Za mamu i hrabrog djecaka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~![]()
Za mamu i hrabrog djecaka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Danas je maleni ponovno kurio preko 39, ali to smo riješili. Ne hrane ga, dobiva samo malo čaja. Pogoršalo se stanje u smislu da više niti ne reagira na naše maženje, puse ili bilo što slično. S obzirom da spava s poluotvorenim očima, ne znamo više ni kad spava ni kad je budan. Pričali smo s doktoricom i ona misli da mu taj EPI743 ne bih ni pomogao da smo ga uspjeli nabaviti. Isto misli da neće više dugo izdržati. Sutra moramo detaljnije porazgovarati s njom.![]()
Muma, moramo se nadati najboljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Muma....grlim vas. Nemam rijeci
Muma draga drži se nekako , nemam riječi nestale su samo grop u grlu. ....maleni nas lavicu ljubimo te svi ! Evo još puno vibri da nam ozdravis ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja se nadam čudu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, grlim te najjace sto ovako virtualno mogu
Ljubi i mazi svog malenog ljepotana, jer iako vi ne vidite reakciju, on osjeca da ga mama i tata neizmjerno vole
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja se nadam da iako ne pokazuje ništa, da ipak osjeća. I mazit ću ga, ljubiti, držati za ruku i pričati mu svaki dan.![]()
Muma dragagrlim te....
jako tužno![]()
mislim na vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Pretuzno... I pretesko i za citati..
Grlim najvise sto mogu ovako virtualno..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljubi ga Muma,ljubi....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Molim se za tebe mišiću.
Mazi ga muma, diraj ga, daj mu što vise kože na kožu.. Daj mu puno ljubavi kroz dodir, sigurna sam da osjeća!
Ljubim oko prekrasno![]()
Muma ;(
Meni dode uzasno tesko kad to citam i kad si samo probam zamisliti... ne mogu ni znati kako je vama. Hrabri ste i ti i muz, i vas maleni borac...
Da ti srce pukne..
U mojim ste molitvama![]()
Posljednje uređivanje od klaudija : 10.10.2014. at 00:39
Vibre za Lovru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~
Mislimo na vas , mazi ga i pazi i pričaj mu što više. Držite se
Vibre za Lovru, mamu i tatu ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
ljubim te maleni.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~♡♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislim da se svi mi ovdje nadamo čudu.
~~~~~~~~~~~~~~ za malog heroja!!
Grlim vas puno puno! !!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za cudo![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrog borca![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()