ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ljubi nam ga puno! Patrik mu šalje najveći kiss i zagrljaj! Lovro ljubavi možeš ti to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajde Lovro, misu maleni!
Muma, da li bi možda akopunktura bila od koristi?(Vjerojatno ste se i toga sjetili, ali ipak pitam...)
migulica iskreno, nismo se ni sjetili. Ali nemamo to ni gdje izvesti, sanjamo o povratku na odjel. Jedva smo doktora danas nagovorili na riblje ulje.
Danas sam ga okupala, nahranila, obukla u pidžamicu (čak i to, nakon valjda mjesec dana) i onda onakvog mirišljavog čuvala skoro pola sataBrine me ta njegova otečenost (a ne prima infuziju, niti ikakvu tekućinu, samo papa... a piški puno - tako da nisu bubrezi u pitanju i nakupljanje vode u tijelu).
![]()
Onaj slavni doktor nas je pozvao na razgovor od sat vremena. Uspjeli smo ljudski popričati, on je objasnio nama situaciju, mi smo objasnili naše stajalište, i lik je shvatio da ipak moramo svi sjesti i još popričati o Lovrinom stanju. Valjda mu se spustio ego.
Kažu da je od atrofije mišića. Samo što sam čula i da to zna biti već pred kraj. Ja se ipak nadam da nije.
O misu maleni drz se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ipak sutra bude bolje♡♡♡♡
Sunce malo hrabro. To je pravi ljudski heroj,a tako malen. Muma u mojim ste mislima. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, mozda akopunkturom se mogu organi "posloziti" da u datim okolnostima rade najidealnije.
Ne znam, ne bih vam htjela zamagljivati situaciju koja je vrlo teska.
Naravno, o tome porazgovarati s njegovim konzilijem. Cini se da su oni skoro pa nemocni, mozda ovdje ima prostora za napredak??
Koliko je teško samo čitati te Muma,a kamoli tek prolaziti kroz sve ovo?
I onda kažeš da nisi hrabra .Dabome da jesi,hrabra si poput lavice.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
s vama sam u mislima
~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Malo zlato, zelimo ti mirnu noc i dobar dan!
Mumamislim na vas i nadam se boljem sutra ~~~~~~~~~~~~~ i nadam se cudu ~~~~~~~~~~~
MUma draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Srce malo<3
Stalno ste mi u mislima..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislimo na vas i držimo fige![]()
Držite se... mislim na vas!
Ljubi malog predivnog mišića
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~