-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da liječnici i Lovro pobijede
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Za Lovru,puno,puno pozitive!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od žužy : 03.10.2014. at 10:30
-
Drži se dječače! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
draga muma i Lovro ~~~~~
mislim na vas puno.....
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~<3
-
-
Ljubimo vas drage moje. Evo sepsa je iza nas, temperatura svakodnevna ali je uspješno snižavamo. Za čudo, maleni je ojačao, samo što je zadnjih dana jako nemiran i puno plače. Problem su buđenja koja počinju sa zastojem disanja što ne čujemo već samo poplavi. Došli smo u kontakt s doktorima u Milanu pa ćemo vidjeti sto dalje. lunahor, hvala na stranici, pogledat ću dok sjednem za komp. Hvala vam svima tete drage <3 Pišem sutra ponovno
Puse od Lovre!!!
-
Osoblje foruma
neka dobre vijesti i nastave
-
Osoblje foruma
vibram za sve bolje vijesti i tu sam, i ja za pomoć za put u inozemnstvo i što bolje uvjete liječenja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Cure ajmo pokrenut pomoć za put u inozemsvo!!!!
-
-
bilo bi dobro da se otvori neki račun i da svak koliko može uplati,ja neznam kako to ide , mogu ga ja otić otvorit ili neko bliže njoj.
-
Lovro naš hrabri,bravo za tebe neka ti nama samo još ojačaš da nam budeš veliki! Super za lijepe vijesti i očekujemo ih još puno više,da vam uspije ovo u Milanu,držim fige na rukama i nogama!!! Držite se i šaljemo vam velike puse i zagrljaje!
Ako netko zna ovo sa računom mi smo tu da pomognemo.
-
Tu smo za pomoć!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Bravo, maleni borče!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti i dalje!
Tu smo za vas
-
Joj najezila sam se na dobre vijesti! Bogu hvala!
Pomoc saljemo, samo recite gdje.
-
Bori se i dalje maleni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
-
Ako ja u splitu otvorim račun Jel ona može imat pristup njemu? Stvarno neznam, ginger pretpostavljam da si ti u kontaktu s mumom ajde se javi da ovo pokrenemo!
-
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
-
Evo mene za kompom. Ako se ne javljam, nemam net. Ali znajte da ćete znati na vrijeme ako se išta desi
Znam da mislite na nas svaki dan, i to nam puno znači
Sad da ne listam unatrag, po pitanju kanile - nemam pojma, mislim da će prvo biti u kombinaciji s respiratorom a onda solo. Ali za sad dok ga uspješno izvlačimo iz tih njegovih kriza disanja, nećemo raditi nešto tako invazivno. Puno vam hvala na svim vašim prijedlozima za bilo kakvu akciju, ako ćemo morati skupljati lovu, odmah vas angažiram
Za sad je stanje takvo da je to jaaaako rijetka bolest, i iako je doktor uvjeren da je to to (najbolji u Hrvatskoj i šire), dijagnozu još nemamo jer se malo tko uopće u svijetu bavi time... oni ni ne znaju što se točno "kuha" u Lovri, da li ga što boli (pretpostavljaju, kad plače puno)... a ne zna reći
Napravljena mu je biopsija mišića i kože, uzorak poslan u Salzburg - nalaz bi trebao biti kakva-takva potvrda tog sindroma. Moj buraz radi na kliničkim ispitivanjima u jednoj američkoj firmi, čitav svijet zna za Lovru i njegov problem, i nitko ne može pokrenuti neko istraživanje za neki lijek - razlog - pare... premalo djece ima tu bolest, da bi se financijski isplatilo istraživanje
Imamo puno sreće da je situacija trenutno takva da je maleni stabilno, sam s vidljivim problemim s temperaturom i disanjem (i spavanjem - nosimo se dan i noć, odspava par sati kroz 24h). Na mozgu se vide promjene koje ukazuju na tu bolest, vidi se da organizam troši više energije za rad (zadebljali srčani mišić i sl)... i znamo da će stanje biti sve gore...ali dok je dobro - dobro je! Očito nam maleni daje vrijeme da mu pomognemo! Sad idem virnuti u onaj link.... Ljubim vas, vibrajte i dalje!
-

Vibramo i dalje.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Srce medeno samo hrabro i dalje
Cijeli forum je uz vas.
-
Drzi se mali borce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
uz vas i dalje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tu sam za bilokoji oblik pomoci!
-
Muma draga, znas da cemo svi pomoci kad zatreba, drzite se i dalje budite tako pozitivni..
Pusa Lovri 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~<~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
svaka čast Muma na ovolikoj snazi, Lovro drži se, uz Vas smo