-
-
-
Muma grlim, viči, plači, lupaj i razbijaj. Na sve imaš pravo, ovo nitko ne bi smio prolaziti!
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mislimo na tebe!
-
Muma i Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
draga muma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
-
Muma draga grlim te 
Ovo je najgora nocna mora, najveci strah svakog roditelja...zao mi je sto to prozivljavate, nitko to ne bi trebao dozivjeti...
-
Osoblje foruma
-
-
-
-
Muma draga da ti barem možemo pomoći, drži se nekako Šta drugo reći svaka riječ je suvišna! Moj maleni je od jučer u temperaturi i tako mi ga je milo jer ga nešto buba nema mi gore stvari neko kad njega boli a mogu tek za mislit kako je tebi! Grlim te jako! !!!!!!!
-
Da, to su ti osjećaji 
ALI - znaj da radiš najviše i najbolje što možeš i zato jesi hrabra i najbolja mama
. Znam, ta bespomoćnosti ubija, ali pronađi način kako da se osjećaš "korisno".
Nama su dopustili da donesem cd player sa malim zvučnicima pa sam Leoni enormno puno pjevala. Isto je bilo razdoblja kaj ju nisam mogla držati u naručju, a glazba može samo pozitivno utjecati na razvoj.
I nije istina da on ne prima to što mu šalješ. Itekako oni to osjete 
Ako će biti potrebno da ga svakodnevno pikaju i da trajnije uzima terapiju, pitaj da li postoji neki drugi način na koji mu mogu vaditi krv. Sve te braunile su kratkog trajanja, a njihove žilice su tanke i lomljive. Ovaj kateter na vratu (centralni venski kateter) isto zna popustiti. Leoni su nakon nekog vremena postavili Broviac (malo ispod desne ključne kosti) jer više nisu imali gdje pikati 
I ne moraju ga svaki put pikati u prstiće, nek vade iz braunile!
Za podljeve i modrice od pikanja pitaj sestru da ti daju onu neku heparinsku kremu pa da mu to namažeš.
Probaj pitati da što više "posla" oko njega sama obaviš ili sa sestrom. Ja sam inzistirala da ju ne kupaju dok ja ne dođem, hranila sam ju, presvlačila... Jedino IV terapiju nisam davala. Ona je bila moje dijete i htjela sam se brinuti o njoj koliko god sam mogla. To je bio moj doprinos.
Potraži glavnu sestru odjela (Marinu Čičak Novak) i iznesi joj svoje želje. Divna je žena, puna razumijevanja i uvijek je imala vremena za razgovor.
I dalje molimo!
-
Muma, samo zagrljaj ti šaljem.
A za Lovru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
vibram iz sveg srca za cijelu tvoju obitelj ~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Muma,draga,grlim te jako najjace..ne mogu ni zamisliti kakvu bol izdrzavate..
Ljubi puno hrabrog lava jer osjeca on sve..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ <3
-
Tek sad vidim ovu temu, presjeklo me. Jednostavno ne mogu vjerovati i ne nalazim nikakve riječi koje bi mogle opisati koliko mi je žao.
Muma draga, u mojim ste mislima i molitvama.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ za čudo.
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenog Lovru
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
-
Zbog centralke je dobio sepsu pa sa mu sad stavili 2 kanile. Međutim, obje ne funkcioniraju. Danas su ga pikali 9 puta da bi stavili novu. I znam da će ta otići u roku odmah jer opet ima bakterije u krvi i na jakim je antibioticima. Pričat ću sutra s doktorima o tome. Samo što sad imamo problem - doktor se zainatio i ne želi nam davati informacije. Otpilio me! A vidjela sam da su mu radili ponovno lumbalnu punkciji... i nije mi htio reći zasto, pa mi je dežurna doktorica davala informacije. Strašno!
-
Ajme Muma.. Kao da ti nije dosta tvoje muke još se i sa doktorskim egom moraš boriti..Beskrajno sam tužna..
-
SRAMOTA! fuj.
Muma, mislim na vas i šaljem vibre.
-
Administratorica
joj koma, ti doktori stvarno nemaju nimalo srama!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dalje
-
Doktor se zainatio i ne želi roditeljima davati informcije o tome kako je njihovo dijete. Ja ne vjerujem, dokle ide ljudska zloba, neempatičnost i egoizam.
za Lovru, drži se srećo malena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Draga Muma, strasno je ovo citati...
A dr bi stvarno trebao zauzdati ego pred vasom boli. Mislim na vas ♡♡♡
-
-
pitaj za mogućnost ugradnje port katetera
-
Krasni doktori. Uzas. Drzite se. Bori se,trazi,zaprijeti doktoru. Lovri pusa velika!
-
Doktor se inati jer je on taj koji forsira da se stavi kanila odmah, a mi čekamo sastanak idući tjedan jer su tako tražili naši doktori s metabolizma (navodno da će sad stići i još neki nalazi...možda is Salzburga, biopsija mišića). I sad je on ljut jer smo mi neposlušni i neodgovorni roditelji (očigledno), pa može s Lovrom raditi kaj hoće. Jao, tukla bi ga! Za prvu lumbalnu punkciju smo morali potpisati odobrenje, a on to sad nije čak ni najavio. Da se razumijemo, ja sam bila tamo jučer od 12 do 18h a oni su biopsiju radili nakon toga?!
-
Ispravak...lumbalnu su radili iza 18h
-

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Osoblje foruma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drzite se!!! ❤️
-
Muma,pitam se odkud crpis svu tu snagu..
Meni se srce para samo dok citam..
Saljem milijon vibri za malog ljepotana,a tebe grlim najjace..
I stvarno neozbiljno od doktora da se u ovakvoj situaciji tako ponasa
-
O bože! !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čudo! ♥
-
Uzas
-
Muma znam da nije ni mjesto ni vrijeme, ali lumbalnu punkciju ne smiju raditi bez odobrenja. Sama si napisala da ste potpisivali pristanak prvi put. Pisi dopis ministrarstvu. Kazem, nije za usporedbu, ali mi smo imali problema sa odjelom onkologije na Rebru i poslala sam dopis. Ko zna sta sve rade bez prisustva roditelja i njihovog pristanka. A dijete je premalo da bi reagiralo. Opet ponavljam, znam da imas i vecih briga od pisanja ministarstvu i komori, ali kao roditelj ocito nisi obavijestena o svemu. Ocito smo im nevazni a oni izigravaju Bogove.
Nadam se da je slatkusic i danas relativno stabilno i da nam salje slinave pusice
saljemo i mi njemu slepere pusa, pusica i pusetina. I zagrljaja....
-
Muma 
~~~~~~~~~~~~~~
-
jako mi je žao što uza svu brigu imate problema i s doktorima i iskreno se nadam da će krenuti na bolje.
Lovro je jako sretan što vas ima za roditelje jer stvarno se vidi već iz ovoga napisanoga koliko ga volite. on to zna, samo trenutno nema snage pokazati.
držite se svi, Lovri šaljemo puno zagrljaja, pusa i pozitivnih vibri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
za takvog doktora 
za Lovru i sve vas skupa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Osoblje foruma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Držite se i vi i mali mišić! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Molimo se za Lovrinu borbu i dalje!!!
-
Muma......Danas mi je rođendan ! Sve što za svoj rođendan želim je da tvoj mali mišić nađe snagu za daljnju borbu i da previše ne pati i da ga ne boli!
-
U mislima ste nam stalno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma