Srce mi puca
Ajde mišu mali![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
O Bože dragi,pa ne opet. Srce me boli kolko sam tužna i nesretna. Ne znam više šta napisati da vas utješim,bol je prevelika.
Ljubim vas i grlim,molim se i mislim na vas! Lovro dušo mala imaš predivne roditelje,Bože daj im snage za sve ovo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se opet izvuče i obraduje nas lijepim vijestima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za našeg hrabrog lava!
![]()
Nema rijeci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
A muma draga šta rećipretužno
ajde laviću ozdravi !!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Srce mi puca kad čitam tako tužne novosti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Lovro mali veliki lave bori se
svi mislimo na tebe i puno te volimo![]()
U mislima ste svih nas koji pratimo svaki dan i cekamo dobre vijesti!
Steze u grudima...![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za razliku od doktora mi smo optimisticni!!!
AAAAAAAAAAJMOOOOOOOO
Srce mi puca. Kad bi se barem mogla probuditi u nekom drugom svijetu. Moj mali miš nema snage sam disati. Ovisan je o stroju. Raspala sam se kad sam ga danas vidjela ponovno prikopčanog. A onda su me pozvali na razgovor, ja i šestero doktora. Mozak mu propada, centri za temperaturu i disanje su propali, srce mu je slabo, bubrezi također, tlak mu je ultra visok. Imamo dvije opcije - možemo ga maknuti s respiratora pa što se desi desi se, ili staviti kanilu i s respiratorom i svim inim aparatima otići doma, gledati ga u bolovima i čekati dok mu tijelo ne posustane. I ja da biram!? Kako mogu ja odabrati bolju opciju od dvije grozne?! Kako ja mogu znati što on osjeća, koliko ga boli ili ne boli?! Pa on ima samo 10 mjeseci. Zašto? Nije mi jasno zašto. Što je on kriv? Zašto jedno tako savršeno stvorenje nema prilike živjeti? I kako da ja živim sa svojom bilo kakvom odlukom? Gledam ga, toliko je prekrasan, ... i ne vjerujem...i ništa ne razumijem.
Vjeruj mi , nema smisla tako misliti.
i nama su nasi geni odlucili dobiti dijete sa kompleksnom srcanom greskom, ali mi smo imali srece da je kirurgija napredovala , a nasa kcer je odlucila zivjeti.
tisucu puta sam to vrtila u glavi , od 22 tj. trudnoce kada sam saznala ...
ali nema smisla... I onda u jednom trenutku sam se pitala : " pa zasto -ne?"
ona je nas izabrala da joj budemo roditelji , ona je izabrala da se rodi u nasoj obitelji , ona je izabrala okolnosti.
ili je tako odlucila Priroda ili Bog. Ja sam joj samo zeljela biti majka.
Jednostavno se dogodilo. Mogla je biti druga jajna stanica ili drugi ciklus... Moglo je biti drugacije, ali nije.
i nitko nije kriv. Jednostavno je tako.
I to je zivot.
Ajme Muma, tuga pregolema(( nemam rijeci utjehe jer znam da one ne znače puno, samo te grlim
držite se!
draga, draga Muma...
![]()
Muma draga, pratim vasu pricu i makar se ne znamo, svaki dan ste i vi i Lovro bili u mislima i molitvama!!
Uzasno mi je zao i nemam rijeci, samo molitve da izdrzite i imate snage za sve sto je pred vama!!
❤️
Muma draga, drižte se........budite jaki.....
Prežao mi je....
Ajme MumaPa kud još takvu odluku na vas bacaju? Oni bi ga slali doma s tim aparatima?
Mislim da je ovo najgora stvar koju roditelj može preživljavati, držite se ti i muž, budite si ljubav i podrška. Lovro zna da ga puno volite...
Grlim mila...
Samo snage vam zelim draga... grlim puno
Posljednje uređivanje od jejja : 14.10.2014. at 21:48
Sve sam ti napisala na fejsu
Nemam vise rijeci((
Plačem, nema utjehe, nema riječi..
Tuga, golema tuga..
Draga, nisi mogla na to utjecati, nemoj da te to izjeda... Tako je valjda moralo biti((
Muma....<3
Lovro....<3
Postoje li riječi koje mogu pomoći?
Ja ih ne nalazim...
Mislim na vas...
nema riječi kojim bih vas mogla utješiti,žao mi je jako što prolazite kroz ovako nešta,ne mogu ni zamisliti kako vam je kad ja plačem ne poznajući ni tebe ni malenog preslatkog lavića,mislim na vas svaki dan i navečer kad dospijem pogledam kakve su novosti,ovo danas me dotuklo,držite se,vibramo za neki mogući bolji scenarij
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Muma, a kako znaju da je to tvoja js?
Kako god bilo, nema tu krivca. Vaš maleni se očito i odlučio ranije roditi, da bi što dulje bio s vama i uveseljavao vas
Draga grlim grlim grlim puuuuno!!!!
Nisi ti kriva, nitko nije na to mogao utjecati! Nemoj se molim te još sa tim izjedati! Lovro ima najbolju mamu na tom svijetu i vjeruj on to zna i osjeća!!!
Sve ja to znam cure moje... ali moram vikati na nekog. Trebala sam danas na njih. Najradije bi da mi lažu. Zar je to tako teško u ovoj našoj pokvarenoj civilizaciji? Zašto su ga očito oživljavali po treći put? Da mu sad ja moram suditi? Bezobrazno.
Vrci to je mitohondrijska bolest, a mitohondriji su u membrani jajne stanice, trebalo ih je zamijeniti... a to i rade vani.
Oči pune suza. ;(
Muma, drži se draga.
Lovro, da bude bez boli. ;( ;(
Muma zasto da ga uzmete doma i drzite na aparatu? Pa zar ne moze ostati u bolnici na aparatu? Zar mu stvarno nema pomoci pa dizu ruke od njega?
Ja ne znam, srce mi puca. Ovo se ne smije nikome dogoditi, ovo je nešto neshvatljivo![]()
Dragi nas Lovro, budi nam snazan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~