~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
držite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~<~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
draga muma, ovo je prebolno za citati a kamoli prozivljavati.
Cijeli forum je uz vas i osjeca mali dio vase boli, tuge i bespomocnosti.
Lovro <3
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
preteško je i čitati i ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš :hug:
vibram za Lovru i tebi za snagu da izdržiš sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga muma
srce mi puca, zelim ti puno snage da izdrzis vrijeme koje je pred tobom i da jednom budete u miru s odlukom koju ste/cete donijeti
nemoj biti ljuta na njih sto su tu odluku stavili pred vas
sad ti je tesko, ali tko drugi osim vas, njegovih mame i tate, i moze odlucivati?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
muma![]()
Moj maleni borac je i dalje stabilno, malo je miran a malo se mršti jer mu očigledno nije najbolje, ali bori se on. Danas smo se zabavljali s tempicom 39, pa nam nije moglo biti dosadno, ali smo je, naravno, riješili. Jedino je sav izboden jer mu ne mogu vaditi krv preko braunila na vratu, a žile su mu totalno uništene. Pun je podljeva, a i prstići su mu također plavi - ima po 7 uboda u jedan prstić. Grrrrrrrr! Novost je da doktori nisu istog mišljenja o njegovom stanju, pa ćemo ponoviti sastanak idući tjedan (vjerojatno u srijedu). A ja sam ostala šokirana jer ne mogu vjerovati da se to dešava. Pričamo o životu malenog djeteta! Plus, pojedini doktori su već počeli vršiti pritisak na nas, a s druge strane oni sami nisu složni - katastrofa! Rekla bi im kolektivno u lice da nisu normalni!
Posljednje uređivanje od Muma : 16.10.2014. at 21:37
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~![]()
Kako je lijepo citati te...kad vec ne mogu biti pored onda barem da nam ti pricas o misheku
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sunce malo medeno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~❤️❤️❤️❤ ❤️
Drzite se svi zajedno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, preteška je odluka koja vas čeka i ne dajte im da vrše pritisak na vas. Takvu odluku možete donijeti samo vi, uzmite si vremena koliko vam treba i kada dodje vrijeme budite sigurni u nju jer s njom morate živjeti cijeli život.
Držite se i budite jaki, što god odlučili čeka vas težak period.
Ljubi Lovru od svih nas, nadamo se čudu!
Draga muma, strašno je ovo što prolazite, takve stvari se nikada ne bi smjele događati, ne znam uopće što reći, suze mi samo idu i ne mogu uopće zamisliti kako je majci u takvoj situaciji. Drži se i želim ti svu snagu svijeta da to izdržite svi skupa.![]()
Zlocesti doktori.... draga moja nd znam sto reci. Lijepi mali princ ♡
Draga Muma, strašan je teret koji je na vama. Želim vam mir odozgo, od Boga, mir iznad svakog razuma kroz sve ovo.
Mišek mali, borac je to veliki!
Eto iskreno, ne osjećam se ko super mama, ko hrabra mama itd. Osjećam se loše, kao da sam ga izdala, kao da nisam uz njega, iako bih sutra umrla samo da on može živjeti. Ne znam, teški su to osjećaji. Možda je problem u tome da sam ja njegova mama a mama poznaje svoje dijete, naravno. Ali ja nisam više u situaciji da ga mogu poznavati na pravi način, kao prije. On je malen, bolestan, ne priča, ne glasa se. Leži, koluta okicama, zabacuje glavicu, pravi grimase... nekad bi znala što barem nešto od toga znači, ali sad više ništa ne znam već nagađam. Ne mogu biti sigurna niti da li reagira na mene, čak ni to! Ne odaziva se, ne traži me pogledom. Znala bi više da ga mogu dići, što je uvijek tražio, ali ne mogu ni to. I sad sam samo mama koja puno toga ne može i ne razumije, koja se samo puno trudi na način na koji može i koja se nada da mu ipak sve to nešto znači iako on to ne može pokazati. A glavni problem mene kao mame je taj što ga ne mogu spasiti ni da okrenem svijet naglavačke. Dođe mi da tako vrištim da dušu izbacim iz sebe.
Draga Muma, danima pratim što se događa i sa strepnjom otvaram svaki put da vidim novosti. Kako je to sve teško samo i čitati.... Uz njega si, ljubiš ga i on te osjeća. I kad te čitam čini mi se kao da te znam i mislim da kada bi te vidjele da bi te stotine ruku s ovog foruma izgrlilo, i da bi se isplakale s tobom...
Joj, mila moja, grlim te jako, jako, najjace
Da bar mogu bilo kako pomoci
A sto su doktori rekli?
muma dragane znam ni što bi ti napisala, a imam potrebu nešto.
grlim te jako![]()
ajme...ovo je nešto što nitko nikad ne bi trebao proživljavati. svaki put sa zebnjom otvaram ovaj topic i bojim se i nadam u istom trenu. ne mogu onda ni predočiti što vi kao roditelji proživljavate. želim vam od svega srca puno snage i iskreno se nadam da Lovro osjeća tu silnu ljubav kojom je okružen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od Bodulica : 16.10.2014. at 23:34
Draga muma <3 nadam se da znaš da nijedan osjećaj koji prolaziš, nijedna misao ili potreba, nisu pogrešni i nisu loši i ne čine te manje dobrom ili manje hrabrom.
Pisem-brisem. Nemam rijeci. Meni je tesko, ne mogu ni zamisliti kako je vama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Muma Lovro itekako osjeca vasu ljubav makar vam mozda ne moze pokazati pogledom ili mazenjem.... Ali on sigurno osjeca svoju majcicu i njena milovanja. Jako si hrabra, mi to svi vidimo i znamo. Voljela bi ti nesto pametno napisati, ali neznam sta... Nekako ti umanjiti bol, ali neznam kako..
Dragi Lovro, budi nam jak i znaj da smo svi uz tebe i cekamo tvoj osmjeh![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ne postoji ništa što bi mogla napraviti pa da budeš bolje nego što jesi![]()
dobra si i hrabra, beskrajno, to je očito iz svake tvoje riječi. ali, imaš pravo i ne biti to, imaš pravo biti kukavica, imaš pravo biti prestrašena, imaš pravo biti očajna, ljuta, ogorčena, vrištati... imaš pravo na sve. proživljavaš najgoru zamislivu situaciju, ono čega se svi najviše plašimo u životu. sve što ti prolazi kroz glavu, svaka moguća reakcija tvog mozga i tijela ima neku svrhu, to su složeni procesi koji omogućavaju da ljudi ipak prežive i ono što im se činilo nemogućim.![]()
Ti si jako hrabra mama, draga Muma. Već što nam pišeš - koja li je to hrabrost, gdje je sve drugo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Draga Muma, najbolja si mama, jer si uz njega. Ima tvoju beskrajnu ljubav, to je sve što mu sad možeš dati, ali to je i sve što mu treba.
Draga Muma, mislim da mogu slobodno reći u ime svih nas ovdje na Forumu da smo uz tebe, tvog supruga i malenog princa Lovru, svaki dan smo uz vas, svakog trenutka uza sve naše privatne životne situacije jednim dijelom naših srca dajemo vam podršku, i nadamo se pozitivnom ishodu. Šaljem vam
i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~