Pokazuje rezultate 1 do 50 od 724

Tema: Djeca u kuhinji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i čistim, ali nije to da svaki dan perem kupaonicu, pa me zanima kako to ove koje svaki dan peru kuapnicu rade? I zašto?
    Ma to ti je isto stvar gledanja... Lako je moju minijaturnu kupaonicu očistiti svaki dan. Ne mogu reći da baš čistim tak često, ali to su dva kvadrata - kada je od fiberglasa ili kako se već zove onaj umjetni materijal - lako ju je održavati. Za tuširanje imamo pregradu na velikoj kadi, sklopivu - to perem kad se tuširam, ne baš svaki put ali svaki drugi-treći. Slavine prebrišem često, ne baš svaki dan ali svaki drugi, jer mi je ružno vidjeti fleke od vode. Temeljito čišćenje sa pranjem poda 1-2x tjedno, a sporadično čišćenje svaki dan. To ne znači da svaki dan čistim sve, nego jedan dan štajaznam očistim špigl, drugi dan lavabo, treći dan nešto treće... i tako. Sve pomalo. Vikendom moja djeca već znaju - uzmu lavor, u njega ubace sve bočice i kerefeke koje smetaju, to iznesu iz kupaone van i onda spužvom operu, a čarobnom krpom uglancaju ogledala i slavine. Na kraju ide pod, a to perem kad perem i sve ostalo. Kao i dolega - obično to perem dok mi se kuha ručak, sve odjednom.

Ali ako ne stignem (ili je lijepo vrijeme pa si zamislimo nešto drugo) ovo sporadično pranje (danas wc, sutra lavabo, prekosutra kada) održava stanje taman toliko da bude podnošljivo, iako povremeno treba generalka. A tada perem prozor, lampe, odmaknem vešmašinu i slično - ono što inače ne radim.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 23.09.2014. at 11:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •