~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro je lavonja. Dobiva nešto protiv bolova pa se ne žali. Tek sad vidim koliko se uozbiljio, ajme prekrasan je deckic. Tako ga je lijepo vidjeti bez tog čuda u ustima i bez flastera preko pola lica. Bio je i budan i lijepo smo se gledali<3
Hvala Bogu! Divne vijesti! Jel sada sam diše, bez respiratora? Sada ćeš ga moci držati, nadam se?! Sto je sa crp-om?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~11
Bravo lavonja mali!
za bezbroj lijepih pogleda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo mama, majčina je snaga neopisiva!
za još lijepih vijesti!
Sunce mamino..svi ste hrabri![]()
Ajde super! Nezamislivo mi je to malo biće sa cijevi u ustima.... odmah zamislim svoga i koža mi se naježi. Želim ti da ga što prije zagrliš.
A valjda je pao i neki zagrljaj, a ne samo gledanje..
Za sutra, da bude još malo bolje nego danas. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za još bolje sutra![]()
Super vijesti !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jos mega puno pogleda pusica i zagrljaja i da brzo krene sve bolje i bolje!!! ❤️❤️❤️
Ma naš najhrabriji lavic,prekrasni mamin sin,pravi borac! Bravo Lovro,samo neka se lijepe vijesti i dalje nastave!
Mami veliki zagrljaj šaljem i želim od sveg srca da se što više grlite,gledate,ljubite,mazite,još dugo,dugo,dugo!
Lovro šaljemo ti puse veče od svemira![]()
Bravo za malog frajera! Za što manje bolova, puno pogleda i puno mazenja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne mogu ga još sad pustiti bez respiratora, pošto je tek prošao zahvat. Sestra ga je kratko isključila da ga aspirira (da očisti sekret kroz kanilu), i odmah je po tijelu dobio flekove zbod nedostatka kisika. Kasnije je ponovila i bilo je ok, ali svejedno ne može sad bez respiratora. Kroz par dana će ga pokušati skinuti. Mislila sam da će me srce boljeti dok ga vidim s time na vratu, ali kao da to uopće ni ne primjećujem. Izgleda mi tako dobro! Stvarno vidim kako je narasao, kako se promijenio, što nisam mogla dok mu je lice bilo puno flastera. Sad je pravi dečko, a ne bebonja. I nisam više očekivala da će imati snage da me tako lijepo gledaAko uspije disati sam, onda ćemo se moći čuvati
Kako se čovjek može veseliti malim stvarima
![]()
pajdo naš lijepi![]()
Bravo za malog lijepog borca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uspjeti ce sigurno, srceko malo. Kako je to tužno, a ujedno tako lijepo, veselis se vidjeti svoje najdraže lice! Mi koji to imamo svaki dan.... ne cijenimo dovoljno..... a treba se veseliti malim stvarima i veselim se za tebe, muma! Od sveg srca! Idem sada poljubiti još jednom svoja mala uspavana lica.
~~~~~~~~
Miš mali.
<3
bori se maleni!
da se grljaš s mamom!
grljaci su čudotvorni!
Muma, navijam za vas.
Bravo Lovro, sunce nase...![]()
O, Muma! Radujemo se s vama!
I da što brže čuvaš svoju srećicu...![]()
Bravo za malog Pajdu!![]()
Bravo pajdiću naš!
za poglede i još ljepši dan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
za svu vašu snagu šaljemo još vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ maleno lišce malog junaka![]()
I trebas se veseliti sitnim stvarima, jer u Lovrinom slucaju su one velike kao kuca!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
Smijemo li Lovri poslati neku igračkicu, nešto?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♡
Muma,
Lovri puno puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
.....zelim vam dobar dan, da se gledate i bar malo pomazite.....
mislimo na vas![]()
Za jedan lijepi dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za još puno, puno lijepih dana![]()