu tu i tamo popodne da malo guštam s malim djetetom.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Još malo offtopičarenja za kreativce - meni je ovaj period vrtića bio prekrasan - u kući boje, glina, raznorazni materijali, slano tijesto, razna slatka tijesta....

evo, vidiš kako smo različite
    ja se ovog užasavam :D

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    evo, vidiš kako smo različite
    ja se ovog užasavam :D
    I ja, više bi me frustrirao nered koji ostaje nakon toga, nego što bi me radovao taj kreativni proces

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    I ja, više bi me frustrirao nered koji ostaje nakon toga, nego što bi me radovao taj kreativni proces
    Mene ne - ali snalazila sam se dobro: veeeliki papir (pakpapir ili novine ili onaj stolnjak za jednokratnu upotrebu) na stol, a kad je gotovo - skupiš sve i frk u smeće!

Za glinamol, glinu i plastelin imali smo pladnjeve. Na stolu je bio stolnjak od voštanog platna. Neš ti nereda - pa to je lako pospremiti u sekundi. VOdene boje frk pod slavinu da se isperu, kistove isto, sve frk na balkon da se osuši i game over.

Veći nered ja napravim kad krojim i šijem nego što je bilo ovo. A još smo morali uvijek sve skloniti prije večere, jer nemam dva stola - sve smo radili na tom jednom jedinom kuhinjskom.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Dogovoreno!

Molim te vrati ju tati, dok ja drmam po rakiji.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •