s čim se sve ovi roditelji bore......... a ja se uspaničim kad mom Malom ide zeleno iz nosa.... uf, sad me sram
Muma nađi vremena za sebe
vibram za Lovru iz sveg srca........ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
s čim se sve ovi roditelji bore......... a ja se uspaničim kad mom Malom ide zeleno iz nosa.... uf, sad me sram
Muma nađi vremena za sebe
vibram za Lovru iz sveg srca........ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~11![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Korak smo unazad. Izljev se povećava i danas su stavili drenove da izvuku više od 2 dcl tekućine i krvi. Bio je gotovo bez svijesti, sve do pola 6 kad je počeo nečujno plakati. Ne hrani se, po stoti put, da li zbog izljeva ili samo zbog zahvata sutra, ne znam.![]()
sad sam pročitala temu i samo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uuuh.... mis nas mali. Sta sve prolazi. U srcu ste mi u dusi i u mislima. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡♡♡
Za hrabrog borca I hrabre roditelje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Citam temu unazad i nikako ne nalazim o kojoj se bolesti radi? Ako je ovo najbolje sto se može dobiti u Hrvatskoj, možda treba ici dalje.... sigurno se može nešto naci, ja se nikako ne bi pomirila sa tim. Sigurno se može i neka akcija.organizirati naci/tražiti liječenje, skupiti novce.....
Strasno mi je ovo citati, htjela bi pomoći ako je moguće. O čemu se radi točno?
nela08 nema ništa, nigdje u svijetu, Europi, Africi, Americi... sve smo istražili. Pokušali smo s promjenom prehrane i vitaminima ali nije pomoglo. Nemamo se gdje ni kako boriti. Dala bi život za njega, donirala mu organe da mi hoće uzeti, ali rješenja nemaJednog dana će vjerojatno naći lijek koji će zaustaviti to zlo od bolesti, ali naš lav to nažalost neće doživjeti.
![]()
Muma, draga, tako mi je zao sto kroz to morate proci...
Grlim vas jako!
♡~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡
Evo čitam....joj pa strašno!
Baš sam se nekako ponadala da možda postoji nešto što niste stigli/mogli/znali jer koliko vidim svaki dan putuješ k njemu, pa sam mislila da možda vam je dijagnoza novijeg datuma i da možda ne stigneš istražiti i da se možda nešto učiniti....Nemam riječi, sunce malo predivno....
Od sveg srca se nadam da će se stanje stabilizirati....možda i pozitivne misli mogu kako pomoći....ma ne znam, neopisivo mi je žao!!!
Drži se , Muma!
Nisam tip za vibre, ali svako toliko skupim hrabrosti i zavirim na temu u nadi...
I svaki put je zatvorim u suzama.
Nitko, a pogotovo dijete, ne bi smio tako patiti.
Želim vam mnogo snage.![]()
Sreća mala
I cijelo vrijeme vizualiziram tvoje postove, i sve mi je tako živo, tako stvarno, uh.
Mazite se, ljubite, a mi ćemo moliti da vam Bog bude milostiv i da vam da snage da izdržite ovo što je stavio pred vas.
Tuga....
O, srećice mila...
Gospode, smiluj se ovoj obitelji.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~