Pokazuje rezultate 1 do 50 od 724

Tema: Djeca u kuhinji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mene valjda ponjelo. prvo sam otuširala školjku, a nakon nje bide i u trenu je bilo vode ko u omanjem bazenu. srećom sam bila pripremljena pa sam na sebi imala samo mudante i gumene japanke. ionako sam većinu vremena bila na koljenima. srećom nije nitko naišao. nakon toga sam ionako išla pod tuš. kažem, beštije su mi se momentalno sakrile kad su vidile što se zbiva

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    mene valjda ponjelo. prvo sam otuširala školjku, a nakon nje bide i u trenu je bilo vode ko u omanjem bazenu. srećom sam bila pripremljena pa sam na sebi imala samo mudante i gumene japanke. ionako sam većinu vremena bila na koljenima. srećom nije nitko naišao. nakon toga sam ionako išla pod tuš. kažem, beštije su mi se momentalno sakrile kad su vidile što se zbiva
    bome ti si se spremala i psihički i fizički za tuširanje kupaone..njušim da ti to više neće pasti na pamet

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    pa kako si bila pripremljena?
    jesam li rekla da se skineš dogola i baciš u vodu ili da si prirediš partviš?

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    pa kako si bila pripremljena?
    jesam li rekla da se skineš dogola i baciš u vodu ili da si prirediš partviš?
    pa da nisam bila gola bila bi mokra do gola vjeruj mi, nikakav partviš tu ne bi pomogao. izvukla sam samo neke stare šugamane kao zadnju liniju obrane. al to tek kad sam natjerala većinu vode u sifon.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •