Stranica 102 od 104 PrviPrvi ... 25292100101102103104 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,051 do 5,100 od 5200

Tema: Vibre za Lovru... i oproštaj s Lovrom <3

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iskrena sućut.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Laura avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga Muma, u mojim si mislima...Vjerujem da je Lovru prekrasno na Nebu i da ga Stvoritelj grli i čuva. I da ćete se vidjeti opet. Iskrena sućut tebi i cijeloj obitelji!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Iskreno saučešće draga Muma.

Nikad neću zaboraviti riječi mog profesora iz književnosti kada je rekao da je "Mali princ" napisan za posebne ljude, i da ga samo posebni ljudi mogu razumjeti. Ne oni koji se ljute zbog čokolade, zbog prolivenog soka ili gužve u prometu, nego oni koji su sposobni prepoznati ljubav, suosjećanje i tuđu bol.

Muma, nije on bez razloga izabrao tebe za svoju majku. Bila si savršena, baš onakva kakvu je tvoj mali princ trebao. Majka koja razumije, koja se bori, koja daje cijelu sebe, pa i više ako treba, samo da bi on bio makar na minutu sretan.

Promijenio je tvoj život zauvijek, učinio te drugačijom. A i ne samo tebe.

Čitam evo preko sto stranica podrške, snage... čiste ljubavi... Tolike ljude je dotakla priča o malom hrabrom laviću... I ako ste zagrlili svoju djecu malo jače prije spavanja, ako ste se prestali ljutiti radi prolivene juhe, ako ste na drugačiji način počeli gledati vrijednost svakog dana provedenog sa svojim najdražima - tada njegovi patnja i bol nisu bili uzaludni.

Sretan ti put do zvijezda Mali prinče čuvaj svoju mamu i tatu... Ostat ćeš nam u srcima zauvijek.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

pišem i plačem i brišem, nemam riječi tako mi je žao

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iskrena sućut.

Koliko god znali da će dan rastanka doći, nemoguće se na tako nešto pripremiti. Njegov je život bio kratak, ali satkan od čiste ljubavi koju ćete osjećati zauvijek. Iskreno se nadam da je na nekom boljem mjestu bez boli i da smrt nije kraj, u svima koji su ga voljeli on će živjeti dok oni žive.

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

...Lovro je bio dio i našeg dana, i života... Mirno spavaj, anđele
    Obitelji od srca iskrena sucut....budite i dalje hrabri...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    I ako ste zagrlili svoju djecu malo jače prije spavanja, ako ste se prestali ljutiti radi prolivene juhe, ako ste na drugačiji način počeli gledati vrijednost svakog dana provedenog sa svojim najdražima - tada njegovi patnja i bol nisu bili uzaludni.
    Ako smo barem to uspjeli, i da nikad ne otkrijemo uzrok njegove bolesti, onda je njegova patnja i malen junački život dobio smisao! Onda je naša misija uspješno završena. Možda se naš Mali Princ rodio s tim ciljem. Iskreno se nadam...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Muma prvo da kazem koliko mi je zao...procitala sam vasu pricu u dahu...ti i ja smo isto godiste...isto prosle ivf i dobile dijete iz njega....strecalo me cijelo vrijeme...a suze klizile...i ne zato sto je to sve tako tuzno nego zbog velike, predivne, ciste, neokaljane ljubavi koje ti imas za svojeg Lovru...i koliko je on tebe volio...uvjerena sam da se borio zbog tebe...zbog tvojeg muza...i koliko god je bolest napredovala do kraja je znao da ga volis...da je bio voljen...osjecao je....u to nemoj sumljati...o svrsi odredjenih dogadjaja u zivotu...to mi je nekako tesko reci....nama ljudima treba smisao...on nas nosi, gura i u najtezim trenucima...ali mozda..mozda je tvoj Mali Princ(a on je to stvarno bio) izabrao ovaj kratki zivot samo da mu ti mozes biti mama...da osjeti kako je to kad te netko voli do posljednjeg atoma...od prvog do posljednjeg daha i zauvijek bez obzira na sve. i mi smo vas svi zavoljeli jer je nemoguce raditi suprotno

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

na mene si ostavila tako dubok trag...zelim ti ljubavi, srece i mira i vjerujem, uvjerena sam da ce Lovro biti zauvijek s tobom...takva ljubav, kao vasa, ljubav majke i djeteta ne poznaje granice vremena...ljubim te i grlim virtualno iako se ne poznajemo...uistinu mi je jasno kao dan zasto te Mali princ odabrao...

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Ako smo barem to uspjeli, i da nikad ne otkrijemo uzrok njegove bolesti, onda je njegova patnja i malen junački život dobio smisao! Onda je naša misija uspješno završena. Možda se naš Mali Princ rodio s tim ciljem. Iskreno se nadam...
    Draga Muma, uspjeli ste. Meni ste pokazali koliko malo cijenim sve što imam. Ja sam zbog vas postala bolja mama. I hvala vam na tome

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma uspjeli ste! !!!♥

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Potpis na Apsu!!

Muma

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

muma

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

iskrena sućut

roditelji dragi želim vam svu snagu svijeta

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iskrena sucut...<3

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Muma, uspjeli ste. Meni ste pokazali koliko malo cijenim sve što imam. Ja sam zbog vas postala bolja mama. I hvala vam na tome
    X
    Muma

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Muma. iskrena sućut

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

X

Iskrena sućut!

Mariachi2906 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

X
    I itekako je tvoj sin bio s razlogom tu među nama. Mnoge stvari mi sada i ovdje ne razumijemo jer smo kao ljudi ograničeni vremenom, prostorom i ovom jadnom ljušturom od tijela koja nam često puno toga ne da što bi duša htjela. Tko zna koliko je on silno htio koristiti svoje ruke, a nije mogao. Koliko te htio zagrliti a snage je imao sve manje, dok ga nije do kraja napustila. Doznat ćemo jednog dana sve odgovore na svoja pitanja... do tada "ostaju vjera, nada i ljubav - to troje. A najveća je među njima ljubav" (1 Korinćanima 13:13)
    Ostavili ste za sobom opipljivi trag ljubavi koja je dotakla mnoga srca. Hvala vam na tome.

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Teško je bilo šta reći sada...Sigurna sam da je Lovro na nekom boljem mjestu gdje će vas čekati...Vaša priča je dotakla mnoga srca,možda da kažem-sva srca ovog foruma...Vaša priča o ljubavi...
    Ono što me još više boli je vaša nemoć i samoća u tim posljednjim trenucima.Mogu samo misliti kako vam je bilo kad ste odlazili od njega.Boli me kao roditelja i kao čovjeka, i urlala bih-pa zašto vas nisu pustili da ostanete?!!!I ,možda nije mjesto ni vrijeme,ali moram da pitam šta je sa one peticije?To se mora promjeniti,mnogi prolaze isto ili slično kao vi,a nemoćni su.

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Muma, uspjeli ste ..
    Mislila sam da volim najjace, a vi ste me naucili da volim jos jace...Uzivala sam u malim stvarima, a vi ste me naucili da uzivam "dublje"...Mislila sam da sam snazna, a vi ste mi pokazali koliko sam krhka-koliko snazan covijek moze biti......

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Nakon tri dana da uspijem i ja uputiti posljednji pozdrav predivnom anđelu... Lovro je ostavio neizbrisiv trag i u nama koji smo ga samo ovako virtualno poznavali, svakodnevno moleći za njega i nadajući se čudu. No on je itekako puno toga promijenio u toliko puno ljudi uvjerena sam... Posebno dijete s posebnom velikom misijom. Nećemo ga zaboraviti, kako bismo mogli kad nas je tak bitnim stvarim naučio...

Dragi roditelji, draga muma... primite najiskreniju sućut. I budite jaki do ponovnog susreta u koji svim srcem vjerujem. A u međuvremenu vam želim da naučite živjeti s ovim najtežim gubitkom, s vašim posebnim anđelom... i kad dođe vrijeme za to, neka vam Lovro pošalje malu bebicu, jer ste divni roditelji...

Zbogom maleni anđele !
    Posljednje uređivanje od Emmalia : 01.02.2015. at 18:30

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

I ja sam, najiskrenije vjerujem, bolja mama i osoba zahvaljući našem pajdi i tebi, Muma. Ostat će naš lavonja i naš Mali Princ uvijek s nama...
    Posljednje uređivanje od perla5 : 01.02.2015. at 20:09

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Što reči,a da nije već napisano?!
    Muma draga,ti si jedna velika,divna žena i bila si najbolja mama svom malom princu. Sada s anđelima pleše u kolu i pazi na tebe,na tatu.
    Tvoj potpis na forumu govori sve-jaka si u trenucima kad bi mnogi pokleknuli.

Dragi Lovro,zbogom. Pleši,igraj se na oblacima. Namigni noću kao mala zvjezdica. Pazi na mamu i tatu.
    U mom srcu bit ćeš zauvijek,kao što si do sada bio u mojim molitvama. Počivaj u miru anđele. <3 <3

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Draga Muma, uspjeli ste u tome.
    Svaki dan se sjetim tebe i Lovre, i vaše borbe, tvoje ljubavi, strpljenja, patnje.... pomogla si mi da se ne ljutim zbog sitnica, da jače i češće zagrlim svoju dječicu, da stanem i uživam u trenutcima, hvala ti Muma što si podjelila vašu priču sa nama

Kloto avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Laku noć prekrasni dječače.
    Muma i Tata-želim vam puno snage. Mislim da ste bili predivni roditelji i da ćete to opet biti

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Moja sućut, draga Muma.
    Mili naš pajdo proživio je puno boli, okružen s toliko ljubavi, a kroz ono što si pisala tako se vidi da je od tebe uz obilje ljubavi primao i radost i mir i nadu a ne očajanje; zaista si krasna majka i tako inspirativna!
    Mjesecima bih samo svrnula sa strepnjom na forum da vidim kako je Lavonja; uvukao se "pod kožu"; dotaknuli ste zajedno mnoge živote.
    Sada je u Božjem naručju, nema više boli ni patnje za milog Lovru.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobili smo andjela. A poslali su nas doma. Nadam se da mu je sad lakse.
    Sigurno mu je lakše.
    Ali znaj da je zauzeo svoje posebno mjesto na nebu i da ćete biti zauvijek zajedno.
    U stvari, on već je zauvijek s vama u vječnoj radosti.
    Samo je nama koji ostajemo to teško pojmiti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Iskrena sućut ...

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

iskrena sućut

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Moja iskrena sućut.

Maleni, počivaj u miru Božjem.

migulica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Sigurno mu je lakše.
    Ali znaj da je zauzeo svoje posebno mjesto na nebu i da ćete biti zauvijek zajedno.
    U stvari, on već je zauvijek s vama u vječnoj radosti.
    Samo je nama koji ostajemo to teško pojmiti.

jako lijepo napisano!

Muma i tata, u mislima ste mi!

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Danas u mislima sa vama, budite jaki

Lovro laku noć

Mia and me avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

cijeloj obitelji iskrena sućut

Mucica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

X potpisujem u potpunosti

Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Jako mi je zao

Vjeruj mi da ja nisam ista,dotakao je Lovre mnoga srca. Želim vam snagu i mir

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nebrojeno puta sam zagrlila svoju djecu...misleći na vas. da, mnoga mnoga srca ste dotakli i u naše, u mnoge živote, donijeli dah najdublje ljubavi, one bezuvjetne. muma, hvala
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 02.02.2015. at 11:00

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

u mislima s vama

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Muma, draga, Lovro nas je sve naučio da ne zaboravimo ljubav. Neka mu je miran sanak... Držite se dragi roditelji u ovim teškim trenucima....

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Draga Muma saljem vam zagrljaje
    U mislima ste.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mariachi2906 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Jedan poseban zagrljaj za danas...

Sad imate i vi svog osobnog anđela na Nebu...

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

iskrena sućut,kakva tuga ...što reć...

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kad sam jucer vidjela da se za vaseg Lovru ugasio forum tako me steglo oko srca.. Gdje god bio Lovro, neka konacno osjeti mir bez boli i cjevcica i podari svojim roditeljima snage

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •