~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ima li kojih novosti?
i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 11.10.2014. at 09:57
Situacija je nepromijenjena ali kažu doktori da bi ga početkom tjedna pokušali skinuti s respiratora... Kad bi barem maleni uspio sam disati![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
bila si pisala da ceš pričat s doktorima o smrzlićama,šta kažu?
Lovro puno mislimo na tebe.... ~~~~~~~~~ za samostalno disanje.... muma ~~~~~~ za snagu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~za iduči tjedan da zlato može samo disati!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ diši sunce malo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Danas nas je dočekalo iznenađenje - moj lav sam diše! Još je uvijek intubiran, za svaki slučaj da moraju uključiti respirator, ali za sad mu super ide <3 Živahniji je, tj nemirniji, puls mu skače do 200, ali dok on sam diše i gleda me...nitko sretniji od meneBaš je prava zvjerka, ne da se on! <3
A smrzlići... mogu biti zdravi i bolesni... nažalost. Kao i svako naše iduće dijete![]()
Bravo dečko mali. Pravi si heroj. Muma držite se ti i tm. I dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aaaaaaaaa bravo lavićuma pobjedit će on tu bolest!!!!!!!!!
jel ta bolest nasljedna?jel imao netko u vašoj obitelji?
ja tuka tek sad vidim ovu temu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag i onda još milion puta toliko za Lovru
Muma draga moja sve znaš, grlim te puuuuno!
Svaki dan molim za vas! Držite se![]()
nitko nikada nije natukao toliko dobre vibre kao vaš mali lav........
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajde Lovro!
To je posao!
Bori se misu malí!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vaše vibre daju nam energije da se borimo. Ljubimo vas lav i ja!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~za Velikog Lava♡♡♡♡
Bravo Lovro!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bravo Lovro!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo me opet tu i evo još vibri za lava našeg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laavviiicuuu za daljeeeee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Joj ja tek sad vidim ovu temu
Malom Lovri saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brzo ozdravljenje
Drzi se Lovro !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od n.grace : 11.10.2014. at 20:37
Bravo, Lovro!
Muma, ne znam jeste li vidjeli ovaj centar u sklopu Mayo klinike: http://www.mayo.edu/research/centers...obank/overview Rijec je samo o istrazivackom timu, ali moguce da su povezani s nekim lijecnicima koji bi mogli pruziti malo konkretnije informacije. (Mayo klinika je ogroman research centar, poznati su bas po lijecenju tezih i rijetkih slucajeva.)
Ma bravo laviću naš hrabi
Baš sam jako,jako sretna,samo neka se niz lijepih vijesti nastavi.......Lovro možeš ti to!!!
Muma šaljemo vam bezbroj zagrljaja i još više ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()